2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor

benimde şaşırtıcı zaten hele bi yemek yiyim daha çok çıkıo zaten benimki anormal benimki yemekten çıkıo sannırmm :)zemuszemus

ben de şimdiye dek 1.5 kilo almışım ama göbiş çok az benle aynı olanlara bakıyorum da maşşalah diyorum
yemek yedikten sonra şişkinlikten dolayı oluşan bir göbek var
üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim

ya kizlar benim aç karnina kuçucuk gobusum ama yemek yiyince davul gibi oluyor anlamadimki acaba buyudumu buyumedimi :) 17 haftama girdim

İş yerinden yasaklı olduğu için fotoları göremiyorum:umursamaz:
Eve gidincede üşeniyorum pc yi açmaya ama bu akşam bakacağım mutlakabilmiyorumkismile

ya kizlar benim aç karnina kuçucuk gobusum ama yemek yiyince davul gibi oluyor anlamadimki acaba buyudumu buyumedimi :) 17 haftama girdim
benden bi tane daha varmoş iyi bari :) benim de aynı şekilde sabah bişey yok kahvaltıdan itibaren başlıyor şişmeye.o şişkinlik de gaz şişkinliği cnm zaten.Yakında şişcez bizde merak etme sen :)

benden bi tane daha varmoş iyi bari :) benim de aynı şekilde sabah bişey yok kahvaltıdan itibaren başlıyor şişmeye.o şişkinlik de gaz şişkinliği cnm zaten.Yakında şişcez bizde merak etme sen :)

sevindim demek sende oylesin :)
mide yanmalarim basladi canimi sikiyor, yuruyus yapmak istiyorum ama hava çok kotu burada hep yagmur.
bazilari 7 kilo almis 17. haftada bulantisi çok yoktu demekki onlarin. Ben çok istifra ettim ya neyse
cinsiyetini hala çok merak ediyorum bu ayin sonunda gidicem doktora :)

benim hala bulantılarım devam etmesine rağmen hergün kusmama rağmen 3 ayda 6 kilo aldım doktorumda maaşallah ii almışsın diyooo:)))

bende göbeğimi çekeyim koyayım diyorum ama kızlar cidden görseniz 8 aylık dersiniz zaten çok şişkoyum:gitme::gitme:kimse hamile olduğumuda anlayamayacak toplu taşımlarda yer veren bilem olmayacak bana:gitme::gitme: yinede en kısa zamanda kocaman göbüşüm resmini görürsünüz burda....

ay canim kiyamam sana demekki bunyeye gore degisiyor. sen sabah aç karnina tuvaletten sonra foto çek canim koy, merak ettim bak simdi :)

koyayım canım:)))) dün penye bir elbise giydim işyerindeki arkadaşlarım bile şaşırdı kaldılar doğum yapan arkadaşlar ben 9 aylıkken bile bu kadar değildim diyorlar(( önceden göbüşümü içime çekerek yürümeye alışmıştım gülben ergen gibi şimdi iice salınca kendimi ben bile şok oluyorum aynada:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…