- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
yaaa cevap versenize değiştireyim dimi bunları
bence karsiliginda ne alacagina bagli yani. 185 liraya gene 2 parca bisey alicaksan ve bu tarzsa hic gerek yok derim ben. aslinda cok guzeller de pahali cok pahali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım.Senin için şanssız bir günmüş hakkaten..Neyseki önemli bişey değilmişagustos ayinda kuyruk sokumumdaki sertlik yuzunden cok agri cekmistim.. randevu aldim acilen doktora gittim bana krem verdi. ama gecmedi, jinekologuma bahsettim dogumda daha da kotu olurmu kendimi sikmaktan falan diye, o da dogumda cok zorlanirsin caresine bakman lazim demsti bbana. biz kil donmesinden suphelendik ama degilmis. kist varmis. dogum sonrasi alinacakmis..
yani onemli bisey degil aslinda.. iste bu gun dokunsalar aglayacak durumdayim oyuzden sinirlerim bozuldu.
Şimdi neye el atsak çin malı ki zaten,mothercare de bile yazıyodu,sormuştuk,doğruladılarslm kızlar ben geldim.. forum istanbul lu alt ust ettım.. sadece 2 biberon alıp döndum.. kendımı tebrık ettım..
c&a magazasına gırdım.. ay inanamadım.. iyi marka demişlerdi ama 100/80 i çın malıydı... aslında acık davramışlar.. usutune yazmışler çın malı diye.... tabı almadan çıktım...
Benim koca da izliyo onu şimdiSelam kızlar, nasılsınız...
Size bi bakim dedim, birazdan Almanya - Türkiye maçı var onu izlicez kocamla birlikte...
Ben de Puma dan aldım,içime sinerek aldım hoşuma gitti.Hastane çantası olarak ta valiz hazırladık..ben Nike tan aldım çanta,spor büyük kullanışlı bi çanta.Bakım çantası olarak kullanıcam ama hastane çantası olarakta hazırladım onu.
yok cnm esta piti piti ama almisin artik ne yapcan pasa pasa giyincen artik benneyaptımki
asenam ALLAH bilir sen dogum yapcagin hastane icinde karar vermemissinidr cunku biara arastiriodun hastane benmi yanlis hatilriorum fisfisfis
Hepsiburada.com : LOOCKS ANNE BAKIM ÇANTASI L5221 - SİYAH | Anne / Bebek / Çocuk benim bakım çantam bu ama hastane için bunu hazırlamadım evdeki bi çantaya hazırladım
teşekkür ederim canım.evet bakalım 2 hafta sonra az çok belli olur. bugün doktor ısrarla bekle diyince içimden galiba ben normal doğurcam diye geçirdim.en azından az çok şekillencek 2 hafta sonra hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim:)))asoo canım geçmişe yeni baktım maşallahh prensesedoğum şekli içinde iki hafta sonrası ii olmuş tatlım benimkide 2 hafta sonra bi çatı muayenesi yapacak ne olur ne olmaz diye hayırlısı olsun inş. hakkımızda bakalım artık nasıl gelecek sıpalar
git değiştir bence pijama çok istiyosan bak ayyıldızda dehşet indirim var. ben 2 gecelik 2 de pijama takımı aldım ayyıldızdan.iki gecelik hastane için ikisi de doğum öncesi giymek için.Süslü olanı Suwen'den aldım. ayrıca ayyıldızdan aldığım pijama takımları da çok güzel. ayyıldıza bak derim:)yaaa cevap versenize değiştireyim dimi bunları
bisiy sorcam cantaya kac para verdin bilmiyorumkismile
omuz askisi da var mi? varsa guzelmis
kaydirigubbakcemile3 hazal cok ustune gitme kiz
ben de kocasiyla tartismisti ya bi ara doktor konusunda onu hatirliyorum :) asenamm sempatiksalakcinni
Hepsiburada.com : LOOCKS ANNE BAKIM ÇANTASI L5221 - SİYAH | Anne / Bebek / Çocuk benim bakım çantam bu ama hastane için bunu hazırlamadım evdeki bi çantaya hazırladım
bence karsiliginda ne alacagina bagli yani. 185 liraya gene 2 parca bisey alicaksan ve bu tarzsa hic gerek yok derim ben. aslinda cok guzeller de pahali cok pahali
gripin ya çok cici aldıkların ama harbi kazıklanmışsın yaasempatiksalakcinniFişin varsa değiştir,fişi bulamıyorum falan diyodun
madem içine sinmemiş değiştir o zaman ama gecelik lazım olur sezeryan olursan olmazsa artan parayla daha uygun bi gecelik alırsın
teşekkür ederim canım.evet bakalım 2 hafta sonra az çok belli olur. bugün doktor ısrarla bekle diyince içimden galiba ben normal doğurcam diye geçirdim.en azından az çok şekillencek 2 hafta sonra hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim:)))
git değiştir bence pijama çok istiyosan bak ayyıldızda dehşet indirim var. ben 2 gecelik 2 de pijama takımı aldım ayyıldızdan.iki gecelik hastane için ikisi de doğum öncesi giymek için.Süslü olanı Suwen'den aldım. ayrıca ayyıldızdan aldığım pijama takımları da çok güzel. ayyıldıza bak derim:)
Hangi birini yazayım şimdi.ayyıldızın web sayfasından bak sen fiyatlara işte.aso ay yıldız dan kaça aldın aldın sen..
allaha şukur o sancıyıda atlattık.. karar verdım.. iki hastane var.. doktora da karar verdık.. şu an o sorunu aştık.. eşimin ısrarlı baskısıyla....
ama her akşam mutlaka bır kez soruyor... emınsın degil mi diye... :)))))
:kedi: şeeeyyy kem küm
99.50 lira kaydirigubbakcemile3 ama o içime sindi
teşekkür ederim canım.evet bakalım 2 hafta sonra az çok belli olur. bugün doktor ısrarla bekle diyince içimden galiba ben normal doğurcam diye geçirdim.en azından az çok şekillencek 2 hafta sonra hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim:)))
git değiştir bence pijama çok istiyosan bak ayyıldızda dehşet indirim var. ben 2 gecelik 2 de pijama takımı aldım ayyıldızdan.iki gecelik hastane için ikisi de doğum öncesi giymek için.Süslü olanı Suwen'den aldım. ayrıca ayyıldızdan aldığım pijama takımları da çok güzel. ayyıldıza bak derim:)
iloşşş facede sana da mı geldi şu çanta nızı nereye koyarsınız muhabetti koptum ama ya ne güzel yazmışsın :)))
kocalar maça,hatunlar buraya olmuş galiba aşağısı kalabalık:))