- 4 Aralık 2007
- 7.831
- 118
güzel cnm sen içine sinerek diktirdiysen gerisi boş bence nerde diktiriyosun
saol canım bugun üstümden büyük bi yük kalktı fatihde ümit gelinkde sen nerde diktiriyon senn model nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel cnm sen içine sinerek diktirdiysen gerisi boş bence nerde diktiriyosun
ben gopta diktiriyorum cnm nette benzerini bulursam eklerim cnm yanımda foto makinası yoktu cep teline çektim teldende pcye atamıyorum
hayırlısı canım hepimiz için bian önce gelsede artık bitse bu telaslarımız eyvahedigeldismile
kızlar nasılsınız ?
ben kacar herkese ii aksamlarrr
benm gelinliğimde bu topicde ve etrafımdaki herkese sordum kimisi begenmedi kimisi begendi ama ben bunu istiyordum ve yaptırdım iisiyle kötüsüyle benm olsun dedim varsın yakısmasın dedim yaptım aklımda kalmasın dedim
benm gelinliğimde bu topicde ve etrafımdaki herkese sordum kimisi begenmedi kimisi begendi ama ben bunu istiyordum ve yaptırdım iisiyle kötüsüyle benm olsun dedim varsın yakısmasın dedim yaptım aklımda kalmasın dedim
günaydın herkese
ben bustiyer baktım dün.
Suwen marka beğendim. Biraz kısa ama.
Gelinlikçideki de Leyla marka.O da uzun.
Ne yapcam bilmiyorum. Leyla diye bir marka hiç duymamıştım.
gülpembe bence değişik güzel bir gelinlik en iyisini yapmışsın bu snein düğünün senin gelinliğin aklında kalmasın dediğin gibi
günaydın kızlarrrrr gülpembecimm o güzel gelinlik içinde peri kızı gibi olursun inşallh esra netden bulursan bakalım gelinciğinee ne merklıyım yaa ayy bu hafta sonu fırsat bulursam pendik tarafına bakıcam bnde gelinlik için bakalım :) ben büstyer giymeyi düşünmedğim için markalara karsı yabancıyım seacım ama marka onmlımı bilmiyorum hangisi daha rahat ve gözüne kestrdiysen tercihini ondan yana kulln bnce cnm :)
hayırlı olsunn canımm bence çok güzel gelinliğinn :)) ki her şeyden en en en önemlisi senin içine sinmesi :)))