2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor

FINFIK

Senın soyledıgın yerden yukledım canım

bu arada ne guzel kıloda almamıs gıbısın karnında çok az cıkmıss

maşallah

kız sen buna göbüşmü diyon, yediğin bi şi ler gaz yapmış gibi görünüyo sadece, öle hamiş görüntüsü yok valla..

Bende zaten biraz çıksında öyle koyayım diye bekliyordum dedim tatile gitmeden bi çekeyim.
Zaten şuan hamile muamelesi neyim görmüyorum hatta geçen ultrason fotolarını getirdim iş yerine aaa gerçekten hamileymiş dediler..

maşallah fınfık ya gerçekten ebru şallı falan b..k yemiş senin yanında...ben kaç aydır hamile pantalonu giyiyorum valla sıkıyo hersey hatun kot giymiş 41 kere maşallah sana....

Ben daha hamile kıyafeti falan almadım sadece pantolonlarımı giydiğimde düğmesini kapatmıyorum ama eteklerimi giyebiliyorum

FINFIK

Senın soyledıgın yerden yukledım canım

bu arada ne guzel kıloda almamıs gıbısın karnında çok az cıkmıss

maşallah

Yaaa üstündeki tulum mu rengine bayıldım ve çok hoş görünüyorsun içinde maşallah..:nazar:

fınfık sadece 3 kılo aldı benmasal...
ebruyu tahtından edecek...

vallahı ben yıyorum arkadaslar 2 haftadır ışdahım çok acık kendımı tutamıyoırum

Bende zaten biraz çıksında öyle koyayım diye bekliyordum dedim tatile gitmeden bi çekeyim.
Zaten şuan hamile muamelesi neyim görmüyorum hatta geçen ultrason fotolarını getirdim iş yerine aaa gerçekten hamileymiş dediler..

çok guzel bence bu sıcaklarda zorlamıyorsundur sen, ben eskı kotlarıma gıremıyorum bıle
bende 6 kılo aldım ama sadece karnıma ve kalçalarıma heralde kaydirigubbakcemile3

üstümdekı elbıse canım bacaklarım açık dıye kestım evt bene rengıne bayılıyoum narçiçeği kırmızısı

vallahı ben yıyorum arkadaslar haftadır ışdahım çok acık kendımı tutamıyoırum

çok guzel bence bu sıcaklarda zorlamıyorsundur sen, ben eskı kotlarıma gıremıyorum bıle
bende 6 kılo aldım ama sadece karnıma ve kalçalarıma heralde kaydirigubbakcemile3

Ben de yiyiyorum valla asenam gibi diyetisyene falan gitmedim :roflol:
Ama belim kalınlaştı çay bardaklarını bile kıskanır durumdayım şuan da ince belli bilmiyorumkismile

inanırım öle dediklerine, maşallah :nazar: sana bu arada cnm ya, sen bakma bizim böle dediğimize, süper görünüyorsun, nasılsa son aylarda göbüşün çıkacaka onun için şimdiden çıkmasada olur...opuyorumnanaktan

inanırım öle dediklerine, maşallah :nazar: sana bu arada cnm ya, sen bakma bizim böle dediğimize, süper görünüyorsun, nasılsa son aylarda göbüşün çıkacaka onun için şimdiden çıkmasada olur...opuyorumnanaktan

Akşamları büyüyor ama hihoyyyt hemde iki katı oluyorkaydirigubbakcemile3

Melodi senınkı de kocaman olmuş, tu tu tu tuuuuu.. Benım karnım 3 haftadır aynı buyuklukte nası oluo o iş ben anlamadım, neden benımkı buyumuyo yaaaaaa.. Benımkı en buyuktu sımdı herkesınkınden kucuk kalıo bu ne yaaaaa...

melodi canim masallah göbüs büyümüs

Melodiciğim maşallah göbişine çok güzel görünüyor artık iyice buyumeye başladık
hemen bende gecen haftakı resmımı eklıyorum

sağolun kızlar bu resimler akşam çekildi.
akşamları kocaman oluyor göbişim şişiyor.
sabah aç karnına çekilip koyarım sonra.

BAFOcum sağol canım.
FINFIK sana 41 kere maşallah!
hiçbir kıyafetim olmuyor üzerime.
sadece penye pantolonum oluyor.
üzerine bodylerimi giyiyorum rahat.
sen kot giymişsin süper!

BENMASAL çok şeker görünüyorsun.

BAFOcum sağol canım.
FINFIK sana 41 kere maşallah!
hiçbir kıyafetim olmuyor üzerime.
sadece penye pantolonum oluyor.
üzerine bodylerimi giyiyorum rahat.
sen kot giymişsin süper!

BENMASAL çok şeker görünüyorsun.

Sağol melodi erkek analarının karınları daha çabuk çıkıyor galiba bir de top gibi oluyor.
Benim mesela göbeğim çok çıkmadı ama belim acayip kalınlaştı kalas gibi oldumbilmiyorumkismile

Bu arada kot pantolon değil üstümdeki etek..

melodi masaallah valla ii buyumus
ben masal senin gobusde bayagi cikmis
finfik seninkide pek kucukmus yaww
masaallah hepinizie kizlar bende bi ara ekliyim simdiki halimi

melodi masaallah valla ii buyumus
ben masal senin gobusde bayagi cikmis
finfik seninkide pek kucukmus yaww
masaallah hepinizie kizlar bende bi ara ekliyim simdiki halimi

Hazal sende ne büyüğünü beğenmişin ne küçüğünü :umursamaz:
ekle bakalım seninki ne durumda.

Hazal sende ne büyüğünü beğenmişin ne küçüğünü :umursamaz:
ekle bakalım seninki ne durumda.

:KK1: yok cnm nie begenmiyim masaalah hepinize
yalniz ben direk foto deilde link ekliyebiliyom yani galiba sen linkden bakamiyorsun. ama ekliyim eve gidinced bakarsin.

kızlar göbekleriniz çok guzel olmuş.. ,,

bu arada fınfık senın hamıle oldugun bıraz şupeli gibi.. hıç bir şey yok...

X