2010 Kasım Anneleri

günaydın kızlar doktor progestan verdi eczaneye sordum günde 3 sefer dedi sizlerden kullanan vaarmı kaç kere kullanıyorsunuz...

banada verdi canım. bi kere ilişkiden sonra hafif pempemsi bişey geldi. doktor olabilir normal dedi. ama biz yinede bu ilacı verelim önlem olsun diye dedi.

kızlar moralim çok bozuk dün çok az kahverengi bir lekelenme oldu bende çok korktum bugün doktora gittim ve tam bir moral bozukluğuydu düşük tehlikem varmış çok dikkat etmem gerekiyormuş ya onu kaybedersem?senağlama
canim bendede iki kere oldu gecti üzülme kendini yorma bol su ic ve yat is yapma insallah iyi olursun
slm kızlar.nasılsınız bugün.benm çok başım ağrıyo bugün.bilgisayarın ekranına bakamıyorum çok.şimdi evimde olsam.eşortmanalrmı giysem.televizyonun karşına geçsem yatarak izlesem meyvemi yesem.sorna yavaş yavaş uykuya dalsam.şuan bunu yapanlar varmı acaba.canım yatmayı aş erdisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

canim ya sende isten gelince hemen uzan yat :1closedeyes:bizde bütün gün evdeyiz zaman gecmiyor sizin zamaniniz daha cabuk gecersırnaşık şey

kızlar sizler şu ana kadar ne gibi kan testleri yaptırdınız. benim doktorum bana niye yapmıyor kafama takıldı.

kızlar tünaydın. Esracım bebişine cok üzüldüm ama canını cok sıkma. En önemlisi Allah sağlıklı bir evlat versin hepimize. Biraz topla kendini yola devam. Çok arkadaşım var benim senin gibi. Şimdi hepsinin sağlıklı bebişleri var. Allah yardımcın olsun

eve gdnce çamaşırdı.yemekdi.gerçi eşm çok yardımcı oluo ama gene benm elimi atmam gerkiyo.biri eni kış uykusuna yatırsınnnn:1closedeyes::1closedeyes:

canim bendede iki kere oldu gecti üzülme kendini yorma bol su ic ve yat is yapma insallah iyi olursun

canim ya sende isten gelince hemen uzan yat :1closedeyes:bizde bütün gün evdeyiz zaman gecmiyor sizin zamaniniz daha cabuk gecersırnaşık şey

Kızlar sizede mi öyle geliyor. Hamile olmadan önce zaman çok hızlı akardı ama şimdi sanki resmen durdu. Haftalardır 5 haftalıkmışım gibi geliyor. Psikolojik belki ama çok yavaşladı zaman ki ben çalışan bi kadını:eek:. Ama bugun işe gitmedim tatil verdim kendime :

valla bende yakinda koleksiyon yapicam evin heryeri testlerle doldu atamiyorumda cift cizgiyi zor bulduk gidip gelip bakiyorum hosuma gidiyorkaydirigubbakcemile2

Hamilelik test sonucu negatif çıkanlarlar sakın inanmasın. Ben bi haftada 4 tane yapmıştım negatif çıktı. tam regli zamanı kahverengi lekelenme geldi hee dedim regli oldum. Sonra arkadaşlara anlattım. Arkadaşım dedi ki Elif yaptığın test nerde. Tuvalette cöpte dedim. Çıkar bakıyım dedi. Bi baktık 2 çizgi. Ben doğru değildir. 1 dk. sonra ki sonuçları dikkate almayın diyolar dideim. Meger testler dandikmiş. O lekede yerleşme kanıymış. Hemen kan testine gittim ve pozitif çıktı:a) O zaman 3 haftalık hamileymişim meğer

Cok tesekkur ederim arkadaslar destekleriniz icin Allahim en kisa zamanda hamile kalmami nasip eder insallah. Tek korkum yine dusukle sonuclanmasi. Neden oldugunu bilsem o zaman daha dikkatli olurum hala aklimda neden sorulari geziyor.
Bir disim cok agriyordu o mu iltihap kaptida cocuk dustu hep kendi kendime sorular soruyorum.
Kanama gelmeden 1 gun oncede ilk kez esimle birlikte oldum yoksa ondanmi dustu off:KK43:

