2010 Kasım Anneleri

midem bulanıyo inanılmaz kötüyüm ya.kimse beni merak da etmmiş senağlamasenağlamasenağlama

Nasılsın canım? Nasıl oldu bulantıların?
Haşlanmış patates ii geliyomuş canım. Bi de geçen gün bi arkadaşımız zencefil kaynatıp için demişti galiba. Kızarmış ekmek ve beyaz peynirde ii gelebilir.

Her doktor farklı konuşuyor ama sizin doktorlarınız söyledikleri aklıma yattı emzirmenin zararı olmamasına sevindim.hihoyyyt

merhabalar dün kesemizi gördük nihayet
haftaya kalp atışlarını duyucaz inşallah
doktor ben hissettim kalp atışlarını ama kesin emin olmak için haftaya bi daha bakalım dedi
bendede hiç belirti yoktu 3 gündür acayip mide bulantısı yaşıyorum
birde sürekli uyumak istiyorum

Gözün aydın allah kucağına almayıda nasip etsin cnm. Sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah.

Teşekkür ederim Nalancım. Sende bendensin galiba herhangi bi aş erme bulantı yok. Biz simdi şanlımıyız yoksa kocayı bu konuda hiç yormadığımız için şansız mıyız :))

Valla biz değide kocalarımız şanslı bu durumda herhalde. Hiç yorulmadan atlatacaklar bu dönemi. Hoş benimki her gün iş yerinden çıkmadan arayıp soruyo canın bi şi istiyomu bi şi alıp getireyimmi die allah için şimdi çok düşüncelidir o konuda..olumunekankayizsmile

kızlar ben geldim.geçti mide bulantılarım.gerçi akşam olunca başlar gene.kalp atışalrnı duymam lazım.pazartesi günü.moral olur bana.unuturum ozman mide bulantısını felan.ALLHIM inş bütün bekleyenlerin iyi haberler almasını nasip et.:Saruboceq:

arkadaşlar beta hcg'leriniz nasıl? paylaşırmısınız...
benim 5 martta 606,
8 martta 1306 idi,
18 martta ise 5886 çıktı yani ikiye katlamadı (bana göre 7 haftalıktı o gün), hatırlarsanız dün kalp atışları duyulmadı ve doktor 6 haftalık dedi- bana göe ise nerdeyse 8 haftalık olmalıydı...
çok kötüyüm kızlar yaa, gece de kötü bir rüya gördüm.. ne yapçam bilmiyorum, ışığım söndü resmen :KK43:(
cuma öğleden sonra başka doktora gitçem inşallah yüzümü güldürür biraz :Saruboceq: ama pek umudum yok doğrusu

benim ilk gün 1881 di.
2 gun sonra 2354 ...

4 haftalıkdı ogrendıgımızde ama gec dollenme oldugundan bazen sasbılıyormus sen sımdı kafana taktın dıye oyle ruyalar goruyorsun strese gırıp bebegı negatıf etkıleme tatlım ıyı olucak hersey bak goreceksın:Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır takip ediyorum ama malesef fırsat bulup yazamıyorum. Bugün 5+5 olduk. Geçen cuma dr.a gittik bebişi gördük. Kalbi atıyor ama yavaş dedi. Haftaya tekrar bakalım dedi. Şimdi kafama birşey takılda. Ultrason görüntülerine bakıyorum yolk kesesini göremiyorum. Yolk kesesi olmadan embryo oluşabilir mi? Bilginiz var mı?

Yanlış görmüş olmayasın. Doktor bu konuyla ilgili bi şey dedi mi?

benimde dünden beri midem nasıl yanıyor anlatamam..akannehir

merhaba kızlar.kanamam tam bitti derken dün az bi kanamam yine oldu.sabahta kahverengi lekeler vardı.akşam ki kırmızı bi kandı.sanırım bu üç ay hep böyle geçecek.bitti diyorum geri geliyor.ama devam etmedi.şimdi ise bi şey yok.şu iki üç hafta geçseydi bebek bayağı büyük olcak risk dahada azalırdı

Merhabalar cnm geçmiş olsun. Benimde 10 gün kadar lekelenme şeklinde kahverengi akıntı olmuştu geçen haftaya kadar, sonra birden kesildi. Bugün tekrar çok hafif kahverengi leke vardı. Herhalde bi kere başladımı bir daha tamamen bitmio bu lekelenmeler.

