günaydın bayanlar
5 de kalkmış bulunmaktayım. gece de en az 10 kere kalktım çiş, kemik ağrısı vs derken uykuya şimdiden hasret olduk topikçe. hayırlı olsun..
eşimi yolladım işe, saat 11 de gelcek, izinli bütün gün. o yüzden burda olamam kızlar gelmezsem merak etmeyinn.
ay sezoş yarın doğuruyon mu kız sen şimdi senağlama çok duygulandım sat larımız aynı. inşallah kuvozde kalmicak kayra paşa dua edicem..
prop hemşireye yaptığına çok güldüm allah senin iyiliğini versin :roflol: aferin ama hakediyolar o tip insanlar. ben de ameliyattan sonra kolumdaki damar yoluna birden ilacı veren hemşireyi dövmekten beter etmiştim, kolum felç oldu sanmıştım yaa :bbo: gerizekalının eli ayağı karışmıştı. sonraki geldiklerinde ezik büzük geliyodu, yavaş yavaş veriyodu ilacı. bazıları bu dilden anlıyolar..
kızlar özel veya devlet. ssk nın bir şikayet hattı var hatta hastanelerde asılıdır duvarlarda bir ankara numarası sanırım. hatta anlatiyim aklıma gelmişken..
bir gün babam göztepe ssk da yatıyor (o hastane üzerine tanımıyorum insan hayatı kurtaran) neyse serviste bi kadın ağlıyodu, ne oldu dedik. dedi ki kocam iyileşmedi ama yatak yok diye evde yatsa da olur dediler çıkarıyolar falan. kadın yazık pek bişeyden haberi olmayan kendi halinde falan. sonra aradan bi zaman geçti. baktık adam tekrar yatağında, çevresinde dr lar hemşireler falan. meğer kadın bizden sonra gitmiş telefon kulübesine, duvarda gördüğü numarayı çevirmiş ama ne diyeceğini bilmeden. çıkan kişiye anlatmış böyle böyle. bir telefon hastaneye, bir uyarı.. aynen geriye ve adama paşa muamelesi :)
bu ülkede önce şikayet mekanizması çalışacak ki bişeyler düzelsin.. siz de edin ben ediyorum her konuda, çok da işe yarıyor..