Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hos geldinnn kaderdaş :) bizm sevdğimz yanımzd olsun yetr gelinliğin nasıl gulpembe ? sebnem ben bakdım da san patrike daha öncedne 36 modeli bepenmişdim bide 5 gelinlikçiye dedim bole bişi istyom bana bunlar gecen senenin modası dediler hevesimi kırdılar hainler
slm cnm kendi evinse eve getirirler durur evinde beğenerek aldıysan ister önce ister sonra ne farkederkiSelam kızlar bende 2010 ekim gelini olcam kısmetse , ama şimdiden yatak odası ve yemek odamızı aldık.Sizce erken mi oldu ki biraz?
oo esracım maşallh ne güzel erkncikden halletmişisn darısı biz tembel çiftleirn başına perimsin sanada hayrlı olsun esranında dedği gibi beğenerek içine sinerek aldıysan bnce değişen birsey olmaz güzel mutlu gunlerde kullnamanı nasip etsin Allah canım :)
gülpembe gelinliğe bakdım cok hoslar gercekdne ama nişanlın biraz daha kapalı istiyomus herlde bnm arsıvmde olan bi modelin üst kısmınına bi bak istersen cnm
cok güzelmiş canım ekledim listeye saolasınnnn yeni arkadaslarrr hos geldinizzzzz
önmli değil cnm inşallh perikızı gibi gelin olursun :) ya kızlar ider mobi behram modeline bakabilrmizin nasıl sizce :)
benmle aynı gün evlenen kimse yok