2010 Haziran bebeklerinin boy ve kilo takibi

anladım leylacım ne güsel uzmanlar esliginde yapılması bi arastıralım bakalım burda sanmıorum olcagını ama.çok tesekkür ederim yardımın için

anladım leylacım ne güsel uzmanlar esliginde yapılması bi arastıralım bakalım burda sanmıorum olcagını ama.çok tesekkür ederim yardımın için

canlar benim kızımda cogu zaman kucagımızda dikelttigimizde parmaklarının üzerine basıyo ama rahat oturuyo acaba bizdedemi var:18:

evet canim...tedavi amacli...cok yararli.bugun 3cu gunumuzdu.7 gun daha devam edicek.bitsin insallah degisimleri paylasicam senle.
canlar benim kızımda cogu zaman kucagımızda dikelttigimizde parmaklarının üzerine basıyo ama rahat oturuyo acaba bizdedemi var:18:

illa ki parmaginin ucunda duruyor diye rasitizm gecirmiyordur canim.
baska sebeplerden de olabilir.
mesela norolojik de olabilir ve s ve s.
ama yine de bizim bisey soylememiz dogru olmaz belki de normaldir sana oyle geliyordur en iyisi dr.a soyle o baksin canim.

canım çok normal hiçbişeyi yok,yürütece koyuyorsan ondandır.bizler hep öyleymişsiz annem öylediyor,ben kızımı yürütece pek koymuyorum.

canım biz bu kez baska bir doktora gitmiştik doktor içeri girince hemen anladı zaten sacının arkasında dökülmeler var kafası tam sekil almamıs fln dedi yani tek parmak ucuna basmakla alakalı deil bütün bebekler belki parmak ucuna basıodur ama bizimkinde oturamama gibi sacın cıkmaması gibi bazı farklı bulgularda vardı.sanmıorum öle olacagını ama doktora bir kez hatırlatmakta fayda var için rahat olsun

oturmasında bir problem yok görünürdede ama bir sorarım yinede doktora gidince tesekkürler

canım çok normal hiçbişeyi yok,yürütece koyuyorsan ondandır.bizler hep öyleymişsiz annem öylediyor,ben kızımı yürütece pek koymuyorum.

umarım yoktur bunu sadece ben farkettim burda arkadaşlar bahsedince sorayım dedim yok yürüteç kullanmıyorum canım doktor yerde kendi kendine caba sarfetsin kas gelişimi için dedi gerçi ben cok rahat ederim heralde yürüteç olursa ama

ayy birseyi yoktur melegimin ya yoktur yoktur

canim ben bugun sordum ona turkiyede var mi diye o da yokmus sanirim dedi,
cunku bir turk hastam vardi
3 ayda bir 10 gunluk tedavi icin gelip sonra memleketlerine donuyorlardi dedi...

efet leylacım bende arastırdım burda yokmuş doktorlar bilmiorlar bile 10 dan fazla doktora sorduk işte yurtdısında olmanın faydaları

efet leylacım bende arastırdım burda yokmuş doktorlar bilmiorlar bile 10 dan fazla doktora sorduk işte yurtdısında olmanın faydaları

canim ben Azerbaycanda yasiyorum
Turkiye burdan da gelismis bir ulke fakat nasil orda olmaz bilmiyorum.
bu arada bugun 5ci gunumuzdu tedavimizin.
az da olsa degisim var.ayaga kaldirinca hemen tam ayagini basiyor yere.birde elinden tutup yurutunce ayaklarini atiyor yurumek icin.onceleri sabit tutardi kipirdatabilene askolsun yani o derece.ama dr henuz tam belli olmaz dedi masaj bitsin 7-10 gun sonra degisimleri goreceksin.

işte leylacım bilmiorlar bile bende anlamadım.degişimleri görebilmenize çok sevindim emir de ayagını kıpırdatmıo hiç yürütmeye calısınca.tam basması biraz deşio gibi ama gecen aya oranla bu ay daha basabilio.keske masaj olsa cok isterdim ins düzelir nilay kuzumun ki.bu arada niloşa talibiz annesi.babamızda nilaya bayıldı dün facede göstermiştim aynı emir gibi çok sevimli ve cok güsel dedi kocişde.talibiniz var

evet canim gelisimi gorunce cok seviniyorum bende.
talibimiz mi var hmmm kiz evi naz evi :93::89:

bizi de ekler misin leylacım.
Ege 7.ay bilgileri 9300g, 73 cm.
biz bu ay 300 g almışız. ek besine geçeli 1 ay oldu. anne sütüne de devam. çok hareketlendi ondan mı az aldı acaba.

leylacııım 6. ay bılgımız 70 cm 9600 gr.
ekledim canim masallah....
bizi de ekler misin leylacım.
Ege 7.ay bilgileri 9300g, 73 cm.
biz bu ay 300 g almışız. ek besine geçeli 1 ay oldu. anne sütüne de devam. çok hareketlendi ondan mı az aldı acaba.

hayir canim az almamis dr-muz artik her ay 250-300 gr alacagini soyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…