- 30 Nisan 2007
- 3.171
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bu şeker beni çok mu sinirli yaptı diye düşünüyorum şimdi
ama Allah razı olsun kızlar biraz rahatladım valla size anlatınca yorunlarınızla falan :)
Allahtan mersinde kayınvalidemin yanında doğum yapacam yoksa o lohusa siniriyle komşu katili olabilirim. halimi hatrımı sormaya kapımı çalan yok ama bişy istemek için geliyosunuz uleyyn defolunn kapımdan die savurcam yakında hepsini
delikafadulden bunlar o kdr açgözki kocanı istemediklerine dua etyerimseniben
beni herkes eleştiriyor kimseyle komşuluk yapmıyorum diye ay napım yani olmuyor işte örneği insanlara yüz verince astar istiyorlar nerde bulacaksın öyle seviyeli komşuyu binde bir bulursun ancak hiç kimseyle muatab olmuyorum en iyisi
insanın kapıyı açası gelmiyo zırt pırt.. bi de geçen karşıki teyze bana niye geç açtın demez mi akşam akşam.. diicektim oynaşıyoduk teyze kusura bakma :)
ya bu şeker beni çok mu sinirli yaptı diye düşünüyorum şimdi
ama Allah razı olsun kızlar biraz rahatladım valla size anlatınca yorunlarınızla falan :)
Allahtan mersinde kayınvalidemin yanında doğum yapacam yoksa o lohusa siniriyle komşu katili olabilirim. halimi hatrımı sormaya kapımı çalan yok ama bişy istemek için geliyosunuz uleyyn defolunn kapımdan die savurcam yakında hepsini
inşallah sağlıkla gelir bebişin,ameliyatıda iyi geçer inşallah,doktorunu iyi araştır mutlaka.kalbindeki sorun normal ultrasondamı belli oldu.bebişinin ismi çok güzel,ben henüz isim bulamadım oğluma....merhaba arkadaşlar. geçen hafta tekrar bebeğimin kalbine bakıldı. delik çok büyük. doktorun dediği doğar doğmaz kalbine bakılacak duruma göre hemen yada ilk 6 ay içinde ameliyat olacak. bugünler benim için çok stresli tek düşündüğüm sağlığı bebeğimin. sezeryan ekimin son haftası olacak günü tam belli etmedik daha.
insanın başında olunca anlıyoki bebeğinizizn sağlıığından başka hiçbirşey düşünemiyorsunuz. sezeryan durumunu kendi sağlığımı yada eksiklerimi hiçbirşeyi gözüm görmüyo. belirsizlik çok zor. benim doğum yapacağım hastane kadın ve doğum hastanesi yeni doğan ve yoğun bakım ünitelerti mevcut. ancak yinede türkiyede pediatrik kardiyolajide başkent üniversitesinde bir profun çok iyi olfduğunu söylüyorlar bu yüzden önce yarın oranın kadın doğumuna daha sonra perşembe kardiyolojiye gidicem. söylediklerine göre belki doğum yapacağım hastane değişecek. İnşallah herşey güzel olacak. dua edin. bu arada mşallah bebeğim çok hareketli adınada anca karar verdik inşallah beğenecekmisiniz.ali tuna.
oooo iyisin melodi sana pek yapıcak birşey kalmamış teşekkür etmekten başkaselam kıslar!
dün kaynanamdan ciciler geldi.
güzel şeyler almışlar.
baya kıyafetimiz oldu.
bebek arabası almışlar, beğendim valla.
güzel ayıcıklı bir battaniye geldi.
5 li set göndereceklermiş kargoyla.
anakucağı,kanguru,çanta,alt açma,portbebe.
mobilyaları da almaya çalışacağız demişler.
