2010 Haziran bebeklerinin boy ve kilo takibi

leyla canım 5.ay bilgilerimiz 73 cm boy 8400 gr kilomuz.mert kucağımda huysuzlanıyo yazacaklarım varda ...sonra artık

masallah canimmm
birsey sorucam sana masallah oglunun boyu cok iyi,dogum boyu da.
esinle sizin boyunuz kac?

Leyla teyzesi belinay 5.ay kontrolüne gitti. Birazcık ağırdan alıyor kg ama çok hareketli
5. Ay Boy 66 cm - Kg 6,660
Eğer önümüzdeki ay' da kg alımı az olursa doktor amcası kan idrar tahlili isteyecek.İnşallah birşey çıkmaz..Ek gıdaya geçeli de 10 gün oldu onunda etkisiyle umarım kg alır.
Bilgilerimizi güncellersen seviniriz..

Ekledim canim
Merak etme ek gida guzel kilo aldiriyor eger istahli bebekse.

leylacım boyumuz 73 cm olacak,birde tablo büydüğünden kim nerde bakamıyon hep kaydırmak gerek başlangıçla,sitenin yeni halini hiç beğenmedim

canım ben 170 cm eşim 178 cm ,ailemde çok uzun ben en kısalarıyım.ablam kızkardeşim 177 cm

canım bizde bugün 6. ay kontrolüne gittik. pek iç açıcı değil ama neyse. kilo: 8300gr boy:66.5 cm. 1 ayda sadece yarım santim uzamış. doktor önceki ölçümde hata olabilir dedi ama ne biliyim işte üzüldüm.

Cnm merhaba , bizimde guncellememizi yapazarmısın 5. ay kontrolumuz kilo : 8,400 boy : 67 tesekkurler

leylacım bizim 5.ay bilgilerimiz kilomuz 7130 boyumuz da 65 cm güncellersen sevinirim canım.tesekkurler

leyloşşşş teyzooşş 6. ay bilgilerim:

kilo:8.900gr
boy:68cm

leylacım benim bebeğin boyunu yanlış ölçmüşler 6. ay boy bilgisini düzeltmen mümkün mü acaba. boyu 70 cm imiş. artık nasıl ölçtüyse doktorumuz.

leylacım bende 6.ay bılgılerımızı yazıyorum eklersen sevınırım
10 aralık 2010 = kilo .7740 gr , boy.69 cm

eksık ay bilgilerimide yazıyorum eklersen sevınrm .
29 ekim 2010 = kilo.7030 gr , boy.67 cm
02 ekim 2010 = kilo.6540gr , boy 65 cm
28 agustos2010 = kilo.5590 gr, boy 62 cm
26 temmuz2010 = kilo.4650 gr ,boy 56 cm

canim senin oglunun dogum boyu 42sm yaziyor ben mi yanlis ekledim acaba?birinci ayinda 56sm mi olmus?biraz garip geldi de bana.bana verdigin bilgileri keske ay ay yazsaydin.insallah karistirmamisimdir eklerken :89:

selam arkadaslar valla benim böyle bir topik oldugundan haberim yoktu yaaa..
bende en son oglumu dr.kontrolüne 6 aralıkta götürdüm. kilosu 8900 boyu 71cm idi

kızlar bende 2010 haziran anneleri çizelgesine girebilirmiyim oğluşum 18 haziran da 3 kilo 50 cm olarak doğdu eğer gerekliyse özel olarak ay ay boy ve kilo atabilirimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…