2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor

yau 18. 20. haftada kucuktur anlarım da gelmıs 25e hala gobek yok, pes pes pesssss..

şok şok şokkk.. fınfıkın göbeğini gören oldu mu.. hamile olduğunu iddia eden 30 yaşındaki H.G. ''ben de hamileyim, benim de hamile olmaya hakkım var'' diye ortalıkta gezinirken görüldü.. göbeği olmadığı için arkadaş çevresinde dışlanan acılı H.G. nin kendini yaş pastaya vermesi bekleniyor...

edit: yaş pastayla işi olmayan H.G. nin kendini bilumum karbonhidrat depolarına vurması öngörülmüştür
edit2: gittikçe agresifleşen genç H.G. her an saldırabilir

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
koptum yaa gulmekten ne istiosunuz kizin olmayan gobusunden cnm :roflol:

propp bu senin için akşam yemeğini bolca yiyip tuvalete gitmeden önce çektim üstelik birde akşamları oluşan gazda var hepsi bir arada yanisempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol:

gittikçe hırçınlaşan genç H.G. ''göz var izan var'' kavramına yeni bir bakış açısı getirmeye çalışmakta.. hamile olduğu iddialarını sürdürüyor.. H.G. ye yakın kaynaklar kendisinin küçükken geçirdiği menenjit sonucu halisünasyonlar görmeye başladığını, hayali insanlar ürettiğini belirttiler.. zira genç H.G. ye en yakın arkadaşları sorulduğunda Ruhi ve Ruhsar cevabını almaktayız.. bir şizonun dramı devam edecek, lütfen takipte kalın..

:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

gittikçe hırçınlaşan genç H.G. ''göz var izan var'' kavramına yeni bir bakış açısı getirmeye çalışmakta.. hamile olduğu iddialarını sürdürüyor.. H.G. ye yakın kaynaklar kendisinin küçükken geçirdiği menenjit sonucu halisünasyonlar görmeye başladığını, hayali insanlar ürettiğini belirttiler.. zira genç H.G. ye en yakın arkadaşları sorulduğunda Ruhi ve Ruhsar cevabını almaktayız.. bir şizonun dramı devam edecek, lütfen takipte kalın..

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Allah senin iyiliğini versin emi....çatlak hatun...

Fınfıkcım evde çektiğin fotoda daha net belli oluyo göbüşün, maşallah kuzucuğuna valla...

sen bakma propa o kadarda güccük değilmiş, iş yerindeki fotolar karanlık çıkmıştı zaten.

evet fınfıkcım ağlama tamam.. inanmış gibi yaparız biz de :))
kızzz ne süper güldüm bugün sayende oyyy yirim yirimmmmm

Fınfıkcım evde çektiğin fotoda daha net belli oluyo göbüşün, maşallah kuzucuğuna valla...

sen bakma propa o kadarda güccük değilmiş, iş yerindeki fotolar karanlık çıkmıştı zaten.

Sağol kuşum yüreğime su serptin ben o göbeği o hale getirmek için bütün akşam yidim içtim sempatiksalakcinni ama hamile gibi görünüyorum de misempatiksalakcinni
evet fınfıkcım ağlama tamam.. inanmış gibi yaparız biz de :))
kızzz ne süper güldüm bugün sayende oyyy yirim yirimmmmm

Allah ağlatmasın nan :1hug:

göbek görün göbek :roflol:

26+1

854.jpg

bijoux maşallah canım. forumdaki kimse senle yarışamaz heralde. fınfık sana da maşallah ama son fotoda sağdaki mi göbek soldaki mi anlamadım bilmiyorumkismile

Bijoux maşallah canım göbişin çok tatlı

Fınfık canım bugunkı resımde baya belli hamıle oldugun maşallah sanada
sen hep akşamları resım çekıp koyy bence :))))

finfikcim simdi inandim hamile olduguna evdekinde daha belirgin cikmis
prop seninde allah iyiligini versin nerden bulursun öyle yazilari senin gazeteci olman lazimmis gülmekten koptum valla:roflol::roflol:
bijocum sanada masallah epeyce büyümüs karnin:sm_cool:

finfikcim simdi inandim hamile olduguna evdekinde daha belirgin cikmis
prop seninde allah iyiligini versin nerden bulursun öyle yazilari senin gazeteci olman lazimmis gülmekten koptum valla:roflol::roflol:
bijocum sanada masallah epeyce büyümüs karnin:sm_cool:

ay zeyn bılmıo musun bende çeneden bol ne var :))

X