Merhaba herkse Alişe kocamann bircanımmm:)) esracım egemende de kocaman yarenacm ben hamile olduğumu hemen o sistit sonrası öğrenmiştim çk gçmiş olun kuzum
Kızlar yeni haberlerle geldik biz hastahaneden..sancım ölçüldü 70lerde 3 sancım çıktı.aciliyeti yok ama daha fazla çekme istersen bugün alalım dedi doktorumuz tamam dedim işlemler yapıldı amaaaa hastahanede yatak bulamadık bugün çok kürtaj yara dondurma gibi operasyonlar varmış benim de aciliyetim olmadığı için orda beklememeye karar verdik yarın tekrar gideceğiz bi aksilik çıkmazsaçarşamba gittik sancı çıkmadı bugün gittik yatak yok yarın bakacağız :) Demek ki rabbim böyle uygun gördü elbet var bunda da hayır.eğer yarın da olmazsa artık zaten 28 martta randevumuz var o gün kesin
merhaba kızlar nasılsınız ?? Fazla girmiyorum internete sizi özledim bir bakayım dedim
gülpembecim hayırlısı olsun kızçemiz :) ismide çok güzel kızım olursa benimde koymak isteyeceğim isimlerden biri ece
Yarenkacım geçmiş olsun bence 1-2 hafta sonra kan testine git bende hamile kalmadan önce idrar zoru olmuştum :) iyi haberlerini bekliyorum
yarenkacım damlacım esracım kocaman öpüyorum sizi ve bebişlerinizi
saol tatlım :)
sanırım yarenka hamile baksanıza idrar yollarında iltihap ve sen de yarenka seni ve bebeğini öpüyorum yazmıssın
merhaba kızlar nasılsınız ?? Fazla girmiyorum internete sizi özledim bir bakayım dedim
gülpembecim hayırlısı olsun kızçemiz :) ismide çok güzel kızım olursa benimde koymak isteyeceğim isimlerden biri ece
Yarenkacım geçmiş olsun bence 1-2 hafta sonra kan testine git bende hamile kalmadan önce idrar zoru olmuştum :) iyi haberlerini bekliyorum
yarenkacım damlacım esracım kocaman öpüyorum sizi ve bebişlerinizi
saol tatlım :)
sanırım yarenka hamile baksanıza idrar yollarında iltihap ve sen de yarenka seni ve bebeğini öpüyorum yazmıssın
valla luckyme yazıcaktım yarenkaya gitmiş yazı ama :) bence hamile olabilir çünkü idrar yollarında problem yani sık sık idrara çıkma bir belirti :) hayırlısı olsun
anam ben yokken neler konuşulmuş böylelucky de böyle olduktan sonra öğrenmiş hamile olduğunu:) yok kızlar yaa şimdi hamile olmak çok zor olur benim için, ne olacağımız nereye gideceğimiz hiç belli değil çünkü ama istediğimiz zaman bekletmez inşallah
ege carsamba gelecek herseyde bi hayır vardır canım
teşekkürler canım valla bunda bir iş var sürekli erteleniyor:) sağlıkla gelsin artık ege bey. doktor da ilaç verdi kullanacağım bakalım ne olacak
valla luckyme yazıcaktım yarenkaya gitmiş yazı ama :) bence hamile olabilir çünkü idrar yollarında problem yani sık sık idrara çıkma bir belirti :) hayırlısı olsun
anam ben yokken neler konuşulmuş böylelucky de böyle olduktan sonra öğrenmiş hamile olduğunu:) yok kızlar yaa şimdi hamile olmak çok zor olur benim için, ne olacağımız nereye gideceğimiz hiç belli değil çünkü ama istediğimiz zaman bekletmez inşallah
Sormayın kızlar valla dalga mı geçiyor anlamadım ama ben 28 mart ÇArşamba saat 9.00 dan sonra soracağım ona dalga geçmeyieveeeettttt anladığınız üzere Allah izin verirse Doruk Ege'min kaçışı kalmadı 28 mart 2012 çarşamba günü sabah 9 da doğuma giriyorum
Yarenkacım ben de şüphelenmedim desem yalan olur hayırlısı hakkınızda..şebommm gülpembecimmmm esracım ve junecummmkocaman hepiniziii
cok sevindim canım hadi hayırlısı Allah kurtarsın saglıkla gelsin ege paşa dualarımız seninle
Sormayın kızlar valla dalga mı geçiyor anlamadım ama ben 28 mart ÇArşamba saat 9.00 dan sonra soracağım ona dalga geçmeyieveeeettttt anladığınız üzere Allah izin verirse Doruk Ege'min kaçışı kalmadı 28 mart 2012 çarşamba günü sabah 9 da doğuma giriyorum
Yarenkacım ben de şüphelenmedim desem yalan olur hayırlısı hakkınızda..şebommm gülpembecimmmm esracım ve junecummmkocaman hepiniziii
çok iyi canım ne kadar geç doğsa o kadar iyi oluyor sanırım, 2 gün sonra hayatın tamamen değişecek ne güzel
günaydın kızlar...
günaydın canımmm nasıl oldun?? Öyle canım bu gece sancılarım iyice arttı gibi bakalım.Ben hala 2 gün kaldığına inanamıyorum biliyor musun..şaka gibi geliyor ne bi heyecan ne korku sadece boşluk hissi.2 gün sonra sabah 9da kavuşacağım rabbim izin verirse bebeğime sağlıkla inşallah
iyiyim canım ilaçlar çok şükür iyi geldi, sağlıkla kavuş bebişine canım, git gel alıştın artık heyecan kalmadı:)
merhaba kızlar nasılsınız? luckycim heyecan ne durumda:)
kız gülpembe bebişini şimdi gördüm maaşallah ne kadar büyüksağlıkla kocamaaan olsun:)
geçti canım ama 1 hafta mahvetti beni:)nasılsınız kıslar ben geldim kursa gidiyorum bu haftadan sonra 2 haftalık bir tatilimiz olcak sonrada sınav sonra ver elini türkiye
amin inş tüm bebişler saglıkla büyüsünyok kız 10 cm bebek orda yakın cektiği için büyük gözüküyor
sen nasıl oldun geçti mi iltihap
doruk ege sabah 8 de dogmus kıslar bilginize :)
geçti canım ama 1 hafta mahvetti beni:)
bak yaramaz yine gününü bekleyememişhayırlısıyla kurtuldu lucky de darısı senin başına canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?