benimde bulantım yok ne yani hormonları gelişmiyormu.
herkesde bulantı olacak diye bişey yok ki :umursamaz: olmayıncada ille kötüyemi yorumlanmalı :1closedeyes:
2 kilo almışııımmmm :çok üzgünüm: ama bi süre sonra tuzu kesince silik gidiyomuş. bu yüzden normal vermen bence. Karnı şimdiden büyüyen var mı benim gibi 3 aylık gibiyim :)
kaç haftalık canım seninki herkesinki aynı olmayabiliyo
aynen benimde göbeğim şiş 3 aylık gibi gerçekten kaydirigubbakcemile3 birazda kendimden varr göbişş.. bize öyle gelior belkide
:) evet belkide benimde vardı biraz göbişim hamile kalmadan önce. ama son 2 haftadır baya çıktı:) Kocamda farkediyor :) Daha büyük hallerinide görürüz inşallahh
merhaba bende bugün ögrendim hamile oldugumu biebuçuk aylık sanırım yarın dr gidicem kızlar önerilerinizi beklıyorum sizde ne gibi degişiklikler var
6 haftadayım. Ama değişiklik yok. sadece gögülerim ve karnım erken büyüdü. Sadece göğüslerde ağrı var o kadar.
günaydın kızlar.. bende hala miğde bulantısı yok. ama ben sürekli acıkıyorum yaa. ağzımı hiç boş boş bırakmak istemiyorum cokacimcoook
gunaydınnn kıslarrrr
bu pazartesi doktora gittim tam net olamasada tek kese gördü gibi emin olmak için pazartesi tekrar çağırdı.
midem bulanıyo inanılmaz kötüyüm ya.kimse beni merak da etmmiş senağlamasenağlamasenağlama
Selam ,
Sizi daha yeni buldum:) Bende kasım annesiyim tanışmak istedim sizlerle. Beraber bu zamanları paylaşacak birilerinin olması ne güzel.
merhaba çıkmışsın ama gelmene sevindim
seni merak etmiştim hatta dün akşam aklıma takıldı niye girmediğin ama sorunyokmuş geldiğine sevindim kendinize iyi bakın tatlımmm
Hayırlı olsun bebişlerin:)) Diyet banada şart. Sürekli yeme durumundayım
maşşallah bebişlerine
diyet listeni bizimlede paylaşabilirmisin arkadaşım
en korktuğum şey 10 kilodan fazla kilo almak akannehir[/QUOTE
tabiki paylaşırım..ama herkesin bünyesi ve ihtiyacı farklı..
şuan ilk 10 gün beslenme taslağı hazırladı doktorum..sürekli not alıcam ekstra yeme ve içmelerim için..sonra oturup bakıcak ne yapılabilinir diyee..çünkü bende hamile kaldığımdan beri saat başı acıkıyorum..tarayıp yüklemeye çalışayım..
Hoş geldin cnm. Hayırlı uğurlu olsun allah kucağına almayı nasip etsin.
sağol canımm.hepimizin bebişleri hayırlı olsun inş..valla canım benim en büyük hatam zamanında kilo olayına pek bakmadım.10 kilo fazlam varken hamile kaldım.1 ayda 1 kg almışım bile...korkum ikiz olduğu için erken doğum riski..resmen şuan açım ama elden ne gelir..kafamçokkarıştı
maşşallah bebişlerine
diyet listeni bizimlede paylaşabilirmisin arkadaşım
en korktuğum şey 10 kilodan fazla kilo almak akannehir[/QUOTE
tabiki paylaşırım..ama herkesin bünyesi ve ihtiyacı farklı..
şuan ilk 10 gün beslenme taslağı hazırladı doktorum..sürekli not alıcam ekstra yeme ve içmelerim için..sonra oturup bakıcak ne yapılabilinir diyee..çünkü bende hamile kaldığımdan beri saat başı acıkıyorum..tarayıp yüklemeye çalışayım..
Ay yazık sana. Bende çok acıkıyorum ama bu durum normalmiş. Metebolizma hızlandığı için bunu yaşıyoruz. Hele senin bide 2 tane maşallah:) Allah yardımcın olsun. Bende diyet yapmıştım. 7 kilo vermiştim ama yinede 56 kilo kadardım. 57 ile hamile kaldım galiba. Çok kilo almak istemiyorum bende herşey için riskli ama aç kalmakta iyi değil be canım. Kepekli bişeylerle atıştırma yapsan.
selam canım benim de 8 aylık bi oğlum var bende ikinciye hamileyim.sen emziriyormuydun çocuğunu.sütten kestinmi hamile kalıncabende 4+6 oldum dün doktora gittim 2 hafta sonra kontrole çağırdı
ve benim 2 ci olacak 1 bebeğim daha 10 aylık