2010 Kasım Anneleri

merhaba kızlar.kanamam tam bitti derken dün az bi kanamam yine oldu.sabahta kahverengi lekeler vardı.akşam ki kırmızı bi kandı.sanırım bu üç ay hep böyle geçecek.bitti diyorum geri geliyor.ama devam etmedi.şimdi ise bi şey yok.şu iki üç hafta geçseydi bebek bayağı büyük olcak risk dahada azalırdı

:Saruboceq:Umarım,göz açıp kapayıncaya kadar ve seni üzmeden geçer kalan zaman...Sımsıkı tutunur sana meleğin, dua edeceğim bunun için.

herkese merhaba,
aramıza yeni katılanlar olmus cok sevındım..iş yoğunluğundan giremeyebilrim akşam yazarım artık hepinizi öpüyrumm

merhaba kızlar.kanamam tam bitti derken dün az bi kanamam yine oldu.sabahta kahverengi lekeler vardı.akşam ki kırmızı bi kandı.sanırım bu üç ay hep böyle geçecek.bitti diyorum geri geliyor.ama devam etmedi.şimdi ise bi şey yok.şu iki üç hafta geçseydi bebek bayağı büyük olcak risk dahada azalırdı

İnşallah gececek. Dikkat et kendine çok yorulma . Dua ederiz bizde sana

helin emzirmek düşük tehlikesine sebep oluyor demiş bir arkadaşıma doktoru sen de emziriyorsan bakıraktırtmaya çalış bence..

canim tickeri doktora birdaha gittikten sonra koymayi düsünüyorum sagol genede

allah kolaylik versin

hayirli olsun canim

günaydin canimopuyorumnanaktan
sağol cnmmmm
midem bulanıyo inanılmaz kötüyüm ya.kimse beni merak da etmmiş senağlamasenağlamasenağlama
cnm tuzlu kraker diye okudum bendee. benim daha bulantılarım baslamadı sadece uyku basıyo arada birde geceleri karnım adet oluyomusun gibi agrıyo sizede oluyomu yaa korktum gece çok
:) evet belkide benimde vardı biraz göbişim hamile kalmadan önce. ama son 2 haftadır baya çıktı:) Kocamda farkediyor :) Daha büyük hallerinide görürüz inşallahh
aminnnnn inşallaaahhh
Gözün aydın canım tebrikler allah kucağına almayıda nasip eder inşallah.

aminnn canım hepimizin inşallahhh

diyet listem
$001.jpg
$002.jpg

helin emzirmek düşük tehlikesine sebep oluyor demiş bir arkadaşıma doktoru sen de emziriyorsan bakıraktırtmaya çalış bence..
ben emziriorum ve benim dr eski doktorum bilindik bi dr yaşadığımız şehirde ve 4 ay bebeği etkilemez 4 aya kadarda sütün tadı değişir dedi ki eskiler doğana kadar emziriomuş

ınşallah gececek. Dikkat et kendine çok yorulma . Dua ederiz bizde sana
çok saol canım.yormuyorum kendimi.benim oğlumda da böyle olmuştu.üç ay boyunca kanama lekelenme ile geçti diken üstünde.şimdi bunda da öyle oluyor

emziriyorum ama benim doktorum ise hiç bi sorun oluşturmaz emzirmek dedi.düşük kromozom bozukluğundan olur sağlıklı bi bebek ne yapsanda düşmez dedi.emzirmek kasılmalara sebep olur ama düşük oluşturacak kadar değil dedi.yoksa cinsel ilişkilerde de kasılma oluyor dedi.
benim tüm hamileliklerim böyle geçiyor.iki kaybım var ardından oğlum dünyaya gelmeyi başardı kanamalar ve lekelere rağmen.yine aynı süreçleri yaşıyoruz bakalım ne olacak
zaten oğlum öyle çok emmiyor artık.kesmeye kıyamıyorum.eğer doktorum söyleseydi kesecektim.ona güvenerek emziriyorum.doktorum oğlumdaki doktorum.güvenim çok fazla

