2010 Kasım Anneleri

Gripin ben de sandım ki şööyyyyleee güzel çok şık süslü bir takım.netten resmini bulabilsem sana benim kokoş geceliğimi gösterirdim:KK70:

ayyy gripin yorum yapcam kızcaksın.. bunlar bı de spor yanı bu spor şeylere mı o kdr para verdın, hanı suslu gecelıkler bıraz daha pahalı ya o bakımdan dıyorumakannehir

gule gule kullan gripin

yine bisiler yazcam morelin bozulcak en iisi susuyim :sinifsinif:
yok bence bunlari verme geri en azindan bunlar iki parca bunlari verip bi esofman takimi alma yani :umursamaz:

valla gripin ikisi de cook guzel ama ben o kadar para vermezdim herhalde...

ya işte görüyonuz salaklığımı,basiretim bağlandı o an napayım.Kendime kızdığım kadar var yani dimi? geceliği evde giyemem zaten o soğukta, giymem ben gecelik evdede,pijamada yatmadan yatmaya.Ondan diyorum en azından eşofman alırsam dışarda falan yada eve misafir geldiğinde giyerim. Hatta 40-50 lirada artacak onunlada başka bişey alırım diye düşündüm. Daha mantıklı değilmi?

ben canta almadim evdeki bavulu kullandim gerek duymadim almaya :umursamaz:

sen onun icinde bi gezersen naylon posetlere koyarsin cocugun olmayan kiyafetlerini :KK1:

canım bugun olayan kıyafetler için epey canta da baktım ama tabı kı almadım.. :1shok:

iyi fikir naylon poşet...:dance:delikafadulden

grıpın nıye grı lı aldın.. daha canlı alabilirdin...

miracle azaldı da tam gecmedı hatta of belım of karnım dıye dıye kocamın kafasını sısırıyorum :)

aynen benimde bel agrilarim artti ole asiri sekilde agrimio ama oflayip poflamama yetio
bide aklima regl donemim gelio ne guzel 9 ay yoktu simdi dogumdan sonra yine baslicak bide benim ilk gunum acilde gecio cok sancim oluodu cokk mafoldumben

benim yürüyüşüm değişti iki günde taklidimi yapıo zibidi Allahım ddim az önce şu yaşadığım sancıları sadece bi saatliğine yaşat şuna da beni anlasın töbe de diye dolanıyo peşimde

bende bacaklarimi acarak yuruyorum bide hafif aksiyo ayaklarim benimkide sisko diyip duruyo koca gobekli dio ah onlarda bi saat bizim gibi olsalar cenelerini kaparlar ama iste maalesef ole bisi imkansizz

Son düzenleme:
gripin güle güle kullan güzeller ama gerçekten biraz pahalı olmuş boşver hiç değişirme işine girme demek ki içine sindi ki aldın ..

hayır sinmedi işte,sorun o.Ayyy ne iyi yaptımda aldım,değdi diyemiyorum bi türlü.Ondan 3 gündür dert ettim kendime

aynen benimde bel agrilarim artti ole asiri sekilde agrimio ama oflayip poflamama yetio
bide aklima regl donemim gelio ne guzel 9 ay yoktu simdi dogumdan sonra yine baslicak bide benim ilk gunum acilde gecio cok sancim oluodu cokk mafoldumben

bende bacaklarimi acarak yuruyorum bide hafif aksiyo ayaklarim benimkide sisko diyip duruyo koca gobekli dio ah onlarda bi saat bizim gibi olsalar cenelerini kaparlar ama iste maalesef ole bisi imkansizz

valla hazal aynen ben çok çekerdim regl dönemlerinde kendimden geçerdim resmen rahattık kaç aydır şimdi yine başladı kasık ağrıları falan bakalım hep derlerdi doğuurna geçer diye inş. geçer gerçektende...malesef imkansız canım ama isterdim gerçekten şöyle bi saat falan çekseydi şu ağrıyı böyle dalge gecebilirmiydi acaba valla canım burnmda acaip gerginim sinirmi ondan çıkarıyorum ne yapsa gıcık oluyorum

ya işte görüyonuz salaklığımı,basiretim bağlandı o an napayım.Kendime kızdığım kadar var yani dimi? geceliği evde giyemem zaten o soğukta, giymem ben gecelik evdede,pijamada yatmadan yatmaya.Ondan diyorum en azından eşofman alırsam dışarda falan yada eve misafir geldiğinde giyerim. Hatta 40-50 lirada artacak onunlada başka bişey alırım diye düşündüm. Daha mantıklı değilmi?

yok cnm esta piti piti ama almisin artik ne yapcan pasa pasa giyincen artik benneyaptımki

canım bugun olayan kıyafetler için epey canta da baktım ama tabı kı almadım.. :1shok:

iyi fikir naylon poşet...:dance:delikafadulden

grıpın nıye grı lı aldın.. daha canlı alabilirdin...

asenam ALLAH bilir sen dogum yapcagin hastane icinde karar vermemissinidr cunku biara arastiriodun hastane benmi yanlis hatilriorum fisfisfis

ben Nike tan aldım çanta,spor büyük kullanışlı bi çanta.Bakım çantası olarak kullanıcam ama hastane çantası olarakta hazırladım onu.

ay kız acımıyorum yahu buna da şükür de yinede:KK43: çok zor bir durum ya.mayıs ayında doktorum ayrıldı diye delirmiştim ben :S bi an önce bulun inşallah hastane mastane:S

asoo canım geçmişe yeni baktım maşallahh prensese:nazar:doğum şekli içinde iki hafta sonrası ii olmuş tatlım benimkide 2 hafta sonra bi çatı muayenesi yapacak ne olur ne olmaz diye hayırlısı olsun inş. hakkımızda bakalım artık nasıl gelecek sıpalar

yok cnm esta piti piti ama almisin artik ne yapcan pasa pasa giyincen artik benneyaptımki

asenam ALLAH bilir sen dogum yapcagin hastane icinde karar vermemissinidr cunku biara arastiriodun hastane benmi yanlis hatilriorum fisfisfis

kaydirigubbakcemile3 hazal cok ustune gitme kiz
ben de kocasiyla tartismisti ya bi ara doktor konusunda onu hatirliyorum :) asenamm sempatiksalakcinni

valla hazal aynen ben çok çekerdim regl dönemlerinde kendimden geçerdim resmen rahattık kaç aydır şimdi yine başladı kasık ağrıları falan bakalım hep derlerdi doğuurna geçer diye inş. geçer gerçektende...malesef imkansız canım ama isterdim gerçekten şöyle bi saat falan çekseydi şu ağrıyı böyle dalge gecebilirmiydi acaba valla canım burnmda acaip gerginim sinirmi ondan çıkarıyorum ne yapsa gıcık oluyorum

kimi dogum sonrasi gecti dio kimisi hala ayni sancilari cekiomus bunye ile ilgili galiba ama insaallah benimki gecer yaa ilk gun hic bisey yiyemiyorum bide ictigim suyu bile kusuyorum ole igrenc bi regl donemi iyyy aklima geldikce kotu oluom umarim yine tekrarlamaz dogum sonrasi :Saruboceq:

ben Nike tan aldım çanta,spor büyük kullanışlı bi çanta.Bakım çantası olarak kullanıcam ama hastane çantası olarakta hazırladım onu.

bisiy sorcam cantaya kac para verdin bilmiyorumkismile

X