bayanlar oto koltuğu için erken değil mi,daha doğucak,oturacak kıvama gelicek yani 1sene sonrası için lazımmış gibi geliyor...
bayanlar oto koltuğu için erken değil mi,daha doğucak,oturacak kıvama gelicek yani 1sene sonrası için lazımmış gibi geliyor...
linens ve taça bakacam tamam :roflol:
ne bilim olm senin ne aldıını -tatlicadiarzu- aynı çıkarsa sen değişirsin :tomato: :roflol:
ben englısh homeden aldım nevresim takımlarını yorganını pikesini battaniyesini
sadece uyku seti kaldı onu da perdesiyle uyumlu olsun istiyorum takım sart değil ama rengi uysun
siee len.. ben serdım bıle yatagına herseyını, fotosunu eklemıstım hem de, gormedıysen senın problemın aynısı olursa gelır yolarım o takımı bak:roflol: iihihihihhihhihoyyyt
kardelen çiçeği çok güzel göbüşün maşallah çok kibar görünüyor
yarışır yarışır ne cevherler vardır da foto koymuyodurrr :) sağol hayatımm opuyorumnanaktanbijoux maşallah canım. forumdaki kimse senle yarışamaz heralde.
koy bakalım foto da görelim seninkini de o zaman kaydirigubbakcemile3 seninkine de maşallah o zamannhey maşşallaahhh yaaaa....yarişirim ama senle :)))
inşallah canım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza zamanında.çok güzel olmuş göbüşün tatlımm
benimde göbek bariz belirgin ama seninkinden biraz küçük
küçk adam toprakı sağlıkla kucağına alırsın inş.
oldu valla kaydirigubbakcemile3 özel bi çaba harcamadımm ama ben böyle büyük göbekleri seviyorum :CüvCüv:biju masallahin var gercekten, kocaman olmus kiz gobegin
sana da maşallah çok tatlı göbeğin kızz Şenizoyy maşallah
sağol canım opuyorumnanaktanBijoux maşallah canım göbişin çok tatlı
büyüdü valla adaşım komacan olduu delikafaduldenbijocum sanada masallah epeyce büyümüs karnin:sm_cool:
sağol canımm. valla doğal göbüş yastık falan yokk.. hele açınca daha tatlı duruyor. şu ana kadar maşallah sıfır çatlak bu kadar şişmesine rağmen. göbek deliğim de duruyor yerinde..bijooooo.. ne koydun lan karnına itiraf et hadi yastık mı var :))
maşalla cnm
teşekkürler canım opuyorumnanaktancok sirin duruyo biju gobusun masallah sana
oldu yaa nalan teyzesi valla bi de dönüp tekmeliyo ki sormaheymaşallah , kız oğluşun kocaman olmuş valla, ii bakmışsın ona tatilde....
benimki biraz büyük canım herkeste değişiyor tabi, bazıları küçük karınla tamamlıyor bazıları sonradan çok büyüyor bazları da benim gibi kocaman başlıyor kocaman bitiriyor :)kizlar ya gobusler acayip buyums masaallah bende sonra koyarim bijoux senle ayni olmamiza ragmen benimkinden daha buyuk gobusun masaallah.
selam kıslarrrr buda benim kızlarımla 24+3 lük halimiz