sorma canım ya peki biz kime güvenicez doktorlarda böyle yaparsa
iyileştirsin diye gidip para veriyoruz onlara ne yapıcam bilmiyorum kafam karıştı
bişey vermedende düzelmezki çok fena burnu boğazı offfff ya
bizim doktor anne sütüne devam etmemi ek besini sadece alışması için tat alması için vermem gerektiğini söyledi.1yaşına kadar kesinlikle anne sütünü vericekmişim ek besinle doyumayacakmışım.zaten kilolu çocukmuş hiç gerek yokmuş ek gıda ile doymasına.ben ne yapmalıyım sizce doktor haklımı???
kızlar peditus konusunda baykuşluk yapmış olmayayım ama ben kullanmıştım hastalık ilerlemişti.o yüzden yazmak istedim.sizi telaşlandırdığım için üzgünüm ama panik yapmayın her doktor farklı düşünüyor bende anlamıyorum...
bizimkinin maşallahı var sadece anne sütü aldı,bir ay önce kilosu 11 boyu 72,5her dr farklı düşünüyo gerçekten birinin doğru dediği diğerine göre yanlış oluyo. Kaç kiloki senin bebiş gerçekten kilosu iyiyse haklı olabilir diye düşünüyorum ama kesinlikle tattır herşeyden tadını alsın anne sütün varsa onunla beslemen daha mantıklı.
bizimkinin maşallahı var sadece anne sütü aldı,bir ay önce kilosu 11 boyu 72,5
ben yinede veriyorum sütle doyarmı anlamıyorum 7aylık...
bizimkinin maşallahı var sadece anne sütü aldı,bir ay önce kilosu 11 boyu 72,5
ben yinede veriyorum sütle doyarmı anlamıyorum 7aylık...
demir artık alerjenler hariç ( yumurta beyazı, bal, vs.) herşeyi yiyorartık ayırdığım bunu yemesin dediğim bişi yok, 8.5 aylık oldu, olmasın bi zahmet dimi...
herşeyi derken:26:özel yemek yapmıyormusun...demir artık alerjenler hariç ( yumurta beyazı, bal, vs.) herşeyi yiyorartık ayırdığım bunu yemesin dediğim bişi yok, 8.5 aylık oldu, olmasın bi zahmet dimi...
özelden kastın az tuzlu az salçalıysa evet özel yemek yapıyorum, ama kendıme mesela taze fasulye yaptıgımda aynısını yedırıyorum. kendı yemeklerımı az tuzlu ppısırdıysem aynen verıorum, organık salca kullanıorum, yoksa noramlıyle de yaptım yanı ankarada, mangal yaktık mesela, soslu moslu, aynen yedırdım onu da. artık cok buyuduler abartmaya gerek yok bence, yıyorsa vermek lazım, yemıosa tabı yapcak bısı yok. haslama fln yapmayalı 2 ay oluyo zaten :)
dün kıymalı taze fasulye yedirdim ama robottan geçirdim.
bugünde karışık sebze püresi yaptım birazda tavuk ekledim.
artık haşlamadan ziyade yemek yapmaya başladım gayette severek yiyo.
demir artık alerjenler hariç ( yumurta beyazı, bal, vs.) herşeyi yiyorartık ayırdığım bunu yemesin dediğim bişi yok, 8.5 aylık oldu, olmasın bi zahmet dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?