2010 Kasım Anneleri

heeeeyyyyyyyyy biriniz bana yardıma gelin
bok var gibi evi kaldırdım şimdi neresinden tutupta toplasam bilemiyomeyvahedigeldismile

Kızım niye giriştin,dellendin milmaz:Bırak kalsın,eşin yapsın hakkaten ama o da geç geliyordur dimi iloş

heeeeyyyyyyyyy biriniz bana yardıma gelin
bok var gibi evi kaldırdım şimdi neresinden tutupta toplasam bilemiyomeyvahedigeldismile

iloşş ağrılardan yamulduk kızz senin ne derdin vardı giriştin böyle bi işe aman bi günde bitirmeye kalkma yavaş yavaş yap artık yorma kendini

ah garibim, şaşkınım benim. ordan çıkabileceğini mi sanıyor. yerim ben onu :1hug:

sanirim artik siğmio itip duruyo kendini.hele bi doğsunda yicem bende :)
sakinleştirmeye çalişiorum dur kizim yapma kizim ordan çikilmaz kizim :))

Kızım niye giriştin,dellendin milmaz:Bırak kalsın,eşin yapsın hakkaten ama o da geç geliyordur dimi iloş

evet kuzum 11 de geliyo
halılarıda yıkamaya verdim
salon kalk gidelim diyo y.odası bok yeme otur :roflol:

zati şeytan hastane çantalarınıda al git anana yerleş die dürtüyo bugün beni :roflol:

ewi ölece birak eşine kaldirdim ama toplayamadim dersin yapsin ama azcik o da ..
walla öle bi imkanin warsa git yerleş..benim hastane ewime çok yakin olduu için burdan kipirdayamiorum..annemde çalişio gelemio

Kız iloş anne ist. daysa niye yanına gitmiyosun hakkaten,hastane de yakınsa git derim ben.Eşin de gelir akşamları..Yalnız kalma ,ben yalnızım bak eşimin aklı kalıyor hep

iloşş ağrılardan yamulduk kızz senin ne derdin vardı giriştin böyle bi işe aman bi günde bitirmeye kalkma yavaş yavaş yap artık yorma kendini

bende ağrı neyim yok nan çok şükür turp gibiyim sempatiksalakcinni

sanirim artik siğmio itip duruyo kendini.hele bi doğsunda yicem bende :)
sakinleştirmeye çalişiorum dur kizim yapma kizim ordan çikilmaz kizim :))

ayy bnm velette sağ kaburgamın altından çıkıcik az kaldı kaydirigubbakcemile3

evet kuzum 11 de geliyo
halılarıda yıkamaya verdim
salon kalk gidelim diyo y.odası bok yeme otur :roflol:

:roflol::roflol::roflol:
kolay gelsin canım kolaysa başına gelsin deme hiçç sempatiksalakcinni
yavaş yavaş yap dinlene dinlene yorma kendini madem kalkıştın işe. -tatlicadiarzu-

ewi ölece birak eşine kaldirdim ama toplayamadim dersin yapsin ama azcik o da ..
walla öle bi imkanin warsa git yerleş..benim hastane ewime çok yakin olduu için burdan kipirdayamiorum..annemde çalişio gelemio

Kız iloş anne ist. daysa niye yanına gitmiyosun hakkaten,hastane de yakınsa git derim ben.Eşin de gelir akşamları..Yalnız kalma ,ben yalnızım bak eşimin aklı kalıyor hep

hastane annemin evine daha yakın
zaten hergün ordayım eve 11 de yatmaya geliyom otel gibi kullanıyom yani
oda 6 kat merdiven çıkayımda sipor olsun die kaydirigubbakcemile3
zaten son 2 aydır her işi o yapıyo yazık kıyamam
yarın anama yaptırcam ben ufak tefek dolap işlerini yapıyom

:roflol::roflol::roflol:
kolay gelsin canım kolaysa başına gelsin deme hiçç sempatiksalakcinni
yavaş yavaş yap dinlene dinlene yorma kendini madem kalkıştın işe. -tatlicadiarzu-

aman gelmesin gelmesin
mola bitti işe devam -tatlicadiarzu-

hayatta hiç taze incir yemeyen ben.... şu an yarım kılo inciri bitirmek üzereyım:))))))) kocam hazırlanana kadar bıtecek galba

İyi o zaman..Aman bizim evde 5. kat,asansör yok,şimdi dışarı pek çıkmıyorum neyseki...
Hava iyi bile olsa artık tek başıma dışarı çıkmam valla

ohh afiyet olsun asena çok yararlıymış incir. yarasınnn :)))
bende sevmem pazardan alcaktım yemem diye almadım.
kurusunu almıştık ölece duruyor

kardelen ve şekerpembe bebişlerinize maşallah!
düşünmemlazım inşallah bebişinin birşeyi yoktur. üzme kendini.
ilona bravo sana nasıl gözün yedi. ben bir aydır rezil bir durumdayım.
asena taze incir sevmiyormusun?
benim en sevdiğim meyve incir ve dut.

öfff erken gelcekler dıye hem uzulup hem umutlanıoruz ya 41. haftayı fln gorursek nolcak akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…