2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor

benim bu c.tesi kontrolüm, bakalım bıcırık ne kadar olmuş...mobilyalarıda c.tesi gelicekmiş burcu ablası bakalım nasıl olmuş....

nalancım nasıl olmus olursa olsun cok guzel goruncekler sana merak etme :)) zaten cok guzel olmuslardır, tanıdıgınız bırıne yaptırdınız sonucta emınım ıstedıgın gıbıdır.. sonra artık o odadan cıkmaz olursun bır ay kadar :) sonra da sankı o oda hep ordaymıs zaten olması gerekenın bı parcasıymıs gıbı gelmeye baslıo butunlesıosun :))

saol dilemma.. ben asıl senden bı gobek beklıorum koy lutfen ıkızlerın daha buyuk oluo ya merak edıorum :))

ay çok heycanlandım şimdi, bir an evvvel c.tesi olsada hem kızımın odası gelse hemde kızımı görsem...

proppp benim göbeğim senin göbeğinden büyük akşam çekeyimde ekleyeyim foto:jeyyar:

bu arada çok fit görünüyorsun heç de 9 kilo almış gibi değilsin maşallah

ay çok heycanlandım şimdi, bir an evvvel c.tesi olsada hem kızımın odası gelse hemde kızımı görsem...
allah kızını o odanın ıcınde gormeyı de nasıp etsın nalancım..
proppp benim göbeğim senin göbeğinden büyük akşam çekeyimde ekleyeyim foto:jeyyar:

bu arada çok fit görünüyorsun heç de 9 kilo almış gibi değilsin maşallah

hadı leyyyynnnn.. daha buyukmus.. sieeee..
oncesınde cok zayıftım da o yuzden gorunmuo cnm o kılolar yoksa yalan degıl yanı valla bılla aldım :))

prop gobusun kuçukmus ya :) ay ben çok kilo almadim ama niye benim gobus buyuk acep

valla prop ya göbeğin çok şirin

tesekkur ederım kızlar :)

demek kı vücut yapısıyla ılgılıymıs kılo almakla ılgılı degılmıs.. cunku ben 9 kılo aldım o zaman dev gıbı bı gobegım olmalıydı ama 4-5 kılo alanların gobegı daha buyuk benımkınden ilginc bişi işte..

kıslarrr hepinizin göbüşüne maşşşallahhhhh bebeklerinize
tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın

evet propcum göbüşüm çıplakken çok daha devasal hatta suna bile dogurdum doguracak gibiyimi geçtim
zaten kısletse yanılmıyosam 6-7 hafta sonra doguracak gibiyim ama belli de olmaz belkide 21 kasım olan dogumumu bekler bebeklerim

canım yuklemeye çalışyıorum senin dediğin yerden ama bu resmini değil bi kaç gun sonra tekrar çekersem onu yuklerim artık

Umarım olmuştur.Bu sabah ki halimiz kızım ve oğlumla 25+5

Eklentiler

• $11082010762.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…