2010 Kasım Anneleri

Herkese iyi akşamlar..Ben genelde okuyorum sizi hemen hergün.. 36+3 olduk biz de..Cuma günü doktora gittim bebeğim 2700 gram doktor kilosu daha yüksek olabilirdi dedi..Sizce çok mu düşük kilosu haftasına göre..Bi de ben normal doğum istiyorum ama bebeğimin kafası tam aşağıda değil de sağ kasığımın orada yani çapraz yatmış kızım..Dönebilir ama dönmezse sezeryan olabilirmişim..Bilmiyorum 36. haftadan sonra döner mi ki??

Tabela güzel de ;o de ekini ayırmamışlar..Yazım hatası var,oldu mu şimdi?:eek:lmaz:

Son düzenleme:
Benimm doğum son aralık 6 gözüküyoo
amaa kasımm gibii doğurumm geliyoo bende kasımm annesii olurummm

Herkese iyi akşamlar..Ben genelde okuyorum sizi hemen hergün.. 36+3 olduk biz de..Cuma günü doktora gittim bebeğim 2700 gram doktor kilosu daha yüksek olabilirdi dedi..Sizce çok mu düşük kilosu haftasına göre..Bi de ben normal doğum istiyorum ama bebeğimin kafası tam aşağıda değil de sağ kasığımın orada yani çapraz yatmış kızım..Dönebilir ama dönmezse sezeryan olabilirmişim..Bilmiyorum 36. haftadan sonra döner mi ki??
maşallah bence gayet ıyı 3000 grmı geckın dogacak işte ideal.. ayrıca capraz duruosa donebılır tabı, bası yukarda olsa zor doner derdım ama madem capraz bence hala donebılır..
Tabela güzel de ;o de ekini ayırmamışlar..Yazım hatası ver,oldu mu şimdi?:eek:lmaz:

Dilemmacım sen RÜTÜK müsün sanane sempatiksalakcinni

ben de gezdım bayag yasamadım ama o dedıgın rutubetı ıkı gunde bıle anlıosun yanı :))
aynen ya anlamamak mümkün diil.
maşallah bence gayet ıyı 3000 grmı geckın dogacak işte ideal.. ayrıca capraz duruosa donebılır tabı, bası yukarda olsa zor doner derdım ama madem capraz bence hala donebılır..

zemuszemus RÜTÜK RÜTÜK RÜTÜK RÜTÜK delikafadulden Dİlemma çok ayıp sana:KK70:

Çok ayıp çok-tatlicadiarzu-

bugün dr benim kuzumunda kilosunu az buldu 36+4 ve 2844 gr:KK43:(((mafoldumben

Pastırma sıcakları geliyomuş hava 27-28 derece olcakmış:) neyse azcık daha güneş görelim :KK70:

bugün dr benim kuzumunda kilosunu az buldu 36+4 ve 2844 gr:KK43:(((mafoldumben

Doktordan doktora göre değişir bu yorum biliyo musun,yani başka bir doktora gitsen gayet normal diyecektir...Normal bana kalırsa,3 kiloyu da rahat geçer..
Ele gelsin bebekler evet ama bu kadar da kiloya takılmayalım,öyle hızlı büyüyorlar ki,zayıf dediğimiz bebekler bile...

bencede normal ama biraz bana gıcık oldu bugün,çok sıkıştırıyorum onu sorularımla,hamilelik konusunda uzman oldum herşeye bir cevabım var ondan:))))

bence de normal kılolarıııı...
aso ne zmn olcakmış o? bu hafta olsun yaaa bu hafta cok gıtmem gereken yer var hava kaalı olunca cıkasım gelmıo..

Hayırlısı ne ise o olsun..Doktor kilosuna az demedi aslında normal ama daha iyi olabilirdi dedi..

bencede normal ama biraz bana gıcık oldu bugün,çok sıkıştırıyorum onu sorularımla,hamilelik konusunda uzman oldum herşeye bir cevabım var ondan:))))
aaa ne demek ya sorcan tabi sinir olmaya ne hakkı var.kadın mı yoksa doktorun kadınsa sinir olması normaldir:)
bence de normal kılolarıııı...
aso ne zmn olcakmış o? bu hafta olsun yaaa bu hafta cok gıtmem gereken yer var hava kaalı olunca cıkasım gelmıo..
sonuna yetiştim haberin ama haftasonu gibi olcakmış galiba.Nerelere gitceksin

X