26+2 biraz once cektım :) kocamaaaaaaannnn olduk bizzz...
1 kılo vardır heralde artık nalan.. ayy bı doktor gunu gelse de gorsem 18ınde randevum az kaldı ha gayret..
benim bu c.tesi kontrolüm, bakalım bıcırık ne kadar olmuş...mobilyalarıda c.tesi gelicekmiş burcu ablası bakalım nasıl olmuş....
nalancım nasıl olmus olursa olsun cok guzel goruncekler sana merak etme :)) zaten cok guzel olmuslardır, tanıdıgınız bırıne yaptırdınız sonucta emınım ıstedıgın gıbıdır.. sonra artık o odadan cıkmaz olursun bır ay kadar :) sonra da sankı o oda hep ordaymıs zaten olması gerekenın bı parcasıymıs gıbı gelmeye baslıo butunlesıosun :))
allah kızını o odanın ıcınde gormeyı de nasıp etsın nalancım..ay çok heycanlandım şimdi, bir an evvvel c.tesi olsada hem kızımın odası gelse hemde kızımı görsem...
proppp benim göbeğim senin göbeğinden büyük akşam çekeyimde ekleyeyim foto:jeyyar:
bu arada çok fit görünüyorsun heç de 9 kilo almış gibi değilsin maşallah
saol dilemma.. ben asıl senden bı gobek beklıorum koy lutfen ıkızlerın daha buyuk oluo ya merak edıorum :))
prop gobusun kuçukmus ya :) ay ben çok kilo almadim ama niye benim gobus buyuk acep
valla prop ya göbeğin çok şirin
ilonacim propcum cok güzel görünüyorsunuz masallaholumunekankayizsmile
Umarım olmuştur.Bu sabah ki halimiz kızım ve oğlumla25+5
26+2 biraz once cektım :) kocamaaaaaaannnn olduk bizzz...
maşallah canım ya kız mıydı erkek mi?bende çekip ekliycem yarın çok hoşmuş böyle:)))bayanssulusmile