2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor

masallah cnm bebisine :nazar:

Alın size son hal : 35+4 bugün sabah cektim:ecrin_bebek: accucuk karanlık idare ediverin :)

ay prop cok tatli duruyorsun cnm yaa yani dergiye cikacak kadar varsin opuyorumnanaktan :nazar:

bizde 35+1 günlük halimiz

1538.jpg

masallah cnm :nazar:

bu da bizim 35+2 günlük halimiz açıyı tam ayarlayamadım galiba küçük çıkmış bu kadar küçük değil ya :S akşam evden çekerim burada ayna tam değil zor oluyor sempatiksalakcinni

finfik bu fotoda hic gobek filan yok ama ikinci fotodan belli biraz masallah :nazar:

ayın 2 sinde çekilmiştim en son.. 34 küsür haftalıkken normal kıyafetle görenler elbise çok kilolu göstermiş seni dediler.. birazdan normal kıyafetle de çeker koyarım

o8ghv7.jpg

bu arada resimlere baktım göbişler çok güzel maaşallahhhhhhhhhh

esracim kocaman gobus yaa masallah :nazar: canim bu arada yuzunde cok tatli yerimseniben

biju masallah kiz toprak beyfendi tam bi tosuncuk masallah :nazar:

hepinize maşallah :nazar:

bu da benim 33+3..

35+3 göbüşüm biraz önce çekildim,koca bir tost ve üzerine büyük bir bardak süt içtim biraz gebe çakal gibi çıkmışım :))))

masallah kizlar sizede :nazar: yakinda inicekler kaydirigubbakcemile2

anam iki gunde costurmusunuz topici az kaldi artik tek etek inecek bu gobuslerr kaydirigubbakcemile2

35+1 sevgili kizim tutku kocaman oldu :))

Eklentiler

• $Fotoğraf0844.jpg
    $Fotoğraf0844.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 52
fınfık senin için yükledim,

http://i1010.hizliresim.com/2010/10/14/2187.jpg

http://i1010.hizliresim.com/2010/10/14/2214.jpg

teşekkür ederim kızlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

elbise çok yakışmış esra çok tatlı görünüyorsun :nazar:

35+1 sevgili kizim tutku kocaman oldu :))

Yavrim senin o 20 kilo nerende bilmiorum ama doğumdan sonra hiç vermeye çalışma çünkü çok güzel görünüyorsun opuyorumnanaktan
Demek sen bayağı zayıf bişiymişsin kuru kuru hiç sevmem :umursamaz: sempatiksalakcinni

Fairycim cidden kuru bişidin sen heralde bu halin çok hoş.. Tabi zayıfla ama fınfık a katılıyorum hepsini verme bi beş kiloyu tut üzerinde çok güzelsin böyle :nazar:

kilo her yere eşit dağilinca böle oldu..eski halimi bilmediğiniz için normal göründü size :))

ewet azcik zayiftim..o yüzden çok kilo aldim doktor öle demişti vücut kendini toparlamaya çalişiomuş :)))

X