2010 Kasım Anneleri

benimde bulantım yok ne yani hormonları gelişmiyormu.
herkesde bulantı olacak diye bişey yok ki :umursamaz: olmayıncada ille kötüyemi yorumlanmalı :1closedeyes:

canım olurmu benim ilkinde yoktu ben kendime göre kıyaslıyorum başkasına göre yok bendede yoktu yeni başladı bende çok araştırdım bu konuyu kadınların %20 sinde olmuyomuş az bi rakam deil bu

2 kilo almışııımmmm :çok üzgünüm: ama bi süre sonra tuzu kesince silik gidiyomuş. bu yüzden normal vermen bence. Karnı şimdiden büyüyen var mı benim gibi 3 aylık gibiyim :)

aynen benimde göbeğim şiş 3 aylık gibi gerçekten kaydirigubbakcemile3 birazda kendimden varr göbişş.. bize öyle gelior belkide

aynen benimde göbeğim şiş 3 aylık gibi gerçekten kaydirigubbakcemile3 birazda kendimden varr göbişş.. bize öyle gelior belkide

:) evet belkide benimde vardı biraz göbişim hamile kalmadan önce. ama son 2 haftadır baya çıktı:) Kocamda farkediyor :) Daha büyük hallerinide görürüz inşallahh

:) evet belkide benimde vardı biraz göbişim hamile kalmadan önce. ama son 2 haftadır baya çıktı:) Kocamda farkediyor :) Daha büyük hallerinide görürüz inşallahh

aminnnnnnnn. daha bu ne kii.. neler görcez du bakalımm :lepi:

merhaba bende bugün ögrendim hamile oldugumu biebuçuk aylık sanırım yarın dr gidicem kızlar önerilerinizi beklıyorum sizde ne gibi degişiklikler var

Tosticim hoşgeldin aramıza o zaman:) Yarın eğer 5 haftalık falansa kese üst muayenesinde görülür ama giderken çok su iç. Muayeneye girmeden önce iyce çişin gelecek gibi şişmiş olsun. Çoğu doktor bunu söylemeyi unutuyor. İdrar kesesi şişip bebişi öyle görebiliniyor çok küçük olduğu için. Ben 4 haftalıkken gitmiştim ama idrar torbam boştu. Kese görülmemişti .

6 haftadayım. Ama değişiklik yok. sadece gögülerim ve karnım erken büyüdü. Sadece göğüslerde ağrı var o kadar.

6. haftada bendede bişey yok zaten 3 gündür var birdenbire başladı göğüsler dediğin gibi şiş ve ağrı var onun dışında başka belirti yok

merhabalar dün kesemizi gördük nihayet
haftaya kalp atışlarını duyucaz inşallah
doktor ben hissettim kalp atışlarını ama kesin emin olmak için haftaya bi daha bakalım dedi
bendede hiç belirti yoktu 3 gündür acayip mide bulantısı yaşıyorum
birde sürekli uyumak istiyorum

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır takip ediyorum ama malesef fırsat bulup yazamıyorum. Bugün 5+5 olduk. Geçen cuma dr.a gittik bebişi gördük. Kalbi atıyor ama yavaş dedi. Haftaya tekrar bakalım dedi. Şimdi kafama birşey takılda. Ultrason görüntülerine bakıyorum yolk kesesini göremiyorum. Yolk kesesi olmadan embryo oluşabilir mi? Bilginiz var mı?

merhaba çıkmışsın ama gelmene sevindim
seni merak etmiştim hatta dün akşam aklıma takıldı niye girmediğin ama sorunyokmuş geldiğine sevindim kendinize iyi bakın tatlımmm

sağol canım..sen nasılsın nasıl gidiyor?bebişimiz nasıl

Hayırlı olsun bebişlerin:)) Diyet banada şart. Sürekli yeme durumundayım

sağol canımm.hepimizin bebişleri hayırlı olsun inş..valla canım benim en büyük hatam zamanında kilo olayına pek bakmadım.10 kilo fazlam varken hamile kaldım.1 ayda 1 kg almışım bile...korkum ikiz olduğu için erken doğum riski..resmen şuan açım ama elden ne gelir..kafamçokkarıştı

Hoş geldin cnm. Hayırlı uğurlu olsun allah kucağına almayı nasip etsin.

Teşekkür ederim Nalancım. Sende bendensin galiba herhangi bi aş erme bulantı yok. Biz simdi şanlımıyız yoksa kocayı bu konuda hiç yormadığımız için şansız mıyız :))

merhaba kızlar.kanamam tam bitti derken dün az bi kanamam yine oldu.sabahta kahverengi lekeler vardı.akşam ki kırmızı bi kandı.sanırım bu üç ay hep böyle geçecek.bitti diyorum geri geliyor.ama devam etmedi.şimdi ise bi şey yok.şu iki üç hafta geçseydi bebek bayağı büyük olcak risk dahada azalırdı

bende 4+6 oldum dün doktora gittim 2 hafta sonra kontrole çağırdı
ve benim 2 ci olacak 1 bebeğim daha 10 aylık
selam canım benim de 8 aylık bi oğlum var bende ikinciye hamileyim.sen emziriyormuydun çocuğunu.sütten kestinmi hamile kalınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…