- 30 Nisan 2007
- 3.171
- 4
haklısın.
ben personel olduğum halde orda yapmıycam doğumu.
zaten yenidoğan yoğunbakımın da yeterli olduğunu düşünmüyorum.
biraz kandırıkçılık var...
sen nerede yapacaksın doğumu rady maşallah ikizlerine bu arada dilemma ve sen harikasınız maşallahh tütütü
rady nın de mı ıkız
sen nerede yapacaksın doğumu rady maşallah ikizlerine bu arada dilemma ve sen harikasınız maşallahh tütütü
evetmaşallah ikiz analarına da bebiklerine de Allah nazardan korusun:Saruboceq:
rady nın de mı ıkız
evetmaşallah ikiz analarına da bebiklerine de Allah nazardan korusun:Saruboceq:
:) sağol canım
ama bu aşamaya kadar gelmek hiç kolay olmadı :)
benimkiler tedaviyle oldu.(tüp bebek)
30. haftaya kadar medicanada devam ettik kontrollere.tedavi de orda olmuştu.takipleri de aynı doktor yaptı.doğumu da orda istiyordum.
ama küvöz gerekip gerekmeyeceği belli olmadığı için ve orası küvez gerektiğinde çok yüksek rakamlar talep ettiği için değiştirmek zorunda kaldım hiç istemeyerek te olsa.çünkü tek bebek için geceliğine 150 gibi bi ücret ssöylediler.ben bunun altından kalkamazdım,çünkü süre belli değildi.
takiplere erken başlayım da sonra sorun yaşamayım diye 30 dan sonra ilgi hastanesine gitmeye başladık.çok memnunum.doğum fiyatları çok çok çok düşük.yoğunbakımı var.benim için en önemli olan da bu zaten.aradığım şey hastanenin lüks olmasından ziyade yeterliliğinin olması.ki burası da oldukça şık,temiz,nezih çok güven verici ortamı olan bir yer.bakalım hayırlısı olsun inş. hakkımızda
ay sezeenn yarın ne güzel ne güzel=))))))))))))))))))))) Gelsin kayracık:)dün gece ilk defa deliksiz uyudum çişe kalkmadım hayırdır inş.ama rüyamda hastaneleri gezdim kabus gibiydii
Sen bu sektörün içinde olduğun için daha sağlıklı kararlar alıyorsundur zaten canım en azından içine sinen bütçene uygun bebeklerinin iyi bakılacağına inandığın bir yer bulabilmişsin ne güzel sağlıkla sihhatle dünyaya gelsin melekler inşallah :Saruboceq:
Prop ve bende işte 30. haftadan sonra doktorumuz hastane değiştirdi diye ortada kaldık gittiği hastaneyi beğenmedik falan filan ortadayız yani şimdilik: )))
sezenn içimden bir ses kayra'nın küveze falan alınmayacağını söylüyoropuyorumnanaktan
ay sezeenn yarın ne güzel ne güzel=))))))))))))))))))))) Gelsin kayracık:)
inş.fınfıkım inş. gerçi benim içimdeki seste aynı şeyi söylüyo ama gende bi rihtimal var işte onuda yarın görücem artık akmı karamı
eren sezen niye küveze koysunlarki maşallah 39 uncu haftadasın bişeycik olmaz allahın izniyle.benim arkadaşımda doğum yaptı 38 haftalık evindeler küveze konulmadı.
ben bu hurmaları aldım ama galiba bıtırcem :S guyya 20 ekımden snr baslıcaktım gelıp gıdıp yıyorum..
kayran göbüşünde son gün yarın kucağında olacak bugünün tadını çıkar sezencim lütfen düşünme küvezmiş bilmem neymiş boşver
foto falan çektir bugün bol bol mesela, kayra'dan yediğin tekmelerin tadını çıkar
ay ne bilim ben bile çok heyecanlıyım şuan kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan