Selam ,
Sizi daha yeni buldum:) Bende kasım annesiyim tanışmak istedim sizlerle. Beraber bu zamanları paylaşacak birilerinin olması ne güzel.
Günaydın annecikler, baraysla meybie nerelerde acaba?
canım günaydın..
mayısta fuarımız var..işyerinde çok yoğunum.yardımcımda yok..o yüzden pek giremiyorum nete.girsemde yazamadan çıkıyorum malesef...
bu arada dün doktordaydık.bebişlerim 2 cm olmuşlar bile.)aynı zamanda diyetisyenede gittik.sıkı bir beslenme programı beni bekliyor..olsun bebişlerim için katlanıcaz başka yolu yok:lepi:
canım günaydın..
mayısta fuarımız var..işyerinde çok yoğunum.yardımcımda yok..o yüzden pek giremiyorum nete.girsemde yazamadan çıkıyorum malesef...
bu arada dün doktordaydık.bebişlerim 2 cm olmuşlar bile.)aynı zamanda diyetisyenede gittik.sıkı bir beslenme programı beni bekliyor..olsun bebişlerim için katlanıcaz başka yolu yok:lepi:
Teşekkür ederim canım ama bu Kasım ayı annelerine nereden kaydolucam bulamıyorum.
hoşgeldin elfika, listede istenen bilgileri buraya yaz Bafo seni ekler.
kızlar benim bulantılar filan son bi kaç gündür arttı canım hiç bişey yemek istemiyo doktor bana b1 b6 b12 vitamini verdi folik asitin yanında acaba bu vitaminler işe yararmı bebeğim gelişmicek diye çok korkuyorum
canım, benim ilk ultrason randevuma daha 17 gün var. şu an sadece beta hcg'yi pozitif aldık. çok mutluyum ama bir o kadar da korkuyorum. bende de sadece ara ara kasık ağrısı oluyor, mide bulantısı falan yok. gerçi daha çok erken, hem bütün hamileliğini hiç sıkıntı, ağrı çekmeden geçirenler de oluyormuş, biz de inşallah onlardan oluruz. yalnız sürekli böyle korkarak geçirirsek bu süreci hiç tadını çıkaramayacağız. keseyi görsen bu kez başka olumsuzluklar gelir aklına, o yüzden hep en güzelini düşünüp tadını çıkarmak lazım. ben ilk idrar testi yapmıştım ve silik çizgi çıkmıştı. sonra forumlarda bir sürü idrar testinin güvenilir olmadığına dair şey okudum. yine olmadı diye kan sonucuna kadar yine sürekli ağladım. yani olumsuz düşünmeye başlarsan sonu gelmiyor. tadını çıkar canım. hem sana hem kendime söylüyorum. :) umarım başarabiliriz tadını çıkarmayı.
canim evet adim zeynep günlerimiz ayniymis evet rabbim hayirlisiyla tamamina erdirir insallah:Saruboceq:Zeynep galiba ismin:) şimdi baktım listeye benimki de 15 Kasım:))
canim masallah büyümüs bebcanım günaydın..
bafo benide eklermisin canım listeye yaş 24 sat 2şubat tahmini doğum 9 kasım hamiş kaldığım kilo 58 bebeğimin kalp atışlarını hafta sonu duydum:))
canım günaydın..
çok sağol canım böyle yazınca içim rahatlıyoor.. demekki bi ben değilmişim böyle hisseden . opuyorumnanaktan
nalan nalan sende çok sağoL.opuyorumnanaktan bende de sadece uyku hali var canım hiç bişey yapmak istemiyor . çok tembel oldum bu sıra :))
sizde bişey yazmasaydınız iice sinir olcaktım walla :1ninca:
şikayetlere bakarsak genel olarak bulantı ve kusmalar 6. ve 7.haftalarda kendini belli ediyor
ben geçen hafta ve bu hafta bulantıyı sürekli kusmaları da ara ara yaşadım
en sevdiğim yemekleri yiyemedim:gitme: