ama benim sevgili bebeğim kaburga altindan çikmaya kararli zaten şu günlerde :))
heeeeyyyyyyyyy biriniz bana yardıma gelin
bok var gibi evi kaldırdım şimdi neresinden tutupta toplasam bilemiyomeyvahedigeldismile
ama benim sevgili bebeğim kaburga altindan çikmaya kararli zaten şu günlerde :))
bok var gibi evi kaldırdım şimdi neresinden tutupta toplasam bilemiyomeyvahedigeldismile
bırak oldugu gibi kalsın.. akşam eşinle yaparsın.. :))))))))))
ah garibim, şaşkınım benim. ordan çıkabileceğini mi sanıyor. yerim ben onu :1hug:
Kızım niye giriştin,dellendin milmaz:Bırak kalsın,eşin yapsın hakkaten ama o da geç geliyordur dimi iloş
zati şeytan hastane çantalarınıda al git anana yerleş die dürtüyo bugün beni :roflol:
iloşş ağrılardan yamulduk kızz senin ne derdin vardı giriştin böyle bi işe aman bi günde bitirmeye kalkma yavaş yavaş yap artık yorma kendini
sanirim artik siğmio itip duruyo kendini.hele bi doğsunda yicem bende :)
sakinleştirmeye çalişiorum dur kizim yapma kizim ordan çikilmaz kizim :))
evet kuzum 11 de geliyo
halılarıda yıkamaya verdim
salon kalk gidelim diyo y.odası bok yeme otur :roflol:
ewi ölece birak eşine kaldirdim ama toplayamadim dersin yapsin ama azcik o da ..
walla öle bi imkanin warsa git yerleş..benim hastane ewime çok yakin olduu için burdan kipirdayamiorum..annemde çalişio gelemio
Kız iloş anne ist. daysa niye yanına gitmiyosun hakkaten,hastane de yakınsa git derim ben.Eşin de gelir akşamları..Yalnız kalma ,ben yalnızım bak eşimin aklı kalıyor hep
:roflol::roflol::roflol:
kolay gelsin canım kolaysa başına gelsin deme hiçç sempatiksalakcinni
yavaş yavaş yap dinlene dinlene yorma kendini madem kalkıştın işe. -tatlicadiarzu-
hastane annemin evine daha yakın
zaten hergün ordayım eve 11 de yatmaya geliyom otel gibi kullanıyom yani
oda 6 kat merdiven çıkayımda sipor olsun die kaydirigubbakcemile3
zaten son 2 aydır her işi o yapıyo yazık kıyamam
yarın anama yaptırcam ben ufak tefek dolap işlerini yapıyom