Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyy sebnemm sennde baya virajı derin aldın ohh tüm hazrlıklar listeden siliniyo yavas yavas inşallh içine sinn modeli hmn bulursun
inşallah cnm olcak yavaş yavaş :) akay a bakıcam yarım birde aysşraya zaten ikisinden birinden alıcam yarın mutlu haber verebilirim yani zemuszemus
cnm bende bikaç model var dur ekliyim belki hoşuna gider heracım
inşallah mutlu olurlar çok güzeldi gelinimiz,
gelinlik kabarık straptez gelinliğin kumaşı harikaydı gösteriyordu kendini saç makyaj harikaydı hala heyecanım devam ediyo kızlar yaa bizler o gün napıcaz eyvahedigeldismile:dance:
canım aysira ve akay gelinlikte eminim güzel modeller vardır
buarada ben de cmt gidicem heralde kızlar gelinlik bakmaya zaman yaklaştı arkadaşlarım söylenip duruyo hala gelinlik bakmadın mı diyebilmiyorumkismile
tesk ederim sebnemcimmm güzelmiş :) bnde eklim bidene baska bi topicden eklemişdim bunun etek kısmına bayıldımmm -tatlicadiarzu-
cnm ben kabarık ve sade istediğim için geçen gittiğimde ikisi toplam 5 gelinlik çıkarttı :)
onlardan biri olur sanırım sende bak canım aysiraya akaya falan
saol canım şuan netten akay'a bakıyorum benimde kafamda belirgin istediğim model ama üzerinmde güzel dururmu onu bilmiyorum inşallah sorunsuz hallederiz canım burdan paylaşırız gelinliklerimizi kaydirigubbakcemile2
düğün albümü mü?