2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor

evet canim dondum yeni geldim 1 hafta oldu. usteeki resim flashsiz alttaki resil flashli ondan oyle

Celisuenis valla kocaman olmuş kız göbüşün. demek ki yanlız değilmişim bu konuda.. maşallahh

ohhh masallahh kocaman olmus yaa
ya yakindan çektim ondan kocaman gorunuyo DD mersi canim

Celisuenis kiz aldiklarini da eklesene gorelim cicilerinii biz gidemedik turkiyeye

aldiklarimi kuçuk bi valize koydu agzina kadar doldu hehe suan useniyorum valla ama bir kaç gun sonra koyarim canim :)

Celisuenis valla kocaman olmuş kız göbüşün. demek ki yanlız değilmişim bu konuda.. maşallahh

ya buyudu ama çook kocaman degil D dun ekografiye gittik bebis gayet iyi hamd olsun.

hee yok ayni anda çekindim belki karnimi sisirmisimdir hehe neyse bosver sen nasilsin? hazal?

cnm hal hatir mi soruyon gobusumu?? kusura bakma uyku tutmadi beni bu saatte anlamakta zorluk cekiyorum. hal hatir soruosan iyiim cnm gobusumu soruyosan gecmise eklemistim benimki bayagi bi sivri duruyo sizinki gibi yusyuvarlak deil :CüvCüv:

ayy col tatli olmusuun ilona. ya hep soracam unutuyorum senin meslegin ne amir polis memurumusun?

1 kılo vardır heralde artık nalan.. ayy bı doktor gunu gelse de gorsem 18ınde randevum az kaldı ha gayret..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…