Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde yemiyoruz ki mama gunde 1 kere uykuda. o kadar ))) ama gune 500ml icmeleri gerekmis.benimki 120ml iciyor.leylacım bizim bu ayki kilomuz 7400 boyumuz cm biz çıtır bi kız olcaz galiba artık mama yemek istemiyoz ne yapcaz bilmiyom
leyla canım 6.ay bilgilerimiz kilomuz 8900 gr boyumuz 75 cm olmuş.bu ay az kilo almışız ama olsun sağlıklı çok şükür.aşılarımızı olduk bugün,şimdilik ateş yok inşallahta çıkmaz.bizim dişlerde hiç belirme yok sanırım gecikecez biraz.dişlemesinden çok korkuyorum ısırıyo bazen emerken :) ne kadar geç çıkarsa kendim için iyi sanırım :))
leyloşuum bu ayki büyüme atağımızın sonucu:
kilo:10,500kg
boy:73,5 cm
maşallah canım ya bizimki de 3300 51 cm doğmuştu ama şimdi ancak 7800 olmuştur cuma kontrol var bakalım.benim oğlan çok zayıfff maşallahhhsenin oğluşunaa canım kaç saatte bir besliyosun ve sadece emziriyomusun?yaa birileri bana akıl versin,ben mi yanlış bakıyorum bu çocuğa 3 saate 1 besliyorum ya emziriyorum ya mama veriyorum ek gıdaya da başladık ama hala çok zayıf oysakki çok ii doğmuştu
leyloşuum bu ayki büyüme atağımızın sonucu:
kilo:10,500kg
boy:73,5 cm
Maşallah canım,gelişimi cok guzel olmuş bu
ay....
leyla teyzesi bugün kontrolden geldik 7. ay bilgileri 8800 kg ve 70 cm boyu.yalnız doktor bizede az raşitizm var dedi.sanırım nilay da da var dimi bununla ilgili doktorunuz ne tavsiye etti.oglusum balerin gibi parmakları üstüne basıo ve tam olarak oturamıo biraz moralim bozuldu.sen neler yapıosun bu konuyla ilgili leylacım bize tavsiye edebilecegin bişi var mı?
evet canim nilayda da var.
biz hic bir damla bile d vitamini kullanamadik.ama butun yaz bol bol guneste ve havadaydik.ama yine de var,zaten olmasini bekliyorduk.beklemedigimiz bir durum degil.
aynen nilay da parmaklari uzerine basiyor.
desteksiz az oturuyor gozum uzerinde olmazsa devriliyor.
biz masaja basladik bunun icin.3 aylikken 10 gun yaptirmistik
digeri de 6 aylikken yapilmaliydi ama biraz geciktik.
9 aylikken de yapilacak.
masajla tum rasitizmi yok edicez insallah cunku bizde de az allahima sukurler olsun.
dr-nuza da sorun bakalim bu konuda ne diyecek.
korkulacak birsey yok canim,buyudukce kaybolucak
inş canım içim rahatladı ya çok tskür ederim. leylacım bize d vitamini vrmemizi söledi.sen nden vermiosn d vitamini eksikligindn olmuo mu ?ya dr çok aydınlatmadı bende netten fln arastırdım ama cok bilgim yok bu konuda ne yapıjm konusunda ayrıca masaj flnda demedi .masajı istanbulda bulabilr miyim bilmiorum ?