2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor

Prop göğüsle göbek aran arası 5 parmak kadar indiyse doğum gelmiş diyo burdaki büyükler:KK70: Komşu teyzeler öyle dedi.hihoyyyt

benim dünde gelmiş o zmn :S nst de rahimin en ust noktasına yerlestırıolar ya kasılma zıkkımını benım onunla gogsum arasında 10 cm oluo zaten :) amaaaaann umut fakirin ekmeği Asocum..

maşallah kı prop,bu resimde daha büyük çıkmış valla göbeğin:nazar:
Sen saçına naptın? uzun değilmiydi,ben öyle hatırlıyorum.Şimdi hem kısa hemde kıvırcık görünüyo

masallah kiz gobusune inmis bak gobus :nazar: benimkide bole sanirsam bilmiyorumkismile

bu resme kk nin logosunu nasil ekliosunuz?bilmiyorumkismile

maşallah kı prop,bu resimde daha büyük çıkmış valla göbeğin:nazar:
Sen saçına naptın? uzun değilmiydi,ben öyle hatırlıyorum.Şimdi hem kısa hemde kıvırcık görünüyo

saolun kızlarrr..

Gripin tee 3 ay once fln kestırmıstım, kıvırcık benım saclarım zaten :) bısı yapmadım yanı yıka çık hali bu..

Hazal normal ileti girerken cevapla yazıo ya onun yanında gelısmıs cevapla var, onun altında eklentı ekle var ordan ekleyınce cıkıo, ben de yenı ogrendım :))

prop maşallah göbüşede bebişede :) :nazar:
inmiş valla benimki gibi..annem dün banada iyice inmiş aybaşina doğurursun dedi :Saruboceq:

Kızlar ben de son bir resim koyayım artık dedim,belli mi olur..Her an doğururum falaneyvahedigeldismile
Bugün çekildim fotoyu,35+4

Eklentiler

• $020.jpg
    $020.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar ben de son bir resim koyayım artık dedim,belli mi olur..Her an doğururum falaneyvahedigeldismile
Bugün çekildim fotoyu,35+4

cnmmm 3ünüze de :nazar::nazar::nazar:
cok zorlanıosundur emınım kı ama mukafatı da büyük olcak, allah yardımcın olsun, cok az kaldı, ha gayret boshayallersmile

X