2010 Kasım Anneleri

herkes uyumuş benim uykum kaçtı.. çok erken yatınca da gece vakti uykunu alıp uyanıyorsun. neyse birazdan tekrar gelir uykum onu bekliyorum.

gunaydin herkese en erkenci benim bugun esim uyuya kaldi gecikiti ise bugun ve disarda cok sis var boshayallersmile

odayada iki tane kocaman sinek dadandi yaa cami actim kovaladim ama nafile cikmadilar bende salona gectim uykumda gelio biraz umarim uyuyabilirim salonda, gece uyuyamadim zaten kasik agrilarimdan iyice yaklastik artik agrilar artiyo boshayallersmile

kızlar çarşamba doğuma giriyorumm
neee akannehir

arkadaşım yaptı 1 ay önce sezeryanla. kanaması çok olmadı, orkid gece yetti dedi bana..

Kızlar alezi ne marka aldınız? Alcam şimdi neten de karar veremedim bir türlü.80x130 bizimki ama o ölçüde de pek bulamadım zaten uuf
gittigidiyorda vardı asoş. benimki de 80x130 genelde bu ölçü zor bulunuyorr..

günaydın bayanlar
5 de kalkmış bulunmaktayım. gece de en az 10 kere kalktım çiş, kemik ağrısı vs derken uykuya şimdiden hasret olduk topikçe. hayırlı olsun..

eşimi yolladım işe, saat 11 de gelcek, izinli bütün gün. o yüzden burda olamam kızlar gelmezsem merak etmeyinn.

ay sezoş yarın doğuruyon mu kız sen şimdi senağlama çok duygulandım sat larımız aynı. inşallah kuvozde kalmicak kayra paşa dua edicem..

prop hemşireye yaptığına çok güldüm allah senin iyiliğini versin :roflol: aferin ama hakediyolar o tip insanlar. ben de ameliyattan sonra kolumdaki damar yoluna birden ilacı veren hemşireyi dövmekten beter etmiştim, kolum felç oldu sanmıştım yaa :bbo: gerizekalının eli ayağı karışmıştı. sonraki geldiklerinde ezik büzük geliyodu, yavaş yavaş veriyodu ilacı. bazıları bu dilden anlıyolar..

kızlar özel veya devlet. ssk nın bir şikayet hattı var hatta hastanelerde asılıdır duvarlarda bir ankara numarası sanırım. hatta anlatiyim aklıma gelmişken..
bir gün babam göztepe ssk da yatıyor (o hastane üzerine tanımıyorum insan hayatı kurtaran) neyse serviste bi kadın ağlıyodu, ne oldu dedik. dedi ki kocam iyileşmedi ama yatak yok diye evde yatsa da olur dediler çıkarıyolar falan. kadın yazık pek bişeyden haberi olmayan kendi halinde falan. sonra aradan bi zaman geçti. baktık adam tekrar yatağında, çevresinde dr lar hemşireler falan. meğer kadın bizden sonra gitmiş telefon kulübesine, duvarda gördüğü numarayı çevirmiş ama ne diyeceğini bilmeden. çıkan kişiye anlatmış böyle böyle. bir telefon hastaneye, bir uyarı.. aynen geriye ve adama paşa muamelesi :)

bu ülkede önce şikayet mekanizması çalışacak ki bişeyler düzelsin.. siz de edin ben ediyorum her konuda, çok da işe yarıyor..

günaydınnn hazalcım, nasılsın canım ? bugün ben de erkenciyim eşimle birlikte kalktım onu işe yolladım ben de uyuyamadım..
kesintisiz uyumuşum bugün maaşallah :) uyanınca da kendimi wc ye zor attım..

sezen dün akşam okuyunca aaaaa dedim eşimde ne oldu kim doğurmuş diye soruyo :) çok sevindim ve heyecanlandım hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin yavrun inşallahhh...

