2010 Kasım Anneleri

merhabalar güzel anneler;
normal sezeryan tartışması devam ediyor sanırım
ama devlet son noktayı koydu zorunlu olmadıkça sezeryan yapılmayacakmış
ne kadar inandırıcı orası ayrı bir mesele
ben evdeyim kızlar
kaç gündür rahatsızdım bugün daha iyiyim

Benim de eşimin de beyaz spor çorabı var valla yalan yok. Beyaz spor ayakkabılarımız da var onların içine giyiyoruz.beyaz ayakkabıyla siyah çorap daha fena bence.Bu benim düşüncem tabi.Tabiki diğer spor ayakkabılarımızla beyaz giymiyruz. Beyaz çorap kumaş pantolonların altına giyilirse kıroca oluyor delikafadulden
Katılıyorum asocum.Benimki de beyaz çorap giyer ama,beyaz spor ayakkabısının içne.Yoksa okulda,takımın altına hiç bir kuvvet giydiremez tabiki..
hıı biliyorum orayıda Haluk bey vardı orada kadın doğumcu meşhur ayrılmış sanırım artık.
Bahat grubu ile birleşti biliyosun dimi g.o.paşa hast.
Evet canım,devlete geçmiş,ilk doktorum oydu benim...

aboo boyle ozel bı gunde emınonunden bısı almam ben kocama heralde.. nedenı su kı ben ozel bı hedıye beklıosam eger aynı seyı yapmak zorundayım karsımdakıne :) 1. vlılık yıldonumumuzde kocam gıdıp oyle bı hedıye alsa cok bozulurdum :) emınonu dıye dııl mesela adıdastan nıke tan bısı alsa da bozulurdum :) spor magazası ya o bakımdan kaydirigubbakcemile3 ne ozellıgı var yanı :)

şaka yapmıştım tatlım ben buna doğumgününde casionun dağcı modeli olan saatlerinden aldım etiket fiyatı 599.-TL Ayrıca Taksimde cafe-bar kapattım arkadaşlarını çağırıp sürpriz doğumgünü partisi yaptım Düşünün giden paramı bütün biriktirdiklerim 1 günde gitti

o bana doğumgünümde ne aldı sorun bakalım HİÇBİR ŞEY
Ama yinede dayanamıyorum işte naparsın

Az önce Genel Müdürüm geldi inşallah geç doğurursun dedi :S
Yüzüne bakıncada hiç hamile olduğun anlaşılmıyor zaten dedi :S
Hakaret etti birde kötü bir dilekte bulundu gitti pis herif:umursamaz:

e yuh yani gerizekalı adam.
kendini ne sanıyorlarsa. :eek:klava:

ben evdeyim kızlar

geçmiş olsun canım.
bende gazatede gördüm bugün.
kasım ayında geçerliliği olacakmış, inşallah uygulanır.

ben evdeyim kızlar
Geçmiş olsun canım,kaç gündür gelmiyordun,merak ettim
şaka yapmıştım tatlım ben buna doğumgününde casionun dağcı modeli olan saatlerinden aldım etiket fiyatı 599.-TL Ayrıca Taksimde cafe-bar kapattım arkadaşlarını çağırıp sürpriz doğumgünü partisi yaptım Düşünün giden paramı bütün biriktirdiklerim 1 günde gitti

Vayyyy neler yapmışsın eşine ve o sana bişey almadı haa,hain koca:eek:klava:
Ben olsam bişey almazdım kız,çok domuzumdur...aklinialirimsmile

ayyy o zmn senınkı hıcbısıyı haketmıyo, mustahaktır ona emınonu :)
ben kocamın dogum gununde bu sene Longtable da suprız partı yaptım arkadaslarını fln cagırdım babasını bıle cagırdım ankaradan :) cok memnun oldu, ama o bana oyle bısı yapmadı tabı, hatta hedıye dıye Demır'e tulum aldı :)) pekı ben bunun acısını yılbasında cıkartmaz mıyım, hem ne bıcım cıkartırım :KK66:

Katılıyorum asocum.Benimki de beyaz çorap giyer ama,beyaz spor ayakkabısının içne.Yoksa okulda,takımın altına hiç bir kuvvet giydiremez tabiki..

Evet canım,devlete geçmiş,ilk doktorum oydu benim...
Aynen öylekaydirigubbakcemile5

hediyenin ille cok pahali birsey olmasi gerekmez, ozel olmali, dusunulerek alinmis olmali.. bana da parfum alir gelir mesela degisik bisey dusunmedi simdiye kadar :kızgın:

ayyy fınfık bunu sana açıkladıgıma ınanamıorum.. kaydirigubbakcemile3
ben buyuk konusmuyorum cnm benım, normalden korkmuyoruuuummmmmm.. sımdıd e korkmuyorum o gun olursa korkarsam dıye de epıdural secenegımı degerlendırıcem sezeryan degıl..
hamılelıgımın en basından berı normal dogurcam saglık problemım olmadıgı surece dıodum hala da oyle dıorum.. buyuk konusmak degıl kı cnm bu.. ben illa normal dogurcam aman da aman dıye gezmıorum kı ortalıkta :) zerre, milim, gıdım korkum yok normal dogumdan.. allah da ızın verırse dogururum paşa paşa bu kdr basit..

