Doktorundan memnun değilsen hemen değiştir derim canım. Bu çok uzun bi süreç onun için düzgün bi dr. lazım ve en önemlisi ona güvenmen lazım. Aslına bakarsan her doktorun tarzıda farklı, çoğu anlatmayı pek sevmio anca sen sorarsan anlatıyo. Ama bi şey anlatmasada güven çok önemli.
Ben ilk evlendiğimde Bayan kadın doğum doktorları pek ii olmuyo derdi arkadaşlarımda inanmazdım sonra kendim yaşadım ve gördüm. 4 Bayan kadın doğumcu değiştirdim dördüde birbirinden kötü çıktı. Sonuncusu bize kontrollerden sonra sebepsiz infertilite teşhisi koydu gönderdi.
Sonra bi Erkek kadın doğumcu buldum kendisi prof. ve çok sağlam bi doktor ona çok güveniyorum. Daha ilk muayenede sorunumu buldu, meğer benim kürtajdan sonra (bayan yaptı kürtajı) rahim iltihap kapmış, iltihap kurumuş ve toptan tıkanmış rahim filmi çekilirken enjekte ettikleri sıvı bile girmiodu düşün yani. Kasımda ameliyat oldum ve ocak sonu hamile kaldım.
Yani anlatmak istediğim onlara kalsam
tüp bebek tedavisine geçecektim ki o da tutmayacaktı o şekildeyken rahim. Bu bayan doktorların dördüde özel hastanede hemde istanbulun tanınmış ii özel hastaneleri bunlar. Burada Bayan kadın doğumcuları kötülemek istemem, tabiki istisnalar kaideyi bozmaz ama, canımı yaktı bu dört bayanda ve benim 3 seneme mal oldular onun için çok tepkiliyim.