Merhabalar cnm geçmiş olsun. Benimde 10 gün kadar lekelenme şeklinde kahverengi akıntı olmuştu geçen haftaya kadar, sonra birden kesildi. Bugün tekrar çok hafif kahverengi leke vardı. Herhalde bi kere başladımı bir daha tamamen bitmio bu lekelenmeler.

benim tesetten once basladı. 7.haftaya kadar devam etti

bnde hiç lekelenme kanama felan olmadı kahverengi akıntmda olamdı.herkesde olmuş hemen hemen.normal mi olmaması

kızlar şu anne karnında kalp atışı dinleme cihazlarına bakıyorum netten, el doplerleri aslında alsak endişelerden kurtuluruz..

arkadaşlar beta hcg'leriniz nasıl? paylaşırmısınız...
benim 5 martta 606,
8 martta 1306 idi,
18 martta ise 5886 çıktı yani ikiye katlamadı (bana göre 7 haftalıktı o gün), hatırlarsanız dün kalp atışları duyulmadı ve doktor 6 haftalık dedi- bana göe ise nerdeyse 8 haftalık olmalıydı...
çok kötüyüm kızlar yaa, gece de kötü bir rüya gördüm.. ne yapçam bilmiyorum, ışığım söndü resmen :KK43:(
cuma öğleden sonra başka doktora gitçem inşallah yüzümü güldürür biraz :Saruboceq: ama pek umudum yok doğrusu

Benin bhcg lerim:
05.03.10 (4+5 haftalık) : 411,6
11.03.10 (5+4 haftalık) : 3.262
19.03.10 (6+5 haftalık) : 16.728

Benimkiler böleydi cnm. Hatta son bhcg tam iki katı olarak artmadı die endişe etmiştim ama doktorum çok güzel artmış değerlerin çok ii dedi. Endişe etme yani her şey değişebilir birden. Kendine ii bi doktor bul. Belkide testler yanlış olabilir. Başka bi hastaneye tekrar yaptır cnm.

Yanlış görmüş olmayasın. Doktor bu konuyla ilgili bi şey dedi mi?

Hayır arkadaşım, birşey söylemedi. Galiba benim hüsnü kuruntum. Cuma günü kontrolüm var, hala kahverengi lekelenmem devam ediyor. Bir ara durmuştu. Kalp atışı yavaş, lekelenme var. offff galiba ufaktan sıyırmaya başlıyorum.

Valla herkeste olmuyo lekelenme yada kanama. Benim anladığım kadarı ile yerleşme kanaması galiba. Doktorum normal dedi.

Valla biz değide kocalarımız şanslı bu durumda herhalde. Hiç yorulmadan atlatacaklar bu dönemi. Hoş benimki her gün iş yerinden çıkmadan arayıp soruyo canın bi şi istiyomu bi şi alıp getireyimmi die allah için şimdi çok düşüncelidir o konuda..olumunekankayizsmile

:)) benim eşimde öyledir. Yalnız çok komik ilk zamanlar sadece başım dönüyodu baktım bununda dönmeye başladı. Dişim ağrıdı onunda ağrıdı. Canım bişey çekse onun benden önce cekmiş oluyo. Çok komik bunlar. İyi ki onlar doğurmuyo:))

Hayır arkadaşım, birşey söylemedi. Galiba benim hüsnü kuruntum. Cuma günü kontrolüm var, hala kahverengi lekelenmem devam ediyor. Bir ara durmuştu. Kalp atışı yavaş, lekelenme var. offff galiba ufaktan sıyırmaya başlıyorum.

Sıkma canını arkadaşım. Eğer düşüceyi varsa düşer. Zaten düşen bebek sağlıksız bebekmiş. Yani sağlıklı gelişip tutunamadığı için düşermiş. Bu doğanın bizim için kurduğu bi sistemmiş. ıyi olanı vücut tutuyo ama kötü olanı atıyormuş.

Benim doktorum bunu şöyle açıkladı kısaca, güçlü olan ayakta kalıyo, dedi. Aynısı bebişler içinde geçerli. Eğer doğa onun güçsüz olduğuna karar verirse düşer eğer güçlüyse zaten ne yaparsan yap düşmezmiş. Hani kendimizi suçlarız ya, ağır kaldırdım, fazla ayakta kaldım, yok şöle oldu yok böle oldu die onların hepsi boş işte. Kendini hırpalama arkadaşım. Her şey olucağına varır.

Allah hepimize sağlıklı evlatlar bağışlasın. Allah hepimizin yardımcısı olsun. ınşallah ii haberlerini alırız.

Son düzenleme:
X