yoğurt çorbası yapmış annem bugün yoğurdu böyle verelim bare dedik çok şükür yemiş maşallah kızımahep aynı çorbadan sıkılmıştı yawrum süzme mercimek 8. aydan sonra veriliyor diye duymuştum veren varmı aranızda onada başlamak istiyorum ama beklesemmi biraz daha
ben geçen hafta mercimek çorbası içirdim doktorumuz içebilir dedi içinede havuç patates falan koydum bayada sevdi.
aa verdinmi doktorda verebilirsin dedi demek iyi oldu bu bak bende yaparım kızıma 8. aydan önce verme demişti doktorumuz her dr ayrı şey söylüyo ama bende vericem
valla bende artık hangisine inanacağımı şaşırdım bir ara çok takıyodum aman zamanı geldimi gelmedimi ne yedirsem diye şimdi okadar takmıyorum sadece ilk kez veriyosam az veriyorum okadar nasıl olsa hepsini yiycek bir müddet sonra
bende bugün patates,kabak,semiz otu ve irmikle sebze püresi yaptım çok güzel yedi kıymada koycaktım ama yaktım
benim kızda yiyo seze püresini ama kıyma koyarsam kesinlikle açmıyo ağzını birde dün ilk defa sebze püresini yedikten sonra çıkarmış hepsini hiç yapmazde neden acaba?
fazla gelmıstır ondan...benımkı bı sekılde ıstemedıgını bellı edıyo kafasını cevırıyo ııııh dıyo ozaman vermıyorum yoksa o bı kasık yuzunden hepsını cıkarıyo.
canım maşaallah bebişine 10 bebe biskivasi ağır gelmiyomu ali de kabızlık yaptı bende korktum bıraktım bu arada yoğurtu senmi mayalıyosun ben bu yoğurt işini pek beceremedim sütaşın baybimix yoğurtundan veriyorum ama hoşuma gitmiyobugünkü menümüz bence tariflerin yanısıra menülerimizide paylaşalım birbirimize fikir vermiş oluruz...
kahvaltı:
10 tane bebe bisküvi 1 tatlı kaşığı ceviz pekmez labne peynir yumurta sarısı ıhlamurla ıslattım ilk kez bulamaç yaptım hepsini yedi tek tek vermek daha yorucu oluyor
öğlen:
ızgara köfte tereyağlı makarna 2 yemek kaşığı 100cc ayran
ikindi:
içine rendelenmiş kayısı ilave edilmiş 1 kase yoğurt
akşam:
sütlü pirinçli kaşık maması vazgeçilmezimiz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?