2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor

allah canini almasin bi deri bi kemiktin heralde o zaman sen en iyisi dogumdan soinra kilo neyin vereyim diye sakin ugrasma

Yok değildim öyle,53 buçukla başladım ben,canım hiç belli olmaz,son 2 ayda 14 kilo alan birini tanıyorum ben:KK3: o nedenle dikkat ediyorum yediklerime haliyle. Neyseki bebişin tatlıyla hiç arası yokalkisalkisalkis

Yok değildim öyle,53 buçukla başladım ben,canım hiç belli olmaz,son 2 ayda 14 kilo alan birini tanıyorum ben:KK3: o nedenle dikkat ediyorum yediklerime haliyle. Neyseki bebişin tatlıyla hiç arası yokalkisalkisalkis

benimki de tatlici heralde durmadan tatlilara saldiriyorum.. ye gitsin boosver.. zemuszemus

22+2 deki halim, akşam çekildi

5ozhue.jpg

Melodi senınkı de kocaman olmuş, tu tu tu tuuuuu.. Benım karnım 3 haftadır aynı buyuklukte nası oluo o iş ben anlamadım, neden benımkı buyumuyo yaaaaaa.. Benımkı en buyuktu sımdı herkesınkınden kucuk kalıo bu ne yaaaaa...

Melodiciğim maşallah göbişine çok güzel görünüyor artık iyice buyumeye başladık
hemen bende gecen haftakı resmımı eklıyorum

ahhh garibiiimmm.. sadece yemiş yemiş de şey yapamamış gibi görünüosun fınfık, valla ben ınanamadım bebek olduguna :roflol::roflol::roflol:

kız sen buna göbüşmü diyon, yediğin bi şi ler gaz yapmış gibi görünüyo sadece, öle hamiş görüntüsü yok valla..

maşallah fınfık ya gerçekten ebru şallı falan b..k yemiş senin yanında...ben kaç aydır hamile pantalonu giyiyorum valla sıkıyo hersey hatun kot giymiş 41 kere maşallah sana....

X