2010 Haziran bebeklerinin boy ve kilo takibi

kızlar bende 2010 haziran anneleri çizelgesine girebilirmiyim oğluşum 18 haziran da 3 kilo 50 cm olarak doğdu eğer gerekliyse özel olarak ay ay boy ve kilo atabilirimde

evet canim oglunun ismini ve ay ay bilgilerini yazarsan sevinirim

oğluşumun ismi Eymen

doğum-3kg-50cm
1.ay-4.30-53cm
2.ay-5.400-59
3.ay 6.700-59 3. ayında hiç uzamamıştı :S
4.ay 7.300-61
5.ay 8.0-63
6.ay 8.900-66

cnm ılk dogum kılosu ve boyu nu hastanede dogar dogmaz yaptılar sonra doktrda bunlr cıktı bızde sasrdıkk ya dedık hastanede yanls boy olculer ama mınımınncktı elımıze bıle alamıyorduk dogrudr dıyede dusunduk
yada 1 ay 20 gunde 14 cm ahaha ama bu gercktn komık
ama bendekı kaytlr bunlr cnmm sanrm ılk dogdugndaaa yanlş olculdu dıye dusunyrm
zaten 2. ölcmdede cok buyms gıbı gozukuyor oda bıraz sasrtıcı ama anlamadm ben bu işi sıonrakılerde normale donmşşş ..
yanii simdi ne dıyecegımı bılemıyorm:):):)

canim senin oglunun dogum boyu 42sm yaziyor ben mi yanlis ekledim acaba?birinci ayinda 56sm mi olmus?biraz garip geldi de bana.bana verdigin bilgileri keske ay ay yazsaydin.insallah karistirmamisimdir eklerken :89:

Eylülüm kilo konusunda yine sınıfta kaldı 5, ay 6450 64 cm teyzesi. 6. ay kontrolüne haftaya gidiyoruz.

offf ya listeyi duzelteyim diye berbat ettim,zaten liste fena durumda kaymis tamamen duzeltemiyorum.siteden kaynaklanan birsey sanirim.ama duzelteyim derken 20 hazirandan sonra dogan bebekleri yalnislikla silmisimmmmmm ((((((((((( ozur dilerimmmmm

hadi bakalım leylacığım bizi şu kara listeye yeniden ekle:)))
mustafa çağdaş, 20 haziran
doğum 3300 g 52 cm
1.ay 4610 g 56 cm
2.ay 6200 g 59.5 cm
3. ay 7600 g 64 cm
4.ay 8600 g 66 cm
5.ay 9140 g 69.5 cm
6.ay 9800 g 71 cm

maşallah canım ya bizimki de 3300 51 cm doğmuştu ama şimdi ancak 7800 olmuştur cuma kontrol var bakalım.benim oğlan çok zayıfff maşallahhhsenin oğluşunaa canım kaç saatte bir besliyosun ve sadece emziriyomusun?yaa birileri bana akıl versin,ben mi yanlış bakıyorum bu çocuğa 3 saate 1 besliyorum ya emziriyorum ya mama veriyorum ek gıdaya da başladık ama hala çok zayıf oysakki çok ii doğmuştu

tamam esra ve yesicacim ekliycem
almilacim yesicanin masallah oglusu kilolu. seninki zayif deyil normal kafana takma yeter ki saglikli olsunlar.senin bebek cok haraketli sanirim oylemi?

hadi bakalım leylacığım bizi şu kara listeye yeniden ekle:)))
mustafa çağdaş, 20 haziran
doğum 3300 g 52 cm
1.ay 4610 g 56 cm
2.ay 6200 g 59.5 cm
3. ay 7600 g 64 cm
4.ay 8600 g 66 cm
5.ay 9140 g 69.5 cm
6.ay 9800 g 71 cm

Haziranın gururu bambamım,Allahım esirgesin seni kuzummmm

Canım kilosuna niye takılıyorsun,önemli olan sağlıklı gelişim göstermesi,her ay kilo alıyor-boyu uzuyorsa,doktorunuz da normal diyorsa tamamdır
hem gayet de güzel besliyorsun
genetik faktörler de çok önemli.. bak hepimiz aynı mıyız? bebişler de haliyle farklı olacak:)
sen bakma yesicanın oğluna,o zaten tombiş bir winnie

yesicaaaaa tahrik ediyorum ki gelip bize saldırın
zaten fotoğraf makinası da gitti,neyi bahane etsem ki:))))

tamam esra ve yesicacim ekliycem
almilacim yesicanin masallah oglusu kilolu. seninki zayif deyil normal kafana takma yeter ki saglikli olsunlar.senin bebek cok haraketli sanirim oylemi?

hem de nasıl canım 1sn ye durmuyo yerinde eller ayaklar farklı oynuyo.devamlı bi tepinme hali hoppalaya bayılıo.bindirmediğim zamanlarda kucağımda hopluyoooo sanki hoppaladaymış gibi

takmamaya çalışıorum ama ne bileyim.böyle gelişimi geriden geliyomuş gibi geliooo

Leylacım merhaba

Poyraz Ada'nın 6. ay bilgileri biraz gecikti yine :)

6. ay kilo 8250 gr, boy 65 cm

Meraba Leylacım

İsmail Efe 6.ayında 8300gr kilosu.Boyuda 67cm
Bu ay bizim oğlan hiç durmadı dr doğru düzgün kontrol bile edemedi.boyunu dahi tam ölçemedi.Hiç durmadı.Kan ter içinde kaldım soyup giydirirken

biz 5.ayda gidemedik azranın 6.ay kilosu 7.200 boy 68cm bu arada baş çevreleri kaç sizinkilerin?

valla bakıyrmda benm dogum ve ılk ay olcumlerı cok komıkk o ölcenlere gıcık oldm sımdı ne dogru bılmyrm neysee son halı onemli gerci=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…