2010 Kasım Anneleri

aşk ve ceza sıktı bee, bitmeyen şarkıyı bekliyorumm :) yaa bu ikisini yer değiştirsinler yaa bitmeyen şarkı önce olsun yazı yazalım kanal D YE

alıştım ben artık
gündüzde 2 de işe gidiyo
gece gelmesi değilde ben işe giderken onun yatıyo olması batıyo çok kıskanıyom :umursamaz:
ama 2 haftadır o beni kıskanıyo sempatiksalakcinni

kızlar biz doğum yapanlardan nasıl haber alacağız
bebekle ve anneyle ilgili bilgileri başka bi topik açıp hatta resimlerinide o topikte paylaşalım

cevap verilmiş ben yazana kadar.yavaş yavaş topiğimize doğum haberleri gelir artık

Son düzenleme:
kızlar biz doğum yapanlardan nasıl haber alacağız
bebekle ve anneyle ilgili bilgileri başka bi topik açıp hatta resimlerinide o topikte paylaşalım

2010 kasım bebekleri geliyor die topik var canım
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/391156-2010-kasim-bebekleri-geliyoorrrr.html

Çalışma saatleri hep öğle değildir dimi ama değişiyordur saatler, zorr yaa eşlerin mesai saatlerinin uymaması

malesef hep böyle canım
mesai saatleri bu şekilde gündüz 2 gece 11 boshayallersmile
sadece pazar günleri görüşebiliyoruz hafta içide 1 saat felan ben uykumdan fedakarlık edersem 2 saat oluyo işte:jeyyar:

hooff ıhlamurun içine basmışım karanfili azım burnum yandı yaaa :S

İloşum zor senin işin de Babası bebişe de dayamayacak desene, izin alabilcek mi doğumda?

evi temizliom nan tıpkı kakılmış misali
yane erken doğurmak için popomu yırtıyom sanırsam
sabah beri mola verdikçe okuyom ama takılır kalırım die laf atmıyom sempatiksalakcinni

Kolay gelsin iloşum, yavaş yavaş yap canım fazla yorma kendini...

barayscım benım doktorum 37 den snr ye ne nane yıceksen dedıydı :)

iloş kolay gelsın dogumun kolay olcak temızlık yapıosun ya oyle diyorlar :))

Hadi ya, o zaman benimkinin fırlaması lazım lök diye...

Yok benim eşim de çok cömerttir..Ama ailesinde özellikle annesinde cimrilik var...

Heh bak seninkide cimri değilmiş...:lepi:

kıyamammm nerde çalışıyordu eşin özel mi devlet dairesinde mi gerçekten zor

bende bugün ilaca başladım öksürüğüm yüzünden denemediğim şey kalmadı atlatamadım

özelde çalışıyo cnm
ıhlamur kaynat sende içine bi ayva bi elma bi mandalina bi çubuk tarcın 4-5 tanede karanfil at süper oluyo içerkende limon sık çok iyi geliyo

İloşum zor senin işin de Babası bebişe de dayamayacak desene, izin alabilcek mi doğumda?

1-2 gün anca izin alabilir :S
gece bakar artık bizimki gece kuşu 4 ten önce yatmaz
bütün gece sevişirler baba oğul =)

Kolay gelsin iloşum, yavaş yavaş yap canım fazla yorma kendini...

ayy nalanım evi kaldırdım dip köşe temizledim
bitti bitek koltuğum yıkanıcak onuda yarın annem yapıcak
kendime hayretim şaştı valla zemuszemus

Son düzenleme:
ayy çıkamadımm:) tamam canım denerim, bugün bir arkadaş daha verdi aynı tarifi yapalım hemenn geçsin artık öksürüğüm

şimdi gittim :) iyi gecelerrrr tatlı rüyalarrrrr arkadaşlarr

Ellerine sağlık iloşum, bak bana diyodun nasıl yapıyosun diye, insan girişince yapıyo valla, sonrada kendine hayret ediyo nasıl yaptım diye...

Güle güle kirletin, mis gibi olmuştur her yer, artık ufak tefek şeylerin kalmıştır, bebek şekeri işini naptın bu arada, sorucam pek uğramıyon soramadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…