Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar ben de nikah şekerimi bunlardan düşünüyorun netten sipariş vericem bayıldım
ay canımmm aynısının siparişini ben verdimmm 400 tane 600 lira mıknatıslı 1 mayısda gelicek kısmetse 4ünü de istedim
hihoyyyt ayyy ne güzel canım yaa zevklerimiz aynı ben bayıldım bunlara ya fazla söylicem bende evimin her köşesine koyucam bunlardanhihoyyyt
canım ben mayıs gibi sipariş vermeyi düşünüyorum
tşk ederim heracımm beğendiğine sevindim :dance:
günaydın herkese
ben bustiyer baktım dün.
Suwen marka beğendim. Biraz kısa ama.
Gelinlikçideki de Leyla marka.O da uzun.
Ne yapcam bilmiyorum. Leyla diye bir marka hiç duymamıştım.
günaydın kızlar ben de nikah şekerimi bunlardan düşünüyorun netten sipariş vericem bayıldım
bunların içinde şeker mi var? gerçekden cok cici gözüküyorlar aynı zamanda mıknatıslı olması cok güzel bende magnet tarzı düşnüyorum ist dan bakıcam 200 adet filan yaptırsam yeter sanırım
bende mayıs gibi vereyim dedim de elimizde olmaz dediler erkenden siparişini verirseniz dediler ii olur dediler bende verdim yanında sepet ve anı defteride vercekler
kızlar yazın sıcağınd büstiyerden daral gelmezmi yaa onu giymenin özel bir nedeni mi var gelinliği daha güzel tutuyor hiç düşünmemiştim büstiyer konusunu
ayyy canım bende vereyim o zaman hemen korktum şimdi bulamazsam yaaaeyvahedigeldismile
sepet ve anı defteri müthiş kaydirigubbakcemile2
tünaydın kızlar nasılsınız???
m_ucizem cnm nikah şekerlerin çok güzellll bayıldımm:asigim:
slm kızlar bende haziranın 13 unde dugunum ama daha ortada hıc bısey yok gelınlıgımı mayısın basında dıktırmeye baslıcaz esyalarımızıda mayısta alcakmısızz off kızlar yaa yetısmıcek kesın ama napım bıseyde dıyemıyorum nısanlım onlar 1 gunluk ıs dıyoo sızce yetısırmıı?
hayırlı olsun canım
belirli bir miktar paran olduktan sonra ve alacağın eşyaların az çok modelleri kafanda oluşmuşssa yetişir