2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor

hııııı . eee okadar olsun cnmmm . -tatlicadiarzu-
senın göbüşünde çok büyük deildi galıba.
senınkıde kıbar erkek olcak heralde kaydirigubbakcemile2

ahhahahaha.. yok be ayıcık benımkı nereye kıbar boyu 35e geldı nerdeyse.. kılosu 700 küsür oldu :) benden kıbar erkek de cıkmaz kız da cıkmaz heueheue :)):nazar:

ahhahahaha.. yok be ayıcık benımkı nereye kıbar boyu 35e geldı nerdeyse.. kılosu 700 küsür oldu :) benden kıbar erkek de cıkmaz kız da cıkmaz heueheue :)):nazar:

ohhh maşallahhh ozaman oğluşuna. çocuğa neler diyoor yawww ...
bu hafta bizde gitçez bakalım bızımkı nekadar olmuş merak ediyorum . kibar guzumu sırnaşık şey

fınfıkcım yemiş de yapamamış görüntün aynen devam ediyor.. bence sen cidden karnın cıkana kdr koyma resim mesim :)))):roflol:

fınfıkcım yemiş de yapamamış görüntün aynen devam ediyor.. bence sen cidden karnın cıkana kdr koyma resim mesim :)))):roflol:

hergün resim koycam buraya cm cm ölçecem kendimi ne kadar büyüdü diye :jeyyar:

tatilde bir tane kadın çocuğun varmı diye sordu karnımda dedim ne kadarlık dedi 6 ay dedim poka bakar gibi baktı yüzüme haspam:umursamaz:

hahahahahahahahaha poka bakar gıbı bakmamıstır da garıpsemesı cok normal canım.. cunku hamıle gıbı gorunmuosun hıcc...

sen usenme hergun ekle resım ben de hergun yemıs de yapamamıs gıbı duruosun yorumunu yapayım :))

finfik dalga gecmiyorsun galiba bizimle!
sempatiksalakcinni

:CüvCüv: şu karının göbeği bile benden daha büyük duruyor valla gün geçtikçe psikolojik çöküntü içine giriyorum depresif kişilik olacam sonunda haftasonu doktora sorayım bakim ben gerçekten hamilemiyimkafamçokkarıştı

p.s.. beni depresif kişilik yapanların başında prop geliyor:umursamaz:

yau 18. 20. haftada kucuktur anlarım da gelmıs 25e hala gobek yok, pes pes pesssss..

şok şok şokkk.. fınfıkın göbeğini gören oldu mu.. hamile olduğunu iddia eden 30 yaşındaki H.G. ''ben de hamileyim, benim de hamile olmaya hakkım var'' diye ortalıkta gezinirken görüldü.. göbeği olmadığı için arkadaş çevresinde dışlanan acılı H.G. nin kendini yaş pastaya vermesi bekleniyor...

edit: yaş pastayla işi olmayan H.G. nin kendini bilumum karbonhidrat depolarına vurması öngörülmüştür
edit2: gittikçe agresifleşen genç H.G. her an saldırabilir

Son düzenleme:
yau 18. 20. haftada kucuktur anlarım da gelmıs 25e hala gobek yok, pes pes pesssss..

şok şok şokkk.. fınfıkın göbeğini gören oldu mu.. hamile olduğunu iddia eden 30 yaşındaki H.G. ''ben de hamileyim, benim de hamile olmaya hakkım var'' diye ortalıkta gezinirken görüldü.. göbeği olmadığı için arkadaş çevresinde dışlanan acılı H.G. nin kendini yaş pastaya vermesi bekleniyor...

tühhh sıfatına ne diyim sana ulen :mymeka: ((:-)roflol:)))

yaş pastayla hiç işim olmaz ayrıcana :umursamaz:

X