• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri Ek Gıda Öneri ve Tarifleriniz

sorma canım ya peki biz kime güvenicez doktorlarda böyle yaparsa
iyileştirsin diye gidip para veriyoruz onlara ne yapıcam bilmiyorum kafam karıştı
bişey vermedende düzelmezki çok fena burnu boğazı offfff ya

aynen öyle ben 5 gün verdim hala balgam var boğazında öksürüyor çıkaramıyorki çocuk ilk günlerde öksürürken 2 kere kustu öyle çıktı birazı ama yedirdiklerimde güme gidiyor zaten 40 takla atıyorum yedirene kadar

kızlar peditus konusunda baykuşluk yapmış olmayayım ama ben kullanmıştım hastalık ilerlemişti.o yüzden yazmak istedim.sizi telaşlandırdığım için üzgünüm ama panik yapmayın her doktor farklı düşünüyor bende anlamıyorum...

Son düzenleme:
bizim doktor anne sütüne devam etmemi ek besini sadece alışması için tat alması için vermem gerektiğini söyledi.1yaşına kadar kesinlikle anne sütünü vericekmişim ek besinle doyumayacakmışım.zaten kilolu çocukmuş hiç gerek yokmuş ek gıda ile doymasına.ben ne yapmalıyım sizce doktor haklımı???

bizim doktor anne sütüne devam etmemi ek besini sadece alışması için tat alması için vermem gerektiğini söyledi.1yaşına kadar kesinlikle anne sütünü vericekmişim ek besinle doyumayacakmışım.zaten kilolu çocukmuş hiç gerek yokmuş ek gıda ile doymasına.ben ne yapmalıyım sizce doktor haklımı???

her dr farklı düşünüyo gerçekten birinin doğru dediği diğerine göre yanlış oluyo. Kaç kiloki senin bebiş gerçekten kilosu iyiyse haklı olabilir diye düşünüyorum ama kesinlikle tattır herşeyden tadını alsın anne sütün varsa onunla beslemen daha mantıklı.

kızlar peditus konusunda baykuşluk yapmış olmayayım ama ben kullanmıştım hastalık ilerlemişti.o yüzden yazmak istedim.sizi telaşlandırdığım için üzgünüm ama panik yapmayın her doktor farklı düşünüyor bende anlamıyorum...

olurmu canım hep beraber fikirlerimizi paylaşıyoruz burda üzülme bizde haklı olarak telaşlandık tabi yorumları okuyunca bu seninle ilgili değil inşallah bizim bebişlerde ilerleme yapmaz hastalık kafamız zaten bi çok konuda karışıktı bide bu eklendi hayırlısı artık zaman göstericek ne olduğunu

her dr farklı düşünüyo gerçekten birinin doğru dediği diğerine göre yanlış oluyo. Kaç kiloki senin bebiş gerçekten kilosu iyiyse haklı olabilir diye düşünüyorum ama kesinlikle tattır herşeyden tadını alsın anne sütün varsa onunla beslemen daha mantıklı.
bizimkinin maşallahı var sadece anne sütü aldı,bir ay önce kilosu 11 boyu 72,5:nazar::nazar::nazar:
ben yinede veriyorum sütle doyarmı anlamıyorum 7aylık...

Son düzenleme:
bizimkinin maşallahı var sadece anne sütü aldı,bir ay önce kilosu 11 boyu 72,5:nazar::nazar::nazar:
ben yinede veriyorum sütle doyarmı anlamıyorum 7aylık...

ooo maşallah boyuda kilosuda çok iyi bebeişinin :nazar:
o yüzden dr haklı bence doymasa sürekli ağlar zaten anlarsın aç olduğunu

hazır mama taraftarı değilim ama bugün bebelac karışık sebze çorbası kaşık maması aldım.oğluşum değişik yesin diye çok sevdi.yaa kızlar artık değişik yemek istiyorum.tarif yazın lütfen,neler yediriyorsunuz..:56:

dün kıymalı taze fasulye yedirdim ama robottan geçirdim.:69:
bugünde karışık sebze püresi yaptım birazda tavuk ekledim.
artık haşlamadan ziyade yemek yapmaya başladım gayette severek yiyo.:56::56::56::56:

dün kabak yemeği yaptım yemedi :47:
halbuki kabağa bayılıyor köfteyi de seviyor ama :S

bugün heryere kustuğu için yemek yapamadım...

demir artık alerjenler hariç ( yumurta beyazı, bal, vs.) herşeyi yiyor :nazar: artık ayırdığım bunu yemesin dediğim bişi yok, 8.5 aylık oldu, olmasın bi zahmet dimi...

demir artık alerjenler hariç ( yumurta beyazı, bal, vs.) herşeyi yiyor :nazar: artık ayırdığım bunu yemesin dediğim bişi yok, 8.5 aylık oldu, olmasın bi zahmet dimi...

maşallah:nazar:bende herşeyi veriyorum artık haşlamada yapmıyorum
yemeklerine domatesde koyuyorum tam yemek oluyo yani
birtek bezelyeden fazla hoşlanmıyo diğerlerini severek yiyo:66::66:

özelden kastın az tuzlu az salçalıysa evet özel yemek yapıyorum, ama kendıme mesela taze fasulye yaptıgımda aynısını yedırıyorum. kendı yemeklerımı az tuzlu ppısırdıysem aynen verıorum, organık salca kullanıorum, yoksa noramlıyle de yaptım yanı ankarada, mangal yaktık mesela, soslu moslu, aynen yedırdım onu da. artık cok buyuduler abartmaya gerek yok bence, yıyorsa vermek lazım, yemıosa tabı yapcak bısı yok. haslama fln yapmayalı 2 ay oluyo zaten :)

valla en iyisini yapıyorsun,her gün ne yedirsem diye düşünüyorum...ben mesela bugün mangal yaktık vermedim,sonuçta kömür ateşi bebeğe ne kadar sağlıklı olurki:26:ama yorucu bir dönem büyüselerde herşeyi yeseler:56:sen bu konuda rahat davranıyorsun,ne bileyim hangisi doğru rahatmı olmak lazım acaba......

Son düzenleme:
özelden kastın az tuzlu az salçalıysa evet özel yemek yapıyorum, ama kendıme mesela taze fasulye yaptıgımda aynısını yedırıyorum. kendı yemeklerımı az tuzlu ppısırdıysem aynen verıorum, organık salca kullanıorum, yoksa noramlıyle de yaptım yanı ankarada, mangal yaktık mesela, soslu moslu, aynen yedırdım onu da. artık cok buyuduler abartmaya gerek yok bence, yıyorsa vermek lazım, yemıosa tabı yapcak bısı yok. haslama fln yapmayalı 2 ay oluyo zaten :)

maşallah Demir e:nazar:inş bizde herşeyi yesek bi...

dün kıymalı taze fasulye yedirdim ama robottan geçirdim.:69:
bugünde karışık sebze püresi yaptım birazda tavuk ekledim.
artık haşlamadan ziyade yemek yapmaya başladım gayette severek yiyo.:56::56::56::56:

oh maşallah ne güzel valla inşallah bende kızımın böyle yemekler yediğini görürüm çok nazlı benimki çok

valla ben demire hayranım maşallah:nazar: nazar değmesin oğluşuna özeniyorum ona çok benim kızda öyle olsa keşke

Back