şimdi benden teşekkür bekliyorlarmış.
yıllardır konuşmıyorum sadece görümcemle mns de konuştuk ve mesajlaştık.
konuşmak garip geliyor. ama eşimin hatırına konuşalım bakalım.
mobilya ve benim hastane çantam dışında eksiğimiz kalmadı.
cicilerimizi bugün annem yıkayacak. fotoğraf çekerim umarım.
maşallah bebişinesuyu mutlaka arttır,bende hamilelikten önce pek su içmezdim şimdi deli gibi su içiyorum,herşey bebişim için.bol su içmek enfeksiyonada iyi gelir,geçmiş olsun...kızlar bende şimdi geldim hastaneden nstye girdim çok şükür herşey yolunda,ama suyum sınırda çıktı su içmeyi artır dedi,kuzum 2844gr olmuş,bende toplamda 12 kg almışım 5 kasım son günüm beklemekteyim artık,enfeksiyon geçmemiş maalesef antibiyotiğe devam((benden son haberler böyle...:)))
prop sen kg ne kadar aldın,sürekli çok yiyorum diyosun yaa merak ettim..4.5 haftam var da ben zaten 20 ekımden sonra yıcektım ama dun gıttım aldım gelıp gıdıp yıyorum dayanamıyorum cmaış oldum camışşşşş...
ya ben de yok diyemem kmseye ama bu ay borç para istediklerinde yok dedim iyice banka bellediler bizi. geçen küçük altın istediler yok deyince de 150 tl istediler :)
bi de karşıki teyze geçen bulgur istedi koca bi kase getirmiş böle bi kilo alır nerdeyse. ben de hepsini doldurmadım bana niye az koydun diye söylendi o zaman sinir oldum zate. ya yumurta mumurta istenir tamam da -ki ben daha kapılarını çalmadım bişy istemek için - bunlatıyorlar. ayy ne bilimm hormondan mıdır nedir sıkıldım da iyice zate. zaten bi garibim burda .. şitres yapıyorum belkiii... kayseriye taşınmaya karar vermiştik şimdi bu hamile halinle taşınam işi olmaz dediler erteledik bakalım hayırlısı..
ayy çok mu doluyum ben yaa
çok dolmuşsun bu ne hız,kayserinin bütün foyasını ortaya döktün kızıcaklar sanaya ben de malzemem eksikse ya o yemeği yapmam ya da kocama söylerim işten gelirken şunu şunu al die. ama karşıki komşu diyo benden bişy isterken " şimdi kocama söylesem getirene kadar zaman geçer" ki kocası da zate bir ay sonra falan getiriyor
ay bunları da anneme anlatmaya kalkınca hemen beni susturuyo dedikodu yapma diye.
annem bana kalmaya geldiğinde gün vardı oraya gitmiştik. annem mutfağa geçti sigara içmeye arkasında bütn kadınlar peşine gitti koşularım hepsi annemin paketten birer sigara kapmış meğer hepsi içiyormuş ben hiç görmemiştim yanlarında sigara taşımıyorlar annemin bi paket sigarasını da iç etmişlerdi o gün annem zate çok şaşırmıştı ben misafirim bnm malımı iç ettiler diye :)
ya geçen sene nisanda kar yağdı burda. o kadar soğuk oldu kış bi türlü bitmedi nerydeyse ve kaloriferi yakmadı mendeburlar. şimdi de diyorlar geçen senden kömür arttı diye.. eee kıçınıza girsin o kömürler diyesi geliyo adamın..bu sene de artırırlar bu gidişle yaa... bunlar kömür artıracak diye bizim fatura kol böreği gibi geliyor .. biz 2 kişi elektrik faturası 50 küsür geliyo burdaki herkes çoluk çocuk en az 5 kişilik aileler en fazla 38 tl lık fatura gördüm .. kendimden utanıyorum valla çok müsrüfüm çookkk sempatiksalakcinni
