2010 Kasım Anneleri

:)) benim eşimde öyledir. Yalnız çok komik ilk zamanlar sadece başım dönüyodu baktım bununda dönmeye başladı. Dişim ağrıdı onunda ağrıdı. Canım bişey çekse onun benden önce cekmiş oluyo. Çok komik bunlar. İyi ki onlar doğurmuyo:))

Valla bizde dün onu konuştuk inanırmısın. Eşimin bi iştahı açıldı sorma gitsin. Ne bulursa yiyiyo. Dün akşam artık kendi itiraf etti. Ya kim hamile ben annamadım dio. Güya hamile olan sensin ben nie bu kadar yiyiyorum annamadım gitti dio. Utanmasam bi de aş ercem dio. Aslında hamilelik tam bana göreymiş dio. Oh bütün gün ye iç yat ne güzel olurdu valla ben 200 kilo girerdim doğuma herhalde dio. Çok güldürdü beni dün akşam ya. Biricik aşkım o benim... olumunekankayizsmile

Sıkma canını arkadaşım. Eğer düşüceyi varsa düşer. Zaten düşen bebek sağlıksız bebekmiş. Yani sağlıklı gelişip tutunamadığı için düşermiş. Bu doğanın bizim için kurduğu bi sistemmiş. İyi olanı vucüt tutuyo ama kötü olanı atıyormuş.

Benim doktorum bunu şöyle açıkladı kısaca, güçlü olan ayakta kalıyo, dedi. Aynısı bebişler içinde geçerli. Eğer doğa onun güçsüz olduğuna karar verirse düşer eğer güçlüyse zaten ne yaparsan yap düşmezmiş. Hani kendimizi suçlarız ya, ağır kaldırdım, fazla ayakta kaldım, yok şöle yok oldu böle oldu die onların hepsi boş işte. Kendini hırpalama arkadaşım. Her şey olucağına varır.

Allah hepimize sağlıklı evlatlar bağışlasın. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah ii haberlerini alırız.

Verdiğin moral için gerçekten çok çok teşekkür ederim. Haklısın. Bunları çok iyi biliyorum. Ama işte insanın elinde olmaz ya bazı şeyler. Bu benim ikinci hamileliğim. İlkini 7 haftalıkken kaybettim. İstemesemde içimde sürekli bir endişe var. Allahıma sürekli dua ediyorum. Sağlıklı olsun, hayırlı olsun diye.

Hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım. Yüzümüzü hiç yere düşürmeyecek, gurur kaynağı olacak evlatlar nasip etsin.

Selam canım hoş geldin. Geçmiş olsun nesi var oğluşunun? Sen nasılsın bu arada?
burnu tıkandı teyzesi birde öksürük başladı sorma gitsin öksürünce gözleri kızarıo yavrumun yarın gidicez dr..
vala canım bana gelince hiç kendime bu soruyu soramıorum bebişin evin peşinde gezdiriorum ayın 8 eşim gidio askere onunla vakit geçirioz bol bol ama benim oğlumdada olmuştu bundada iştahım kapalı yine:KK43:

Valla bizde dün onu konuştuk inanırmısın. Eşimin bi iştahı açıldı sorma gitsin. Ne bulursa yiyiyo. Dün akşam artık kendi itiraf etti. Ya kim hamile ben annamadım dio. Güya hamile olan sensin ben nie bu kadar yiyiyorum annamadım gitti dio. Utanmasam bi de aş ercem dio. Aslında hamilelik tam bana göreymiş dio. Oh bütün gün ye iç yat ne güzel olurdu valla ben 200 kilo girerdim doğuma herhalde dio. Çok güldürdü beni dün akşam ya. Biricik aşkım o benim... olumunekankayizsmile

hahaaa:)) deli bunlar deli. Ama iyiki varlar :teselli:

burnu tıkandı teyzesi birde öksürük başladı sorma gitsin öksürünce gözleri kızarıo yavrumun yarın gidicez dr..
vala canım bana gelince hiç kendime bu soruyu soramıorum bebişin evin peşinde gezdiriorum ayın 8 eşim gidio askere onunla vakit geçirioz bol bol ama benim oğlumdada olmuştu bundada iştahım kapalı yine:KK43:

canım ya tez vakitte geçsin zaman inşallah zaman sana. kısa mı uzun dönem mi askerlikbilmiyorumkismile

kızlar şimdi laborotuardan aradılar. idrar kültürü istemişti dr. enfeksiyon çıkmış...of bu ne ki şimdi hiç bir şikayetimde yok halbuki. gebelikte olur dedi ama ne olacak sımdı. ılacmı kullanıcam yaaa:gitme:

kızlar şimdi laborotuardan aradılar. idrar kültürü istemişti dr. enfeksiyon çıkmış...of bu ne ki şimdi hiç bir şikayetimde yok halbuki. gebelikte olur dedi ama ne olacak sımdı. ılacmı kullanıcam yaaa:gitme:

gecmis olsun tatlim sikma canini önemli birsey degil ilacla düzelir

Verdiğin moral için gerçekten çok çok teşekkür ederim. Haklısın. Bunları çok iyi biliyorum. Ama işte insanın elinde olmaz ya bazı şeyler. Bu benim ikinci hamileliğim. İlkini 7 haftalıkken kaybettim. İstemesemde içimde sürekli bir endişe var. Allahıma sürekli dua ediyorum. Sağlıklı olsun, hayırlı olsun diye.

Hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım. Yüzümüzü hiç yere düşürmeyecek, gurur kaynağı olacak evlatlar nasip etsin.

Amin canım. Sende canını sıkma diyecem ama dinlemiyeceksin biliorum. Bende ilk bebeğimi 10 haftalıkken kaybettim. Umarım bu sefer sonuna kadar bizimle kalır. Her şey allaha kalmış canım.

Ah kıyamam ben ona canım benim allah tez zamanda şifa versin. Annesi ona en ii şekilde bakıyordur zaten yarın doktora gittikten sonrada düzelmeye başlar inşallah. Üzülme canım çocuk bunlar en ufak şeyden nem kapıyolar tabi hemen hasta oluyolar. Sen düzeltirsin onu kısa zamanda canım.

Demek eşin askere gidecek az bi zaman kalmış valla şimdiden allah kavuştursun diyelim. Senin işin zor canım allah sana kolaylık versin. Kısa dönemmi uzun dönemmi yapacak. Peki sen yanlız mı kalacaksın hamile halinle ve minik oğluşunla? Ya içim buruldu valla şimdi. Biz sana destek oluruz canım buradan, merak etme sen.

Dert etme canım görümcemdede olmuştu ilaç kullandı hemen geçti. Bir çok gebede oluyormuş bu enfeksiyon. Korkmana gerek yok yani.

İyi geceler kızlar

Bafo canını sıkma tatlım.Çok önemli bişey değil ki o..Geçer nasılsa..Önemli olan bebişler sağlıklı olsun.

Biz de geçen cuma keseyi gördük yaa.Kistim de varmış benim.Gebelik kisti.Yeni bişeyle daha tanıştım yani.Eşim ben biliyorum doktor bey demez mi.Araştırmış meğer benim şikayetlerimi öğrenince kaydirigubbakcemile3
Kasık ağrılarım o yüzden oluyormuş meğer..Şiddetli oluyordu çünkü ara ara..Önemli bişey değilmiş.İlerleyen haftalarda kaybolucakmış....

kızlar gunaydın. bafooo burda mısın? ben ekım annelerınden gelıyorum. dunku msj ını okudum bende de cıktı o enfeksıyon. tek kullanımlık bı ılac verdı. ama dıkkat et. cok su iç. bol meyve ye. hamılelıgın sonuna kadar gecmesını sagla. bana oyle dedıler. eger son aylarda hala varsa erken dogum rıskı oluyomus.

Gunaydin arkadaslar,

Sali gunu kanamam oldu doktor eve geldi ve baktiginda bebegin 24 saat icinde dusecegini soyledi hic sebebsiz yere. Ve sonuc olarak malesef bebegimle dun aksam tuvalette tanistim cok agladim halada agliyorum. kocaman olmustu. Daha onun kesesini gormeden kalp atisini duymadan birakti beni. icimde hep bir suphe vardi ama sebebsiz yere neden dustu onu anlamiyorum. Birdaha hamile kalmaktan cook korkuyorum yine aynisi olacak diye. Halbuki hic agir is yapmiyordum herseyi yeri yerinde yapiyorum. Allahim kimseye bu aciyi yasatmasin. dunden beri gozumun onunden gitmiyor. Bebeklerinize iyi bakin saglicakla kalin insallahh

Ben sizi hep takip edecem insallah bebeklerinizi sagsaglim kucaklariniza alirsiniz.

gunaydin arkadaslar,

sali gunu kanamam oldu doktor eve geldi ve baktiginda bebegin 24 saat icinde dusecegini soyledi hic sebebsiz yere. Ve sonuc olarak malesef bebegimle dun aksam tuvalette tanistim cok agladim halada agliyorum. Kocaman olmustu. Daha onun kesesini gormeden kalp atisini duymadan birakti beni. Icimde hep bir suphe vardi ama sebebsiz yere neden dustu onu anlamiyorum. Birdaha hamile kalmaktan cook korkuyorum yine aynisi olacak diye. Halbuki hic agir is yapmiyordum herseyi yeri yerinde yapiyorum. Allahim kimseye bu aciyi yasatmasin. Dunden beri gozumun onunden gitmiyor. Bebeklerinize iyi bakin saglicakla kalin insallahh

ben sizi hep takip edecem insallah bebeklerinizi sagsaglim kucaklariniza alirsiniz.

canım benım allahım yardımcın olsun üzülme dua et

X