Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alıştım ben artık
gündüzde 2 de işe gidiyo
gece gelmesi değilde ben işe giderken onun yatıyo olması batıyo çok kıskanıyom :umursamaz:
ama 2 haftadır o beni kıskanıyo sempatiksalakcinni[/Q
Çalışma saatleri hep öğle değildir dimi ama değişiyordur saatler, zorr yaa eşlerin mesai saatlerinin uymaması
saat 11 e kadar erkek yok sana kaydirigubbakcemile
kızlar biz doğum yapanlardan nasıl haber alacağız
bebekle ve anneyle ilgili bilgileri başka bi topik açıp hatta resimlerinide o topikte paylaşalım
kızlar biz doğum yapanlardan nasıl haber alacağız
bebekle ve anneyle ilgili bilgileri başka bi topik açıp hatta resimlerinide o topikte paylaşalım
Çalışma saatleri hep öğle değildir dimi ama değişiyordur saatler, zorr yaa eşlerin mesai saatlerinin uymaması
2010 kasım bebekleri geliyor die topik var canım
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/391156-2010-kasim-bebekleri-geliyoorrrr.html
malesef hep böyle canım
mesai saatleri bu şekilde gündüz 2 gece 11 boshayallersmile
sadece pazar günleri görüşebiliyoruz hafta içide 1 saat felan ben uykumdan fedakarlık edersem 2 saat oluyo işte:jeyyar:
hooff ıhlamurun içine basmışım karanfili azım burnum yandı yaaa :S
evi temizliom nan tıpkı kakılmış misali
yane erken doğurmak için popomu yırtıyom sanırsam
sabah beri mola verdikçe okuyom ama takılır kalırım die laf atmıyom sempatiksalakcinni
barayscım benım doktorum 37 den snr ye ne nane yıceksen dedıydı :)
iloş kolay gelsın dogumun kolay olcak temızlık yapıosun ya oyle diyorlar :))
Yok benim eşim de çok cömerttir..Ama ailesinde özellikle annesinde cimrilik var...
kıyamammm nerde çalışıyordu eşin özel mi devlet dairesinde mi gerçekten zor
bende bugün ilaca başladım öksürüğüm yüzünden denemediğim şey kalmadı atlatamadım
İloşum zor senin işin de Babası bebişe de dayamayacak desene, izin alabilcek mi doğumda?
Kolay gelsin iloşum, yavaş yavaş yap canım fazla yorma kendini...
özelde çalışıyo cnm
ıhlamur kaynat sende içine bi ayva bi elma bi mandalina bi çubuk tarcın 4-5 tanede karanfil at süper oluyo içerkende limon sık çok iyi geliyo
1-2 gün anca izin alabilir :S
gece bakar artık bizimki gece kuşu 4 ten önce yatmaz
bütün gece sevişirler baba oğul =)
ayy nalanım evi kaldırdım dip köşe temizledim
bitti bitek koltuğum yıkanıcak onuda yarın annem yapıcak
kendime hayretim şaştı valla zemuszemus