Doktorlar riskli gebeliklerde cinsel birlikteliği bazen bir süreliğine bazen gebelik boyunca yasaklıyorlar. Bu tabi senin bu yüzden düşük yaptığını kanıtlamaz. İlk gebeliklerin çoğunda düşük olabiliyomuş. Genelde düşükler kromozomların bozuk olmasından kaynaklanabiliyor. Düşük sperm kalitesi yada o ay iyi gelişmemiş yumurtalık bi araya geldiğinde bundan sağlıksız bi embriyo ortaya çıkıyo ve vucüt bunu bozuk olarak algıladığı için atıyor. En ii sperm ve en ii yumurtadan ortaya çıkan bebişler genelde bu uzun yolculuğu tamamlayabiliyor. Yani kendini suçlamana gerek yok. O bebeğin düşmeyeceği varsa kendini parçalasanda bi şey olmaz ama düşecekse istediğin kadar dikkat et düşer.

Bende ilk düşüğümde kendimi suçladım hep. Bir gün önce kayınvalidemin günü için bütün gün mutfakta ayakta kalıp hazırlık yapmıştık. Ertesi gün düşük yapınca hem kendimi hem kayınvalidemi suçlamıştım. Ama işin rengi öle değilmiş işte. Doktora sölediğimde ne alakası var dedi bana. Durumu anlattı banada mantıklı geldi. Sende böle düşün boşuna ne kendini ne başkasını suçlama. Rahat ol.

kızlar moralim çok bozuk dün çok az kahverengi bir lekelenme oldu bende çok korktum bugün doktora gittim ve tam bir moral bozukluğuydu düşük tehlikem varmış çok dikkat etmem gerekiyormuş ya onu kaybedersem?senağlama

Düşük tehlikesi ilk aylarda herkeste var canım panik yapma. Bende lekelenme yaşadım 12 gün kadar ama şimdi geçti. Banada doktorum bol bol dinlen demişti. Bende öle yaptım. Sıkma canını bol bol yat dinlen iş yapma sakın.

kızlar sizler şu ana kadar ne gibi kan testleri yaptırdınız. benim doktorum bana niye yapmıyor kafama takıldı.

bana 2 hafta once ıstedı bır suru kan testı 8 tane falan idrar testi ve idrar kültürü de istedi. idrarda enfeksiyon cıktı hattaCADIARZU

Hamilelik test sonucu negatif çıkanlarlar sakın inanmasın. Ben bi haftada 4 tane yapmıştım negatif çıktı. tam regli zamanı kahverengi lekelenme geldi hee dedim regli oldum. Sonra arkadaşlara anlattım. Arkadaşım dedi ki Elif yaptığın test nerde. Tuvalette cöpte dedim. Çıkar bakıyım dedi. Bi baktık 2 çizgi. Ben doğru değildir. 1 dk. sonra ki sonuçları dikkate almayın diyolar dideim. Meger testler dandikmiş. O lekede yerleşme kanıymış. Hemen kan testine gittim ve pozitif çıktı:a) O zaman 3 haftalık hamileymişim meğer

YA BENIMDE ICIMDE KALDI
SENELERCE IDRAR TESTINDE HEP TEK CIZGI CIKTI...BENDE KAN TESTINDE OGRENDIM BI CITF CIZGI GOREMEDIM. SIMDI YAPAYIMDA BIR GOREYIM DIYORUM
CIKAR DIMI bilmiyorumkismile

idare eder midem fena. testte çıkar tabii kıpkırmızı çizgi çıkar ..

bafo sen de balıksın ben de. bu akrep bebekle ne yapacağız onu merak ediyorum... elinde oynatacak biziii.

Slm kızlar bende kasım annesı olucam hayırlısıysa tabii
son regli tarıhım 23.şubat

kasım ayının son annesı ben olucam galiba
benıde lısteye eklermısınız

Slm kızlar bende kasım annesı olucam hayırlısıysa tabii
son regli tarıhım 23.şubat

kasım ayının son annesı ben olucam galiba
benıde lısteye eklermısınız

hayrılı olsun cnm.allah sonuna kadar gitmeni nasip eder inş:Saruboceq:

X