2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor

img0057w.jpg

bu da benim 3 haftadır büyümeyen göbeğim, önceki koydugum fotografla hıcbı farkı yok heralde :S

bilmem ki sanmıorum buyumus de olabılır tabı de kıyafetlerde farkederdım ... bu foto yakından ya o yuzden oyle gelmıstı canım dıgerı uzaktandı ya.. bi de etek olması da farketmıstır..

hee gobegım buyumuo ama kıcım buyuyo terse dogru şişiorum yanı ben oyle mı :)))

prop minicik göbeğin varmış kız,ben devasa bişey bekliyodum senden :)) şaka bi yana valla canım ne güzel şimsiş değilmişsin,Demekki iç karnın büyüyo senin.Ama maşallah yinede çok şirin

prop minicik göbeğin varmış kız,ben devasa bişey bekliyodum senden :)) şaka bi yana valla canım ne güzel şimsiş değilmişsin,Demekki iç karnın büyüyo senin.Ama maşallah yinede çok şirin

minik degıl benım gobegımmmmm.. 3 hafta once de bu kdrdı o zaman sızınkıler kucuktu benımkı kocaman kalıodu yanında, şimdi güccük kaldım...

daha ne kdr şişecem anacım şişmiyim bı zahmet 9 kılo aldım ben :)

ekle ekle.. bı de ben spor yapıorum ya sımdı duzenlı o yuzden bı sıkılaştım heralde oncekı fotoya tekrar baktım resmen daha buyukmus :))))

minik degıl benım gobegımmmmm.. 3 hafta once de bu kdrdı o zaman sızınkıler kucuktu benımkı kocaman kalıodu yanında, şimdi güccük kaldım...

daha ne kdr şişecem anacım şişmiyim bı zahmet 9 kılo aldım ben :)

canım kilo almışsındır mutlaka ama kilolar göbeğinde ve bel kısmında toplanmamış belli.Benim direk o bölgelerde toplandı tüm kilolar. Bacaklar,göğüsler,kollar aynı incelikte hala,tam orta tarf büyüyüverdi,elma tipine döndüm :)

bu sabah taze taze çekildi, 22+2lik göbeğim

dscn0527t.jpg

bu haftaya göre büyük baya aslında dimi kızlar ya?

bence cok normal.. hıc fazlalık eksıklık goremedım cok ıdeal gorunuo :) kac kılo adlın sen toplamda 4-5 fln mı?

evet tam 4buçuk kilo aldım. Ama malum problemden dolayı bazen dahada şişiyorum.

canım çoooooook ideal gıdıosun tam olması gerektıgı gıbı kılon da cok ıdeal harıka yanı daha ne ıstersın ohh.. o problem yuzunden ıkı katına cıktıgı bıle oluodur anlıyorum senı :)

aynen canım,o günler dışarı çıkmak bile istemiyorum,millet ee 5buçuktann daha fazla gösteriyosun sen,dediklerinde moralim bozuluyo haliyle. Açıklama yapıyorum birde onlara,gaz problemim var falan diye üff:2:

bu sabah taze taze çekildi, 22+2lik göbeğim

bu haftaya göre büyük baya aslında dimi kızlar ya?

bence çok normal ikimizin de doğum aynı gün görünüyor, benim de bu kadar.hatta kimse inanmıyor 5 ayın bittiğine daha az sanıyorlar... tabi bir de iç karın muhabbeti var ya aynı haftada olsalarda her annenin görüntüsü farklı olabiliyor :)

prop senin onceki koydugun resim dahada belirgin senin gobus buyucegine kuculuomu ne? gripincim seninki belirgin ikinizede masaalah kizlar :nazar:

prop senin onceki koydugun resim dahada belirgin senin gobus buyucegine kuculuomu ne? gripincim seninki belirgin ikinizede masaalah kizlar :nazar:

dıom ya hazal 3 haftadır hıc buyumedı dıye :) hatta evet daha kucuk duruo bı garıplık var.. spora baglaıdm ben bunu 3 hafta olcak tam duzenlı spora başlamam galıba sıkılaşıo ben yüzdükçe fln bılemedım kı :)))

X