zeynep günaydın canım nasılsın ? sen de erkencisin bugün demek :)) dün temizlik yaptım pestilim çıkmış deliksiz uyumuşum valla.. eşim de çıkma yataktan çok soğuk, yatağın ortasında yatta üzerin açılmasın diyo :)
dayanamadım kalktım uykumu aldım, ablam gelicek bugün mutfağımı temizlemeye...

günaydın canım :)

valla cnm cocuklar dogmadan uykusuzluk basladi gece bende yatamadim hic kasik agrilar ile uyandim kafamçokkarıştı
evet dedigin gibi memnun olmadigimiz hastaneleride sikayet etmmemiz gerekir hic kimse derdini anlatmazsa surekli ilgisizlik umursamazlik olur :bbo:

iyi sayilirim cnm sen nasilsin? olumunekankayizsmile
ay benim herif gecikti ise ya telefona alarmi calmadi. masaallah cnm sen gece uyuyorsun
bide tuvalete gec gitsem karnim agrio yaa :bbo:

benimde evim komple temizlenecek bugun bende mutfagimin dolapalrini bi guzel temizliyim ozonla mis gibi olsun dogumdan sonra gelen giden olur temiz olsun evim bide pogaca sarma yapip buzluga atmam lazim malum sonra misafirler geldimi hem cocuk hem pasta borekle ugrasmiyim boshayallersmile

sağol hayatım iyiyim diyemiyorum idare ediyorum diyim :) oh ne güzel yardıma geliyo ablan demek.. benim mutfak dolapları falan hep elden geçicek, temizlikçi geldiği zaman artık.. benim de eşim köklemiş kombiyi farkında da değilim gece üstümü açtım sıcaktan.. o gidince kapatıyorum habersiz. yoksa kızıyo.

bide tuvalete gec gitsem karnim agrio yaa :bbo:
zaten artık çiş gelme hissi pek hissetmiyorum, direk kasık patlaması hissi ile gidiyorum wc ye :bbo:

ben de iyiyim çok şükür, arada bir deliksiz uyuduğum oluyor, iyi geliyor arada bir uyuyabilmek.
düzensiz uyku doğumdan sonrasına alıştırma olur bize alışmak lazım şimdiden..
gece uykusunda dönmek bana işkence gibi geliyor, bacak aramdaki yastığı ya yanımda yerde buluyorum ya da ayak ucumda nasıl gidiyor oralara anlamıyorum :)))
dün annem göbişin aşağıya inmiş biraz dedi heyecanlandım bir an :)) dün bana da öyle gelmişti..

ay benim gozlerim kapaniyo biraz uzaniyim sonra mutfak dolaplaro ellerimden oper kizlar gorusuruz insallah olumunekankayizsmile

Son düzenleme:

eşim de sabah bugün artık yakalım kombiyi dedi.. ben üşümüyorum hamileliğin verdiği sıcaklıktan dolayı herhalde ama eşim üşüyor başucuna koyduğu su bile buz gibi olmuş boğazlarımı ağrıttı gece dedi..
iyi o zaman yakalım dedim ben de sempatiksalakcinni
bu kış Allah yardımcımız olsun, bize denk geldi işte buz gibi havalar..

kırk yılın başında gelsin de yardım etsin artık, ayağımın dibinde kaç aydır 1 kere geldi yardıma, güya yakınız diye hep yardımcı olucaktı.. başına vurmak geliyor lafları yardıma gelmesi için. :umursamaz::umursamaz:

bi mutfağımı ince cincik temizlesin de, hafta içi yavaş yavaş perdeleri camları filan da hallettircem.. halılarıda kaldırtıcam bugün, bir yer bulup yıkamaya vericem..

kolay gelsin canım benim gözüm yemedi mutfağa girmeye, aman dikkat et...
hiç hazırlık yapmıycam ben uğraşamam annem belki yapar sarmamı filan.. bayramda bana gelir herkes artık offff ev de batıcak :sinifsinif:

ay benim gozlerim kapaniyo biraz uzaniyim sonra mutfak dolaplaro ellerimden oper kizlar gorusuruz insallah olumunekankayizsmile

iyi uykular sana canım ben de battaniyemi aldım uzanıp haber tv izliyim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…