arkadaşlar beta hcg'leriniz nasıl? paylaşırmısınız...
benim 5 martta 606,
8 martta 1306 idi,
18 martta ise 5886 çıktı yani ikiye katlamadı (bana göre 7 haftalıktı o gün), hatırlarsanız dün kalp atışları duyulmadı ve doktor 6 haftalık dedi- bana göe ise nerdeyse 8 haftalık olmalıydı...
çok kötüyüm kızlar yaa, gece de kötü bir rüya gördüm.. ne yapçam bilmiyorum, ışığım söndü resmen :KK43:(
cuma öğleden sonra başka doktora gitçem inşallah yüzümü güldürür biraz :Saruboceq: ama pek umudum yok doğrusu

herkese mrb bi kaç zmndır giremiorum oğlum hasta dahada tam düzelmedi şuan uyuyor fırsat bulmuşken girdim bu arada ben adımı değiştirdim eskisi EFTELYA66 idi

Selam canım hoş geldin. Geçmiş olsun nesi var oğluşunun? Sen nasılsın bu arada?

arkadaşlar beta hcg'leriniz nasıl? paylaşırmısınız...
benim 5 martta 606,
8 martta 1306 idi,
18 martta ise 5886 çıktı yani ikiye katlamadı (bana göre 7 haftalıktı o gün), hatırlarsanız dün kalp atışları duyulmadı ve doktor 6 haftalık dedi- bana göe ise nerdeyse 8 haftalık olmalıydı...
çok kötüyüm kızlar yaa, gece de kötü bir rüya gördüm.. ne yapçam bilmiyorum, ışığım söndü resmen :KK43:(
cuma öğleden sonra başka doktora gitçem inşallah yüzümü güldürür biraz :Saruboceq: ama pek umudum yok doğrusu

Bizim tahminlerimiz o kadar doğru olmayabiliyor. Kaldı ki 6 haftalık kalp atışı duyulmamaı normal 8 haftalığı bekliyo çoğu doktor. Benimde 5 hafta sonun idi ama duyulmadı. Şimdi kendini bu kadar sıkma lütfen. İnsanın psikolojisi bozukken her türlü rüya görür. Kendini biraz rahat bırak. Takdiri ilahi. Sağlıklı olan doğacaktır kısmetiyse sen ne yaparsan yap ne rüya görürsen gör doğacaktır. Önemli olan sağlıklı uzun ömürlü olması. Duacınız canım.

çok sağol canım böyle yazınca içim rahatlıyoor.. demekki bi ben değilmişim böyle hisseden . opuyorumnanaktan
nalan nalan sende çok sağoL.opuyorumnanaktan bende de sadece uyku hali var canım hiç bişey yapmak istemiyor . çok tembel oldum bu sıra :))
sizde bişey yazmasaydınız iice sinir olcaktım walla :1ninca:

Rica ederim canım ne demek. Sinir olma tatlım topicte o kadar çok kişi var ki insan bazen kime ne yazacağını şaşırıp bazı kişileri atlayabiliyo.. bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ya bende son 4-5 gündür inanılmaz bi burun tıkanması var
gece uykumdan uyanıyorum nefes alamıyorum
genellikle 3.aydan itibaren olurmuş ama sanırım bende erken başladı
sizde de varmı?

Bende de var bazen tamamen tıkanıyo bazen kısmen tıkanıyo, yani nefes alıyorum ama baya zorlanıyorum nefes alırken. Nie böle oldu annamadım valla...

Selam ,

Sizi daha yeni buldum:) Bende kasım annesiyim tanışmak istedim sizlerle. Beraber bu zamanları paylaşacak birilerinin olması ne güzel.

Bende de var bazen tamamen tıkanıyo bazen kısmen tıkanıyo, yani nefes alıyorum ama baya zorlanıyorum nefes alırken. Nie böle oldu annamadım valla...

evet ya dünden beri bende boyleyim neden acaba:kedi:

aynen burun tıkanıklığı bendede var ve özellikle geceleri oluo cumartesi kontrolüm var sorucam

X