Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eskiden iskeletor ldugum ıcın sımdı anca ınsana dondum
ben de zayıfım ama çok kilo almadım onla alakası yok bencesanırım çok zayıf olanlar daha çok kilo aluıyorlar ama bana yine zayıf geldin:)
Maşallah canımZayıf hamiş
Aynı fikirdeyimmbafo cum maşallah göbişine çok kilo aldım diye dert yanıyorsun ama maşşalh fıstık gibisin hiç de kilo almış gibi görünmüyorsun
buda bizzz
kendim resim çekmeye bayılıyorum birazda olsa kilolu çıkıyorum üst tarafım aldı ama bacaklarım hala cılızzz:)))
kızlar 15+6 haftalıgız.. bıraz kıloluyum ama... (((
teşekkürlerr canım seninki de çoook tatlı durmuşşş yaabijo cum maşallah cok sırin:1hug:
ben de bayılıyorum güzel hatıralar bunlar. göbüşüne de maşallahhh büyümüşşbuda bizzz
kendim resim çekmeye bayılıyorum birazda olsa kilolu çıkıyorum üst tarafım aldı ama bacaklarım hala cılızzz:)))
amann boşver ben de kiloluyum göbüş büyüsün gerisi önemli değill süper görünüyorrrkızlar 15+6 haftalıgız.. bıraz kıloluyum ama... (((
siz kendi göbeklerinize göbek mi diosunuz, bana otobüste dolmuşta herkes yer veriooo beeeaklinialirimsmile
daha bana yer veren olmadı:)))))
maşallah canımbuda bizzz
bana daaadaha bana yer veren olmadı:)))))