Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız sen buna göbüşmü diyon, yediğin bi şi ler gaz yapmış gibi görünüyo sadece, öle hamiş görüntüsü yok valla..
maşallah fınfık ya gerçekten ebru şallı falan b..k yemiş senin yanında...ben kaç aydır hamile pantalonu giyiyorum valla sıkıyo hersey hatun kot giymiş 41 kere maşallah sana....
FINFIK
Senın soyledıgın yerden yukledım canım
bu arada ne guzel kıloda almamıs gıbısın karnında çok az cıkmıss
maşallah
fınfık sadece 3 kılo aldı benmasal...
ebruyu tahtından edecek...
Bende zaten biraz çıksında öyle koyayım diye bekliyordum dedim tatile gitmeden bi çekeyim.
Zaten şuan hamile muamelesi neyim görmüyorum hatta geçen ultrason fotolarını getirdim iş yerine aaa gerçekten hamileymiş dediler..
vallahı ben yıyorum arkadaslar haftadır ışdahım çok acık kendımı tutamıyoırum
çok guzel bence bu sıcaklarda zorlamıyorsundur sen, ben eskı kotlarıma gıremıyorum bıle
bende 6 kılo aldım ama sadece karnıma ve kalçalarıma heralde kaydirigubbakcemile3
Bende zaten biraz çıksında öyle koyayım diye bekliyordum dedim tatile gitmeden bi çekeyim.
Zaten şuan hamile muamelesi neyim görmüyorum hatta geçen ultrason fotolarını getirdim iş yerine aaa gerçekten hamileymiş dediler..
inanırım öle dediklerine, maşallah sana bu arada cnm ya, sen bakma bizim böle dediğimize, süper görünüyorsun, nasılsa son aylarda göbüşün çıkacaka onun için şimdiden çıkmasada olur...opuyorumnanaktan
Akşamları büyüyor ama hihoyyyt hemde iki katı oluyorkaydirigubbakcemile3
Melodi senınkı de kocaman olmuş, tu tu tu tuuuuu.. Benım karnım 3 haftadır aynı buyuklukte nası oluo o iş ben anlamadım, neden benımkı buyumuyo yaaaaaa.. Benımkı en buyuktu sımdı herkesınkınden kucuk kalıo bu ne yaaaaa...
melodi canim masallah göbüs büyümüs
Melodiciğim maşallah göbişine çok güzel görünüyor artık iyice buyumeye başladık
hemen bende gecen haftakı resmımı eklıyorum
benmasal sen bana mı kustun de resmın yarısını sıldın nolcaktı yaaaaa.. aaaa ozur dılerım
BAFOcum sağol canım.
FINFIK sana 41 kere maşallah!
hiçbir kıyafetim olmuyor üzerime.
sadece penye pantolonum oluyor.
üzerine bodylerimi giyiyorum rahat.
sen kot giymişsin süper!
BENMASAL çok şeker görünüyorsun.
melodi masaallah valla ii buyumus
ben masal senin gobusde bayagi cikmis
finfik seninkide pek kucukmus yaww
masaallah hepinizie kizlar bende bi ara ekliyim simdiki halimi
Hazal sende ne büyüğünü beğenmişin ne küçüğünü :umursamaz: