Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet şu andada atıyo tekmeleri öğlen çıkıcam kaş aldırma vs. kuaföre gidicem akşamı ederim ama gece nasıl geçicek onu bilmiyorum en iyisi düşünmemek yarın ben doğururken sizde 9 doğurmayın heyecandan burda ben doğumdan sonra msjla bildiririm nasıl olduğumu sizlere inş..
bugün 36+2 yim cnmm o cetveldeki tarih benim sezeryan tarihime göre ayarlıydı haftaya cumaya yani ama 1 hafta erken olucak benim tansiyonumdan dolayı
Benim de en son girdiğimde en düşüğü 2, 4e kdr da çıkmş:) Geçen hafta girmişdim zaten bikez girdim sadece.onda da doktor baktı bir şey yok dedi öyle.kızlar dün nsteye girdim.şimdi üstte bebeğin kalp atışlarının gösterildiği çizelge var,alttada sancı varmı diye gösterilen çizelge var 3 hafta önce girmiştim o zaman sıfırdan yukarı çıkmamıştı bu günkinde 2 ye çıkmış sanırım sancı artıkça yükseliyor.doktor bişey demedi ama aklıma takıldı.acaba yavştan yavaştan sancımı başlıyor. bilginiz varmı?
zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanbayanssulusmileaso güldürdün beni okuldayken orman ne güzel ne güzel diye bi şarkı vardı o geldi aklıma yarın ne güzel güzel yazınca
günaydın kızlar nasılsınızz.sezen yarınmı doğuryosun sen :SsS
10 gün önce 2200 ve 2050 gibiydi.kaç oldular bilmiyorum.sen sağlık sektöründesin sağol cnmm daha iyi bilirsin tabikide bende kalmaz diyorum içimden öyle geçiyo aslında seninkilerin kiloları kaç
ya ben de çok korktum şimdiye kadar iğne olmadığım için. erken doğum olcak diye.Rady sen neden cıger gelıtırıcı ıgne olmadın, ben bıle doktoruma olayım dedım sacmalama dedı :))
10 gün önce 2200 ve 2050 gibiydi.kaç oldular bilmiyorum.
ama kilosu ne olursa olsun önemli değil.eğer gerekirse küvözde kilo için kalmalarına razıyım ben.çünkü o yoğun bakım sayılmıyo.uzun da sürmüyo zaten.
ya ben de çok korktum şimdiye kadar iğne olmadığım için. erken doğum olcak diye.
hep stresliydim yani.
ama doktorum ısrarla gerek görmedi ve yaptırmadı nedense.
bana kalsa ben serklaj bil istemiştim. :))(rahim ağzının dikilmesi)
erken doğum ihtimaline karşı.onu da istemedi.
ama doktoruma çok güveniyodum.doçentti.çok başarılıydı.öyle rahatlattım kendimi.dediği gibi de oldu.sorun çıkmadı şükür.
Benim de en son girdiğimde en düşüğü 2, 4e kdr da çıkmş:) Geçen hafta girmişdim zaten bikez girdim sadece.onda da doktor baktı bir şey yok dedi öyle.
zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanbayanssulusmile
kızlar ben de dogum yaptım bebegım 37+4 dogdu
cumartesı gecesı nısanım gelmıstı saat 21.30 gıbı sancılarım basladı ertesı gun oglen 12ye kadar evde cektım pazar gunune denk geldı acıldekı doktor 4 cm acılma var dedı dogum baslamıs hemen yatısım yapıldı carsamba gunu spınal sezeryan olucaktım ama bebegım ben normal dogucam dedıaklinialirimsmile
neyse 10.10.2010 gunu normal dogumla kızıma kavustum.Boy:52cm Kılo:3.250gram ısmı eylül balım :) dogum hıkayemı musaıt bı zamanda uzunca yazıcam bu arada alttan 3 dıkısım var bıraz da gaz sancılarım o kdr cok sukur ıyıyım :kedi:
maşallah yüzüp yüzüp kuyruna gelmişsin, allah başığlasın ikisini de allah nazardan korusun
hihoyyythihoyyytAy şansa bak yasempatiksalakcinni ay hem sezeryandan yırttığı için hemde 10.10.10 da normal doğurduğu için şanslıymış :))))
çok sağol canım.
seninkini de,hepimizinkini de korusun rabbimiz...bizlere bağışlasın.
hepimiz artık bitirdik sayılır :)
gerçi birdik mi ,yoksa asıl start şimdi mi veriliyo bakcaz...
günaydın kızlar. sanırım az önce bebeğim başaşağı döndü:)
ne güzel benimki de baş aşağı duruyordu sanırım yan yatmaya karar verdi :S
tekmeleri göğsümün altına yiyiyordum şimdi sağ tarafıma :S
fınfık yanlışın olmasın elı koludur o 36. haftada cok dusuk bı ıhtımal donebılmesı..