2010 Kasım Anneleri

ya bende son 4-5 gündür inanılmaz bi burun tıkanması var
gece uykumdan uyanıyorum nefes alamıyorum
genellikle 3.aydan itibaren olurmuş ama sanırım bende erken başladı
sizde de varmı?

midem bulanıyo inanılmaz kötüyüm ya.kimse beni merak da etmmiş senağlamasenağlamasenağlama

ya bende son 4-5 gündür inanılmaz bi burun tıkanması var
gece uykumdan uyanıyorum nefes alamıyorum
genellikle 3.aydan itibaren olurmuş ama sanırım bende erken başladı
sizde de varmı?

Ne 3 ayı. ben hamile olduğumu bile öğrenmeden önce tıkanıklık ve kuruma başladı. arada kanıyo bile. Her kadının farklı demekki süreci. Bi sitede şunu okumuştum. Yattığın yerde kalirüfer peteğinin ütüne bi kap su koy nemi dengelermiş. birde burnunun iç kısmına doğru vazelin yada krem sür. Biraz faydası oluyor.

basakcım gözümüz yollarda kaldı neredesin, zencefil çayı yine benim önerim.

Arkadaşlar,

Yeni bir sey öğrendim izinlede paylaşmak isterim. Biliyounuz hamilelikte su tüketimi çok önemli. Fakat başka önemli bir konuda uda ki kreç oranıymış. Bunun için kireç oranı en düşük suyu içmek önemli. Hamilelik yaşayan bir arkadaşım yine bu siteden Erikli uyunun bu konuda en iyii olduğunu söyledi. Biliyosunuz özellikle son aylarda Plasenta kireçlemesi riki var Allah korusun. Paylaşmak istedim.

benim ilk bebeğim gelişmemişti bulantı filan yoktu şimdi olduğuna seviniyorum bile hormonların çalıştığına işaretmiş sadece ilkinden kalan korku galiba

hava nemlendirme makinası çalışıyo ama banamısın demiyo be canım
vazelin değilde vicks sürüyorum o işe yarıyo

kizlar ben 1,5 kilo zayiflamisim siz ne durumdasiniz

2 kilo almışııımmmm :çok üzgünüm: ama bi süre sonra tuzu kesince silik gidiyomuş. bu yüzden normal vermen bence. Karnı şimdiden büyüyen var mı benim gibi 3 aylık gibiyim :)

tatlim sende hosgeldin aramiza bebegin hayirli olsunopuyorumnanaktan[/QUOTE]

hoşbulduk canım saol Allah herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin

dur canim hemen kizma bazen sayfalar cok hizli ilerliyor kacirabiliyoruz mesajlari bende senin gibiyim cok uykum mirmirmirmirgeliyor zaten simdi gidip biraz kestiricem

kaydirigubbakcemile2
yazıncada cevap bekliyorm göremeyıncede sinir oluyorum ben :hulya:
bende 11 buçukda kalktım bişey yemedım daha :umursamaz: hiç bişey yemek istemiyor canım :bbo:

2 kilo almışııımmmm :çok üzgünüm: ama bi süre sonra tuzu kesince silik gidiyomuş. bu yüzden normal vermen bence. Karnı şimdiden büyüyen var mı benim gibi 3 aylık gibiyim :)

canım o şişkinliktir daha hemen kilo almazsın benimde öyleydi ama 3 gündür bulantılar yüzünden indi biraz

canım o şişkinliktir daha hemen kilo almazsın benimde öyleydi ama 3 gündür bulantılar yüzünden indi biraz

Kendimi yalnız hissediyorum. Niye benim bi bulantım falan yok kızlar acaba. Benim gibi olan var mı. Ne uyku ne ağırlık ve bulantı hiç bişey yokk

benim ilk bebeğim gelişmemişti bulantı filan yoktu şimdi olduğuna seviniyorum bile hormonların çalıştığına işaretmiş sadece ilkinden kalan korku galiba

benimde bulantım yok ne yani hormonları gelişmiyormu.
herkesde bulantı olacak diye bişey yok ki :umursamaz: olmayıncada ille kötüyemi yorumlanmalı :1closedeyes:

merhaba bende bugün ögrendim hamile oldugumu biebuçuk aylık sanırım yarın dr gidicem kızlar önerilerinizi beklıyorum sizde ne gibi degişiklikler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…