yazarkasa sen yüz vermişsin bunlara canım hiç şimdi kızma valla benim bir komşum vardı kayserili wireless şifremi istemişti o gün tüm bağlarımı koparmıştımsempatiksalakcinni
:))))) yerinde olsa sınır koyardım bir daha da gelemezlerdi valla:)ya bu şeker beni çok mu sinirli yaptı diye düşünüyorum şimdi
Benim komşularım var görüşüyorum.hatta sürekli beraberdik biz sabah spora gidiyorduk duşumuzu alıp kahve içmeye fln gidiyoduk sonra haydii gezmelere alışverişlere.tatilden döndüğümden beri pek katılmadım hatta nerdeyse hemen hemen hiç katılmadım aralarına genelde dinlenmeyi tercih ettiğim için.beni herkes eleştiriyor kimseyle komşuluk yapmıyorum diye ay napım yani olmuyor işte örneği insanlara yüz verince astar istiyorlar nerde bulacaksın öyle seviyeli komşuyu binde bir bulursun ancak hiç kimseyle muatab olmuyorum en iyisi
sen bakma yaşlılar da olsa =)))))) vardır torunları morunları ya da büyük kadın küçük adam modasına uymak da istiyo olabilirlernaniknanikaslında düşünmedim diil valla eşim burda bir madende mühendis yani ilgi çekici gelebilir elemanalra malum. Allah tan öyle genç kız yok apartmanda genelde yaşlı fosiler kalmış burda diğerleri şeherlere gitmiş hep.
erkek kardeşim gelmişti kalmaya bigün dışarı çıktı akşam geldi " enişte burda hiç genç yok mu? " dedi koptum.. adım başıkahve hepsi yaşlı insanlar :) zate dükkan sıralaması bir kahvehane bir market şeklinde. başka işleri güçleri yok
i
bende sinir olurum böyle insanlara,ama bence biraz resmi takıl demekki güleryüzlüsün kıramıyorsun ondan yüz buluyorlar bence,seni yumuşak görüyorlardır...
çok dolmuşsun bu ne hız,kayserinin bütün foyasını ortaya döktün kızıcaklar sana
Acaba kayseri mantısı sırf bu yüzden mi küçük küçük oluyordelikafaduldenyok daha dökmedim bütün foyalarını çok doluyum valla..
iş yerinde eşimin yüzüne gülüp gülüp kuyusunu kazanlara bi girsem var ya oturur ağlarsınız...
bu kayserililer yüzünden bizi erzuruma yolluyorlardı iş yerinden valla...
bi sende ama dolmuşum yaww
bazen iyiki adapazarında büyümüşümdiyorum ne kadar şükretsem azdır.. hele bi de karadenizli olunca kayserililere hiç alışamıyor insan :)
:roflol::roflol:yok daha dökmedim bütün foyalarını çok doluyum valla..
iş yerinde eşimin yüzüne gülüp gülüp kuyusunu kazanlara bi girsem var ya oturur ağlarsınız...
bu kayserililer yüzünden bizi erzuruma yolluyorlardı iş yerinden valla...
bi sende ama dolmuşum yaww
bazen iyiki adapazarında büyümüşümdiyorum ne kadar şükretsem azdır.. hele bi de karadenizli olunca kayserililere hiç alışamıyor insan :)
Evet onun özelliği o kaşığa 40 tane sığması lazım içi çok az oluyo tabi:) Benim annem çok güzel mantı yapar üstüne kimseyi tanımam valla.Tam kıvamında olur ooohhh miss.deli mavicim istedikleri teşekkür olsun ederim.
başka birşey beklemsinler yeter.
aso aynen öyle bir çorba kaşığına 40 tane mantı sığdıyorlar. şaka gibi.
kızlar doğurmaya hazırlananlar var,bu topik bu gidişle komple ekim annelerine transfer olucak heraldesositososito
Evet onun özelliği o kaşığa 40 tane sığması lazım içi çok az oluyo tabi:) Benim annem çok güzel mantı yapar üstüne kimseyi tanımam valla.Tam kıvamında olur ooohhh miss.