kadına akıl fıkır versın dedıgım de, ulan 4 cm acılman varmıs hıssetmemıssın bıle, belkı sancısız gececek gıdecek bı bekle bı desdur, insann kendını ambalaj paketı gıbı actırma kararı ne kdr cabuk verılebılır kı ortada hıcbı terslık yokken.. bak mesela aslı da normal dıye baslamıs, olmamıs, o an hemen bebegın saglıgı ıcın amelıyat kararı alınabılır ama 1 dkda ay korktum hadı sezeryan dıyemez hıcbı ınsan ya :S pes ya pesss

Çok güzel düşünüyorsun inşallah epidurale bile gerek duymazsın ama bir tek sancı korkusu değil ki mesele bir de doğum eylemini becerilme korkusu oluyor:S
Ay umarım sezeryan yada normal çok kolay bir doğum olur bizler için :Saruboceq:

Geçmiş olsun canım,kaç gündür gelmiyordun,merak ettim

Vayyyy neler yapmışsın eşine ve o sana bişey almadı haa,hain koca:eek:klava:
Ben olsam bişey almazdım kız,çok domuzumdur...aklinialirimsmile

ayyy o zmn senınkı hıcbısıyı haketmıyo, mustahaktır ona emınonu :)
ben kocamın dogum gununde bu sene Longtable da suprız partı yaptım arkadaslarını fln cagırdım babasını bıle cagırdım ankaradan :) cok memnun oldu, ama o bana oyle bısı yapmadı tabı, hatta hedıye dıye Demır'e tulum aldı :)) pekı ben bunun acısını yılbasında cıkartmaz mıyım, hem ne bıcım cıkartırım :KK66:

En kötüsünü de söyliyim mi kızlar o saati kaybetti biliyor musunuz
hala daha taksitleri ödeniyor ama saat kayıp sinirden ağlıcaktım nerdeyse 3 hafta önce filan kaybetti

hediyenin ille cok pahali birsey olmasi gerekmez, ozel olmali, dusunulerek alinmis olmali.. bana da parfum alir gelir mesela degisik bisey dusunmedi simdiye kadar :kızgın:

benım arkadasımın bı lafı var : pahalıysa zaten guzeldır onemlı olan ucuz ve guzel bısı bulabılmek der :)) o geldı sımdı aklıma :) ama fıyatı sonucta hedıyenın kalıtesını de bellı etmıo mu, guzel bısı dusundun dıyelım saat alcan mesela e pahalı bı hedıyedır saat, t-shırt alcaksan daha az ozel gunlerde alırsın mesela yanı.. sımdı dogum hedıyesı olarak hepımız altın beklıoruz, nıye? cunku ozel bı gun ve hedıye de ozel olmalı, kocan gumus bılezık alsa getırse mutlu olur musun, hıc sanmıyorum :))

Çok güzel düşünüyorsun inşallah epidurale bile gerek duymazsın ama bir tek sancı korkusu değil ki mesele bir de doğum eylemini becerilme korkusu oluyor:S
Ay umarım sezeryan yada normal çok kolay bir doğum olur bizler için :Saruboceq:

amin cnm işalla hepımızı ıcın oyle olur..

Ben ona hep diyordum unutacaksın bir yerde diye
kaybettikten sonra da diyor ki senin yüzünden oldu öyle demesen kaybolmazdı
ölür müsün öldürür müsün işte
En iyisi ben ona eminönünden 10 çifti 1 TL'ye çorap filan alayım dimi

En kötüsünü de söyliyim mi kızlar o saati kaybetti biliyor musunuz
hala daha taksitleri ödeniyor ama saat kayıp sinirden ağlıcaktım nerdeyse 3 hafta önce filan kaybetti

ay aslıııı erkek mılletı degıl mı..akannehir
tabla ıstedı benden, gıttım gumusculere yaptırcam ıste modelını fln begendım, dandırık gumus kaplama 300-400 cıvarı.. bayag bı dusundum kıysam mı kıymasam mı o paraya dıye, sonra dedım ulan deger mı sıgara tablasına bu para, gıttım zıppoya 40 tlye mı ne aldım verdım.. aha sımdı nerde tabla? hıcbır fıkrı yok beyımızın :)) o gumus tabla gıtseydı ya ben onu parcalamaz mıydım..:eek:klava: cok ıyı anlıom senı kır kafasını hedıye fln da alma ..

benım arkadasımın bı lafı var : pahalıysa zaten guzeldır onemlı olan ucuz ve guzel bısı bulabılmek der :)) o geldı sımdı aklıma :) ama fıyatı sonucta hedıyenın kalıtesını de bellı etmıo mu, guzel bısı dusundun dıyelım saat alcan mesela e pahalı bı hedıyedır saat, t-shırt alcaksan daha az ozel gunlerde alırsın mesela yanı.. sımdı dogum hedıyesı olarak hepımız altın beklıoruz, nıye? cunku ozel bı gun ve hedıye de ozel olmalı, kocan gumus bılezık alsa getırse mutlu olur musun, hıc sanmıyorum :))

amin cnm işalla hepımızı ıcın oyle olur..

orasi muhakkak, ben siparis ettim bilem =)
ama demek istiyorum ki mesela yetenegi vardir siir yazar o bile yeter dogum gununde, evlilik yildonumunde.. kafa yorsun.. dusunsun yani

X