midem bulanıyo inanılmaz kötüyüm ya.kimse beni merak da etmmiş senağlamasenağlamasenağlama
midem bulanıyo inanılmaz kötüyüm ya.kimse beni merak da etmmiş senağlamasenağlamasenağlama
ya bende son 4-5 gündür inanılmaz bi burun tıkanması var
gece uykumdan uyanıyorum nefes alamıyorum
genellikle 3.aydan itibaren olurmuş ama sanırım bende erken başladı
sizde de varmı?
Yarar tabii. Yemediğin için doktor vermiştir. Bende folik Asit kullanıyorum. Sakın bırakma. Her hamilelikte kullanılması gerekiyormuş. Bir tehlikesi yok yani mera etme :)
Ecrin, bebeğin neden gelişmesin sen de kendine kuruntu yapıyorsun. Hiçbirşey yiyemesende o senin vücudunda bulunan depodan kullanırmış. Mesela bir tanıdığım 9 ay boyunca hiçbirşey yiyememiş sadece serumla yaşıyormuş ama bebeği sağlıklı doğmuş ve bebek doktoru hamileliğinizde çok iyi beslenmişsiniz demişonun için gönlünü rahat tut. Bulantıların elbet geçecek. Zencefil çayını dene bence.
Ne 3 ayı. ben hamile olduğumu bile öğrenmeden önce tıkanıklık ve kuruma başladı. arada kanıyo bile. Her kadının farklı demekki süreci. Bi sitede şunu okumuştum. Yattığın yerde kalirüfer peteğinin ütüne bi kap su koy nemi dengelermiş. birde burnunun iç kısmına doğru vazelin yada krem sür. Biraz faydası oluyor.
kizlar ben 1,5 kilo zayiflamisim siz ne durumdasiniz
dur canim hemen kizma bazen sayfalar cok hizli ilerliyor kacirabiliyoruz mesajlari bende senin gibiyim cok uykum mirmirmirmirgeliyor zaten simdi gidip biraz kestiricem
2 kilo almışııımmmm :çok üzgünüm: ama bi süre sonra tuzu kesince silik gidiyomuş. bu yüzden normal vermen bence. Karnı şimdiden büyüyen var mı benim gibi 3 aylık gibiyim :)
hava nemlendirme makinası çalışıyo ama banamısın demiyo be canım
vazelin değilde vicks sürüyorum o işe yarıyo
canım o şişkinliktir daha hemen kilo almazsın benimde öyleydi ama 3 gündür bulantılar yüzünden indi biraz
benim ilk bebeğim gelişmemişti bulantı filan yoktu şimdi olduğuna seviniyorum bile hormonların çalıştığına işaretmiş sadece ilkinden kalan korku galiba
Kendimi yalnız hissediyorum. Niye benim bi bulantım falan yok kızlar acaba. Benim gibi olan var mı. Ne uyku ne ağırlık ve bulantı hiç bişey yokk