2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor

Bijoux maşallah canım göbişin çok tatlı

Fınfık canım bugunkı resımde baya belli hamıle oldugun maşallah sanada
sen hep akşamları resım çekıp koyy bence :))))

Ahh ahh sizi inandırdım ya hamile olduğuma çok şükür birde etrafımdakiler inansa boshayallersmile

Sağol kuşum yüreğime su serptin ben o göbeği o hale getirmek için bütün akşam yidim içtim sempatiksalakcinni ama hamile gibi görünüyorum de misempatiksalakcinni

Allah ağlatmasın nan :1hug:

kız görünüyosun daha ne olsun, tamam bizim kadar olmasada göbeğin var canım şirkette çektiğin fotolarda çok net görünmüyordu burda bariz belli....

üzme sen kendini tatlım ben sana inanıyorum....

fınfık maşallah yani henüz başlamadın gebeş pantolonlarına bayanssulusmile
ben ne giycem diye düşünen bi insan olarak gebeyken hala dolaba bakıyorum sanki giyebilicem kafamçokkarıştı

ne bilim prop alıntı etmeyince -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol: :roflol:
bugün kafa güzel bende boshayallersmile
uykum yok o kadar gezdim yorgun değilim :1ninca:
var bi anormallik ha :uhm:

ben cok yorgun ve bezgın hıssedıorum bugun.. hıc enerjım yok, negatıf elektrık doluyum, yarına gecer işalla.. yrn da şeker zıkkımım var öğğhhh

lady e-bebek te ne aradın da bulamadın haa ne laf edıon guzelım magazaya.. oyle bı yer olmasa tek tek magaza magaza gezılır alısverıs ıcın, boyle bı seferde cıkmıs oluo

hastane çıkışı bulamadım mesela :roflol:
ala ala göğüs pedi alabildim sadece
funny baby nın uykuseti perdesi felan vardı netten görmüştüm e bebekte satıldığını öğrendim onun için bakmıştım çok basitmiş üzüldüm :umursamaz:
başka model bakınıcam şimcik :bbo:

bizde belki hafta sonu çamlıcadaki e bebeğe gitcez oto koltuğu park yatak felan bakcez...

orası daha büyükmüş
oto koltuğu park yatak filan haşim işcanda çok daha uygun
e bebekde 1,500 ise haşim işcanda 1,000 tl
epey fark var yani

funna baby benıde hayal kırıklıgına ugrattı almıstım hatta snr ıade ettım sımdı hedıye cekım var 300 tllık :)
lınens ve taça bakın cok guzel uyku setlerı var.. benımkının aynısından almak yok ama lady ona gore kulahları degısırız:roflol:

sen de gıt bakalım sen neler alacan nalan.. ben bosalttım koca magazayı karı sadece gogus pedı almıs pes yanı :)

linens ve taça bakacam tamam :roflol:
ne bilim olm senin ne aldıını -tatlicadiarzu- aynı çıkarsa sen değişirsin :tomato: :roflol:
ben englısh homeden aldım nevresim takımlarını yorganını pikesini battaniyesini
sadece uyku seti kaldı onu da perdesiyle uyumlu olsun istiyorum takım sart değil ama rengi uysun

bayanlar oto koltuğu için erken değil mi,daha doğucak,oturacak kıvama gelicek yani 1sene sonrası için lazımmış gibi geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…