canım maşaallah bebişine 10 bebe biskivasi ağır gelmiyomu ali de kabızlık yaptı bende korktum bıraktım bu arada yoğurtu senmi mayalıyosun ben bu yoğurt işini pek beceremedim sütaşın baybimix yoğurtundan veriyorum ama hoşuma gitmiyo
benim kızda 10 tane bebe bisküvsini yiyo valla bebek ekmeğiyle yaptığım kahvaltıyı çok sevmiyo bi kaç kaşık aldıktan sonra ağlamaya başlıyo ama bebe bisküvisi peynir pekmez karışımına bayılıyo
tavuğu yiyemiyo jhala illa iyice ezmeliyim çorbada 2 kere verdim şu ana kadar zaten birde köfte nasıl yapıyosunuz arkadaşlar yiyemiycek biliyorum ama yinede denemek istiyorum
ben köfteye soğan zeytinyağı ve maydanoz koydum sadece 250gr kıymadan yaptım buzluğa attım yedireceğim zaman çıkarıp yağsız tavada pişiriyorum
kızlar bızde ek gıda falan kalmadı kuzucuk dıs cıkatıyor..kahvaltıyı severdım onu bıle yemiyor.15 gundur ıstahımız yok.bır kılo vermısızzzz.burun tıkanıklıgı oksuruk 4-5 gun ıshalde vardı 2 gundur yok duzeksede yesekkk yıne eskı gunlerdekı gıbııııı...
bu hafta kuzucum burda olmıycak yarın anneanesiyle tekirdağa gidiyobi dahaki hafta sonu bende deniyim bakalım inşallah sever
kızlar bızde ek gıda falan kalmadı kuzucuk dıs cıkatıyor..kahvaltıyı severdım onu bıle yemiyor.15 gundur ıstahımız yok.bır kılo vermısızzzz.burun tıkanıklıgı oksuruk 4-5 gun ıshalde vardı 2 gundur yok duzeksede yesekkk yıne eskı gunlerdekı gıbııııı...
Ay ne güzel bende yollasamda biryerlere şöylee bir hafta kafayı dinlesem özlesem birazbuaralar çok kuduruk canımdan bezdiriyorr
yaprak geceleri çok uyanmaya başladı acaba sütüm yetmiyomu, biberonda almıyo geceleri nasıl besliycem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?