- 29 Mart 2010
- 10.477
- 2
- 37
Ben bunlara bakmıştım prop face den..Güzel yerlerboshayallersmile
evet cnm var facede :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bunlara bakmıştım prop face den..Güzel yerlerboshayallersmile
maşallah bence gayet ıyı 3000 grmı geckın dogacak işte ideal.. ayrıca capraz duruosa donebılır tabı, bası yukarda olsa zor doner derdım ama madem capraz bence hala donebılır..Herkese iyi akşamlar..Ben genelde okuyorum sizi hemen hergün.. 36+3 olduk biz de..Cuma günü doktora gittim bebeğim 2700 gram doktor kilosu daha yüksek olabilirdi dedi..Sizce çok mu düşük kilosu haftasına göre..Bi de ben normal doğum istiyorum ama bebeğimin kafası tam aşağıda değil de sağ kasığımın orada yani çapraz yatmış kızım..Dönebilir ama dönmezse sezeryan olabilirmişim..Bilmiyorum 36. haftadan sonra döner mi ki??
Tabela güzel de ;o de ekini ayırmamışlar..Yazım hatası ver,oldu mu şimdi?lmaz:
Benimm doğum son aralık 6 gözüküyoo
amaa kasımm gibii doğurumm geliyoo bende kasımm annesii olurummm
aynen ya anlamamak mümkün diil.ben de gezdım bayag yasamadım ama o dedıgın rutubetı ıkı gunde bıle anlıosun yanı :))
zemuszemus RÜTÜK RÜTÜK RÜTÜK RÜTÜK delikafadulden Dİlemma çok ayıp sanamaşallah bence gayet ıyı 3000 grmı geckın dogacak işte ideal.. ayrıca capraz duruosa donebılır tabı, bası yukarda olsa zor doner derdım ama madem capraz bence hala donebılır..
Dilemmacım sen RÜTÜK müsün sanane sempatiksalakcinni
maşallah bence gayet ıyı 3000 grmı geckın dogacak işte ideal.. ayrıca capraz duruosa donebılır tabı, bası yukarda olsa zor doner derdım ama madem capraz bence hala donebılır..
Dilemmacım sen RÜTÜK müsün sanane sempatiksalakcinni
Herkese iyi akşamlar..Ben genelde okuyorum sizi hemen hergün.. 36+3 olduk biz de..Cuma günü doktora gittim bebeğim 2700 gram doktor kilosu daha yüksek olabilirdi dedi..Sizce çok mu düşük kilosu haftasına göre..Bi de ben normal doğum istiyorum ama bebeğimin kafası tam aşağıda değil de sağ kasığımın orada yani çapraz yatmış kızım..Dönebilir ama dönmezse sezeryan olabilirmişim..Bilmiyorum 36. haftadan sonra döner mi ki??
az mı buldu niye ki az buldu ya bence normal aslında ama neyse vardır bir bildiğibugün dr benim kuzumunda kilosunu az buldu 36+4 ve 2844 gr(((mafoldumben
bugün dr benim kuzumunda kilosunu az buldu 36+4 ve 2844 gr(((mafoldumben
kim ne nerde nasıl ne efendim:)laelaelaelaelaeBak şunlara yaa.siz var ya siz az değilsiniz yani
maşallah bence gayet ıyı 3000 grmı geckın dogacak işte ideal.. ayrıca capraz duruosa donebılır tabı, bası yukarda olsa zor doner derdım ama madem capraz bence hala donebılır..
aaa ne demek ya sorcan tabi sinir olmaya ne hakkı var.kadın mı yoksa doktorun kadınsa sinir olması normaldir:)bencede normal ama biraz bana gıcık oldu bugün,çok sıkıştırıyorum onu sorularımla,hamilelik konusunda uzman oldum herşeye bir cevabım var ondan:))))
sonuna yetiştim haberin ama haftasonu gibi olcakmış galiba.Nerelere gitceksinbence de normal kılolarıııı...
aso ne zmn olcakmış o? bu hafta olsun yaaa bu hafta cok gıtmem gereken yer var hava kaalı olunca cıkasım gelmıo..
kim ne nerde nasıl ne efendim:)laelaelaelaelae