2010 Kasım Anneleri

günaydın bayanlar .nasılsınız bugün.ben çok fenayım.midem bulanıo kalktığmdan beri.çalışamıyorum bile.evde olup uyumak istiyorum ya senağlamasenağlama

herkese günaydınnnnkaydirigubbakcemile2
günaydın nasılsın canım?

günaydın canım a.s
günaydınnn

günaydın bayanlar .nasılsınız bugün.ben çok fenayım.midem bulanıo kalktığmdan beri.çalışamıyorum bile.evde olup uyumak istiyorum ya senağlamasenağlama

günaydın canım bende aynı durumdayım
akşam önce bulantım sonra kusmam vardı
şimdi de bulantım var ama birşeyler yemeye çalışıyorum

ne yemesi ben konuşamıyorum bile.dün akşam sürekli kustum.bugn sabah bulantıyla uyandım.

ne yemesi ben konuşamıyorum bile.dün akşam sürekli kustum.bugn sabah bulantıyla uyandım.

dün akşam dediğin durumdaydım
ama sabah daha iyiydim sürekli yatmak dinlendirdi sanırım beni
bugün bitmesi gereken işlerim var maalesef kendimi dinlendirme şansım yok

günaydın kızlar.. bende hala miğde bulantısı yok. ama ben sürekli acıkıyorum yaa. ağzımı hiç boş boş bırakmak istemiyorum cokacimcoook

ben de dün ve ondan önceki gün fenaydım şimdi fena değilim gibi gibi..

gunaydınnn kıslarrrr
bu pazartesi doktora gittim tam net olamasada tek kese gördü gibi emin olmak için pazartesi tekrar çağırdı.

bende 4+6 oldum dün doktora gittim 2 hafta sonra kontrole çağırdı
ve benim 2 ci olacak 1 bebeğim daha 10 aylık :KK43:

Hayırlı olsun. Küçük bebeği olup ta ikinciyi bekleyen çok arkadaş var burada.Sanırım olmaz diye korunmuyosunuz ama veren Allah veriyor.:nazar:

zeyn sen niye sana yaptığım ticker'ı koymadın?
canim tickeri doktora birdaha gittikten sonra koymayi düsünüyorum sagol genede
allah kolaylik versin
gunaydınnn kıslarrrr
bu pazartesi doktora gittim tam net olamasada tek kese gördü gibi emin olmak için pazartesi tekrar çağırdı.
hayirli olsun canim
günaydın kızlar

günaydin canimopuyorumnanaktan

Selam ,

Sizi daha yeni buldum:) Bende kasım annesiyim tanışmak istedim sizlerle. Beraber bu zamanları paylaşacak birilerinin olması ne güzel.

X