2010 Kasım Anneleri

günaydın kızlar..
ya ben de çişe kalkmasam uyucam da hazal ın dedıgı gıbı kalkmayınca karnım patlıcak gıbı oluyo, ola kı demır ın de hareket etcegı tuttarsa mıçtım yanı acayıp sancı yapıyo
bu gece tam 4 kere sancıyla uyandım.. bı de her defasında daha yenı uyudum zannedıorum hemen saate bakıorum 15dk da bır mı gelıyo dıyehalbukı 3 saatte bır gelıo yanı nalaka :))
temızlık demeyın bana kadını ayarlamadım daha halılar verılcek temızlemeye kolatukları da adamları cagırıp temızletcem ama ne zmn ne zmnn.. offff..
ayrıca kendı temızlıgımı ne zmn yapmalıyım onu da kestıremıorum, manıkur pedıkur kaş bıyıgı 25 ekım gıbı dusunuyorum ama ağdayı ne zmn yaptırmalıyım sonucta uzarlar 8-10 gune poffffffff

normal doğumda ağda zamanı işi zor ya hakatten :bbo:
ben de bugün gidicem kaş bıyığa, bi de sez. dan önceki gün giderim tamamdır. ağdaya da sez. dan 3 gün önce gidicem inş.. temizlikçi işini ben de ayarlamadım daha halbuki bi telefona bakıyo ne tembel oldum yaaa akannehir

evet bı telefon ama ne zmn alayım bılemıorum kı :S ev yıne batcak daha doguma 1 ay gıbı bı sure var snr bı kere daha alcam ama detaylı temızlıge dııl kayınvalıdem de gelmıs olur..

öfff agda cok buyuk dert valla, bacaklarımın kılıyla o guzelım gecelıklerımı mı gıycem yaı :)) hastane cantasına jılet koyalım barı :roflol:

Yaa bende ayşeye gidiyordum da günün birinde beni bir delirttiler o gün bıraktım hastaneyi hastane güzel bir hastane fakat o kadın doğumcuların hepsini kovmaları lazım oradan meymeletsiz suratlı karılar alsanaalsanasmile

bende aradım dün, bu akşam gelip halılarımı alacaklar benim ev baştan aşağı komple temizlenecek :S perdeler, camlar, dolaplar, yazlıklar kışlıklar kafamçokkarıştı

kendi temziliğimi bende kestiremiyorum ama kasıma da bırakmamak lazım sonuçta bu ay sonu gibi ağda işimi halledeyim diyorum eğer uzayan olursa son dakkada onların temizliği daha kolay olur

öfff agda cok buyuk dert valla, bacaklarımın kılıyla o guzelım gecelıklerımı mı gıycem yaı :)) hastane cantasına jılet koyalım barı :roflol:

suyun gelirse evde bi duş alabilirsin, o sırada da vurursun jileti en fazla :S çok arkadaşım yaptı öyle..

ay hakkaten düşünsene güzelim gecelikleri giycez süslencez bacaklar kıl yumağı delikafadulden benimkiler geçen hafta alındı.İnşallah hemen uzar doğuma yakın bir zamanda ben de gitmiş olurum:) olmadı jilet yapcaz napalım

dün gece ilk defa deliksiz uyudum çişe kalkmadım hayırdır inş.ama rüyamda hastaneleri gezdim kabus gibiydii

ay sezen gelmiş kuzum benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm heyecanlı mısınnnnnn delikafadulden

ereni ne yapıcaksın? onun için cuma istemiştin..

ekim annelerinin bebek listesine bayıldım yaaa. bebek fotolarını koymuşlar çok güzel olmuşşşşşşşşşşşş :) çok tatlılar maşallahh

o kdr uzattım bacaklarımı agda yaptırayım dıye jılete kalırsam ıcım acır vallahı :))

Fınfık benım bı halı ve koltuklar kaldı dolap ıclerı dısları yazlıklar kıslıklar hepsı halloldu cok sukur gercı tekrar tozlanmıstır sımdıye ama tekrar ugrasamam onun derdı bıle yetıyo :S

Ben gecen sene dugunumde manıkur yaptırmıstım en son bılıonuz mu sımdı dogumda yaptırcam tekrar.. Annem oyle alıstırdı benı manıkur zararlı kızım dıye sadece gıdıp kestırıp torpu oje yaptırırım, etler cogalmasın dıye, hakkaten de cogalmadı ama.. Ama pedıkure her ay gıtmezsem catlarım kı gecen ay gıdemedım 1.5 ayı gectı yanı acayıp rahatsız vazıyetlerdeyım..

benim 13 günüm var bitlise gitmişim. baya uzaklardayım bugün :))

sağol zeynepcim valla dualarınızı bekliyorum küvezde kalma ihtimali olabilirde olmayabilirde dedi doktor oda netleştiremiyo tam ama inş.gerek kalmaz

ben de manikür yaptırıcammm daha dün düşündüm ama malesef oje sürdüremicem. ojeyle ameliyata girmek yasakk sildiriyolar. neyse çıkışta kızkardeşim sürer ojemi zemuszemus
ayrıca ben de manikür pek yaptırmam niyeyse korkuyorum o aletlerden ne kadar temiz olsalar da :S

haklısın.
ben personel olduğum halde orda yapmıycam doğumu.
zaten yenidoğan yoğunbakımın da yeterli olduğunu düşünmüyorum.
biraz kandırıkçılık var...

ay sezen gelmiş kuzum benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm heyecanlı mısınnnnnn delikafadulden

ereni ne yapıcaksın? onun için cuma istemiştin..
heyacan daha yok salak gibiyim şaka gibi geliyo bana hala rüyadamıyım ne bi çimdik atın banaolumunekankayizsmile eren için cuma istiyodum ama 3 gün babası idare edicek artık napalım annem yanımda olucak erende öğlen okul çıkışı gelir yanıma akşam yatmaya eve gelir babasıyla mecburen

sağol zeynepcim valla dualarınızı bekliyorum küvezde kalma ihtimali olabilirde olmayabilirde dedi doktor oda netleştiremiyo tam ama inş.gerek kalmaz

her hafta okumalarımda hepinize dua ediyorum arkadaşlar. bugün vaktim olursa bir daha senin için okuyayım canım, olmadı yarın mutlaka. ciğer geliştirici iğne de oldun allahın izniyle kayracım yanında olacak. girse de çok kalmaz muhtemelen sen moralli ol yeter ki sütün gelsin. bir de arkadaşımın yaptığı gibi sezseryandan sonra kuvozdeki oğlumu görücem diye 3-4 saat sonra kalkma şimdi çok fena çekiyo acısını..

saat verdi mi dr?

duş alayım bu arada, 11 de eşim gelcek kuaförden alsın beni..

arıycak saat net değil daha ama muhtemelen sabah olacak dedi bugün arasında kesinleşsin artık saatte dua içinde çook teşekkür ederimm cnmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…