- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy dilemma iki tane ikizlere olumunekankayizsmile çok şekey bunlarrr. sağlıkla güzellikle giydirmek nasip olsun tatlımm :lepi:
Sağol canım benim ...inşallah giydirmek nasip olur ..Hepimize inşallaha.s.
esraa arkadaşım ;
çok teşekkür ederim hediyeler çok şekerler
bebişimin hediyesine bayıldım tatlım
şu an işyerindeyim akşam evden resimleri yüklerim
çok teşekkür arkadaşım
Sağol canım benim ...inşallah giydirmek nasip olur ..Hepimize inşallaha.s.
kusum cok tatlılar gule gule kullansın yavrular ınsallah
anladım canım.arkadaşımın ihmali olduğunu düşünmedim.buralarda çok farklı şeylerle karşılaştık.mesela bi arkadaşım kargoyla anneler gününde annesine altın kolye gönderdi ve bi kaç tekstil eşyası gönderdi.sonrasında annesinin eline sadece tekstil eşyaları ulaşmış.kolye yok.kolye de var diye diretmesine rağmen kabul ettiremedi.burda işler farklı işlediği içigelmediğini yazayım dedim.helin hivda canım sana hediye alan arkadaşın hediyesi 30 mayısta bismildeymiş. takipten baktık ama nedense hala şubede görünüyordu. biz de telefonunu bulduk konuştuk falan. oturduğun yere haftada 1 kargo geliyormuş ve bugün veya yarın hediye elinde olurmuş..
sana hediye alan arkadaş zamanında yollamış ve hediyesi zamanında ilçedeymiş yani hayatım. bir ihmal yapılmamış bilgin olsun diye yazayım dedim :)