ayyy yavrum benim,kıyamam kuzuya yaaa.olsun annesi onların sağlığı için olmalı aşılarını.bizimde 10 günümüz var,inşallah atlatırız bizde kolayca.ateşi oldumu canım.maşşallah kilosu çok iyi cnm,erken doğmasına rağmen iyi.boyuda sorun etme,uzar aydaşlarını yakalar,şimdikiboyları sorun etme,ilerde değişiyor.üzülme sakın.öpüyorum sizi.leylacığım bugün aşı oldu kızım son karması 3 tane birden mahvoldu yavrum benim
bilgilerini aktarayım
boyu 59 cm kg 7500
boyu uzamıyo yaa baksana diğer bebişlere 70 e merdiven dayadılar benimkisi daha 6a bile değil üzülüyorum
ayyy yavrum benim,kıyamam kuzuya yaaa.olsun annesi onların sağlığı için olmalı aşılarını.bizimde 10 günümüz var,inşallah atlatırız bizde kolayca.ateşi oldumu canım.maşşallah kilosu çok iyi cnm,erken doğmasına rağmen iyi.boyuda sorun etme,uzar aydaşlarını yakalar,şimdikiboyları sorun etme,ilerde değişiyor.üzülme sakın.öpüyorum sizi.
canım allahtan ateşi olmadı aşıdan gelir gelmez hemen bir fitil verdim çünkü ateş yapar dedi hemşiremiz ve yatarkende minoset şurup verdim gece ateşlenmesinden korktum
ya bide aşı olan bacağında bir kızarıklık var ayrıca şişmiş iğne giren yer değilde onun yanı dokundurmuyo yavrum sağlık ocağına götüriym diyorum korkutuyo beni
boncuğum o şişlik bezedir,aşıdan sonra oluyor,2. ve 4. ay aşılarında da olmuştu bizim..hatta aşı yaparken olabileceğini söylemişti hemşiireler..
eğer kızarırsa sirkeli suya bir bezi batır ve bacaklarına kompres yap demişti hatta..
biz de 6 ay aşılarımızı yaptırıp yaşına kadar aşı sayfasını kapatıyoruz bu hafta:87:
bayram nedeniyle geciken kontrolümüze dün gittik,yesica,kafsinkaf ve ben
anne karnında tanışan bebişler birlikte büyüyor
6.ay bilgilerimizi yazayım,
67,5 cm boyumuz,kilomuz da 8215gr
geçen iki ay rezildi kilo alışı ama bu ay fena değil..
canım benımde aklımdan sen gecıyordun özel msj atacaktım burda buldum seni zeynebim 6 aylık olmus bile masallah güzel haberlerinizi duyduguma cok sevındım yesıca ve kafsınkafa slm bebeıslerınızı opun benım yerıme.
gecmis olsun atlatmissinizleylacığım bugün aşı oldu kızım son karması 3 tane birden mahvoldu yavrum benim
bilgilerini aktarayım
boyu 59 cm kg 7500
boyu uzamıyo yaa baksana diğer bebişlere 70 e merdiven dayadılar benimkisi daha 6a bile değil üzülüyorum
ekledim canim masallahleylacım 5. ay kontrolumuz 67cm boyumuz 6900kg biz narin bi kız olcaz sanırım
duzelttim cnm.leylacım ben sana 6aylık bılgısını verdım ama sen 5.ci ayına yazmışsın ben 5.ci ayında kontrole gıdemedıgım için o aykı bılgılerını bılmıyorum
tamam aklimdan cikmisss bosaltyorum hemenleylacım özel mesaj kutunu boşaltırmısın mesaj gönderemiyorum sana acill lütfennn..
boncuğum o şişlik bezedir,aşıdan sonra oluyor,2. ve 4. ay aşılarında da olmuştu bizim..hatta aşı yaparken olabileceğini söylemişti hemşiireler..
eğer kızarırsa sirkeli suya bir bezi batır ve bacaklarına kompres yap demişti hatta..
biz de 6 ay aşılarımızı yaptırıp yaşına kadar aşı sayfasını kapatıyoruz bu hafta:87:
bayram nedeniyle geciken kontrolümüze dün gittik,yesica,kafsinkaf ve ben
anne karnında tanışan bebişler birlikte büyüyor
6.ay bilgilerimizi yazayım,
67,5 cm boyumuz,kilomuz da 8215gr
geçen iki ay rezildi kilo alışı ama bu ay fena değil..