2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor

buda benim 14+1 lik halim tabii aradan nerdeyse 10 gun geçti şimdi dahada kocaman
sonlara dogru ne olurum bilmiyorum durum vahim
Canım çok normal,benim de ikiz ve 9. haftadan bu yana karnım belirdi ve haftadan haftaya hatta günden güne büyüyor göbeğim..Sen + 1 fazla bebk taşıyorsun sonuç olarak.Maşallah canım
ozlem çok tatli senin gobusun ya , 14 olmana ragmen çok çok belli ya ben 17 yim niye benimki oyle belli degil

Canım Özlem in 3 üzleri yolda.Onun göbişi olmasın da kimin olsun

oyy ne guzell bilmiyordum çok sevindimm

çok tatli senin gobusunde canim masaallah

özlem cim maşallah göbişine
sağoll canımmm
ozlem çok tatli senin gobusun ya , 14 olmana ragmen çok çok belli ya ben 17 yim niye benimki oyle belli degil
canım dilemmanın dediği gibi üçüz benimkiler maşşallahhh boyutlarıda iyi olunca düşün senin bebeğinin üç katı bebek ve kese var bende ve sonuç buu oluyor şuan dahada büyüdü 17 bitsin koyarım yeni halimi
evet canım üç olunca hakikattende zor oluyomuş sağlıkla gelsinlerde az kaldı ben ve hatta sende olabilirsin normal zamanında doguramayacagız biliyosun o yuzden 32 hedefim 32ye gelseler ondan sonra korkmam artık
maşşallahhh seninkilerde

oy maşalaahh

anooomm 3 olunca böyle oluyo dmekki maşallah maşallah:1hug:
evet canım yaa gören 6-7 aylıkmı diye soruyo halbukı 4aylık yeni bitiyo hakkımızda hayırlısı ne diyeyim

seninkide bayagı büyümüş canım maşşallahhh

Özlemcim evet bizim erken doğum yapma olasılığımız yüksek.Önemli olan gelişimlerini tamamlayarak doğmaları kuzularımızın:Saruboceq:

bafo cum maşallah göbişine çok kilo aldım diye dert yanıyorsun ama maşşalh fıstık gibisin hiç de kilo almış gibi görünmüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…